אז ספרו לי,

Shusho

New member
אז ספרו לי,

כמה ואיזה בגרויות יש לכם השנה?

Karin917

New member
.

מתמטיקה 004,005 אנגלית E,F,G ערבית 2 יח' השלמה ל-5 פיזיקה 5 יח' [לא עשיתי כלום שנה שעברה
] חיבור ספרות היסטוריה [אני שוקלת לעשות גם את הבגרות של י']

MORIYAE

New member
תהיי לי בריאה...

ושיהיה לך המוןןןןןןן בהצלחה..

קובי221

New member
../images/Emo26.gif

אנגלית: C,D,E מתמט': 005, 007 חיבור אזרחות הלכה תלמוד תנ"ך אקולוגיה ספרות

מממ...

הרבה! אנגלית (E,F,G) מתמטיקה (03,04,05) תושב"ע אישות ומשפחה תנ"ך ביולוגיה (ביוטופ, שלוש יחידות בכתב, ועוד יחידה אחת שאני לא זוכרת מה היא..) היסטוריה התעמלות ספרות חיבור אני חושבת שזהו...

NaaMuna

New member
אממ..לי יש

אנגלית E וF מת' 06 ו07 חיבור אזרחות תושב"ע <3 יחידות אחרונות
> תנ"ך<שתי יחידות אחרונות..> מחשבת <בעעע..יחידה נוספת..שמחייבים אותנו לעשות> ספורט וזהו
אינמצב, בטוחחח שכחתי מש'ו..
זו רשימה קצרה מידיי יחסית למערכת הצפופה שלנו..

הממממ....

ספרות איכסטוריה (בעע.. אני כל כך לא סובלת תמצוע הזה, ואני עוד ניגשת בחורף! זה קרוב!) חנ"ג מתמטיקה 004 אנגלית E, F, G הבעה ביולוגיה (5 יחידות השנה!
) מוזיקה (כנ"ל כמו ביולוגיה..) ו... אני מנחשת שזהו

בגרות במוזיקה..

חחח אני פוגשת המוון אנשים ששואלים אותי, "על מה כבר אפשר לעשות בגרות במוזיקה?! טוב, רוצה עזרה? הנה: דו רה מי פה סול לה סי". חח לא באמת זה משעשע..
טוב, אז הבגרות במוזיקה מתחלקת לכמה נושאים: תאוריה (המוון חישובים בקשר לתווים ופול נושאים. תרשה לי לא להיכנס לזה...), שמיעה- נותנים לך ללמוד 50 שירים שאתה *בהחלט* לא מכיר, מכל מיני תקופות ומכל מיני סוגים של ג'אנרים, ובבגרות הבוחן משמיע לך 20-30 שניות רק מכמה מן השירים , ואתה צריך לזהות ולדעת פרטים... ויש עוד חלק של "פיתוח שמיעה" שצריך לדעת לזהות אקורדים.. צלילים.. לדעת לכתוב את התווים ואת הקצב רק לפי השמיעה של המנגינה (בפסנתר) ההיסטוריה של המוזיקה- פשוט, כמו היסטוריה.. רק על מוזיקה...
ואמ... לא יודעת.. יכול להיות ששכחתי משו... בגרות של 4 וחצי שעות! קיצר, לא כזה קל, וגם לא *כזה* קשה (עדיין לא החלקתי על השכל והשוותי תמקצוע עם, אה, מתמטיקה למשל) במבט לאחור, זה נראה שקצת חפרתי... אז אני מרשה לעצמי לעצור כאן

תודה ../images/Emo13.gif

תראה, אני לא אגיד לך שאין חלקים משעממים... אבל אם אתה מנגן ואתה לומד תדברים, פתאום אתה מבין תהגיון.. באיזהשהו מקום דברים מתחברים לך.. זתומרת, קרה לי המון פעמים שלמדתי משהו ואז הבנתי למה אני מנגנת משהו בצורה הזאת ולא אחרת.. יש דברים משעממים, ויש גם דברים שלא... כמו כל דבר העיקר שאני אעבור תבגרות

L a S

New member
אממ

חשבתי שהתכוונת לתחום הפסיכואקוסטיקה, שהוא מעניין, אבל תורת המוזיקה לכשעצמה?*סמיילי בלי הבעת פנים*

הרבהה

מתמטיקה - 005 004 אנגלית- F G ואולי אעשה שוב E אזרחות תושב"ע מחשבת פסיכולוגיה סוציולוגיה ספורט
אישות תנך אין מצבב שאני יוצאת מזה חיה!!

cool miki

New member
שלי...

אזרחות אנגלית מודלים G F מתמטיקה 005 יהדות 2 יח' (בשנה שעברה עשיתי 3 והשנה משלימה ל5..) סוציולוגיה 2 יח' קרימינולוגיה 2 יח' ספרות -אין לי מושג כמה יח'...נראה לי 2 תנ"ך - לא יודעת כמה יח'.. אממ וזהו נראה לי...אה ועוד אחת-בספורט..אבל מי מחשיב את זה?..

s h a n i z

New member
../images/Emo6.gifאו הא

מתמטיקה (006,007) אנגלית ( E F G) אזרחות ביולוגיה ביוטכנולוגיה ספרות חיבור ספורט לא מחשיבים נכון?

devilz

New member
מממ יותר מידי../images/Emo3.gif

מתמטיקה 005 אנגלית FG חיבור מחשבים תנך חיבור ספרות אזרחות וזהו ניראה לי אה בעצם שכתי את הזוועה... ביולוגיה.. ביוטופ.. מעבדה.. ועוד יחידה וחצי בכתב... עכשיו זהו

יהיה לי שנה קשה עם בגריות

צריך להשלים צילום 8-9 (3כבר יש) מתמתיקה 1-3(אין לי עדיין יחידות) תנ''ך+ספרות 2כ''א(אין לי עדיין יחידות) היסטוריה 2 (1 כבר יש) לשון 1(אין לי עדיין) חיבור 1(אין לי עדיין יחידות) אזרחות יחידת לימוד ואולי גם יחידת לימוד באנגלית ועוד יחידגת לימוד של חינוך גופני סך הכל בין 19 ל22 יחידות

למעלה