אז סמולויל מתחילה

dawn 14

New member
אז סמולויל מתחילה

במרץ אפריל ? אבל ביום חמישי כמו פעם קודמת??

בהההה ../images/Emo29.gif

כתבתי הסבר ארוך והוא לא נשלח...!
אמ... סמולוויל לא תחזור ליום חמישי, כי יום חמישי הוא היום החזק של ערוץ 3 (זה משהו חדש שלמדתי ^^). אז בגלל שזה היום החזק הם שמו שם סדרה חדשה עם פוטנצייל להצלחה, בשביל שהסדרה תהפוך ליותר מוכרת, ותאגור קהל מעריצים, ואחרי העונה הראשונה, כשמספיק אנשים מכירים את הסדרה, הם מעבירים אותה ליום אחר, ולפניה/אחריה ישימו תוכניות חדשות ולא מוכרות, כדי שאנשים יראו אותם. (שימו לב שזה מה שעשו עם בנות גילמור - עונה ראשונה- יום חמישי, עונה שניה- יום ראשון ולפניה "אולי זאת אני", סידרה חדשה). ועכשיו שמו את פסדינה במשבצת שידור של סמולוויל, ואחר כך יעבירו אותה ליום אחר, או עם קצת מזל, יעיפו אותה מלוח השידורים. הניחוש שלי הוא שסמולוויל תעבור ליום שני או רביעי. ואם אני לא טועה ביום חמישי יהיה מכושפות וסברינה לא?

KerenWelling

New member
כן....יהי סברינה ואז מכושפות.......

כצופה מתמידה של ערוץ 3... כל עונה של שידורים היה סברינה ומכושפות סביום חמישי,ובעונת הקיץ,סדרה חדשה מבית היוצר של WB...........

Skiter

New member
אופיר מה רע בפסדינה?

צחי אמר שיש לה רק 13 פרקים אבל זו סדרה טובה!

הנה משהו שצחי אמר: ../images/Emo29.gif

MaD DoG 23/08/02 18:27 טוב.. את יכולה פסדינה! למרות שזו סידרה די מסריחה לפי מה שראיתי כמה זה שימושי להשתמש בדברים שאנשים אומרים באייסיקיו נגדם....
וגמני חושבת שזו סדרה גרועה...

לא פיר...

זה לא כל המשפט, כל השיחה... זה גם היה לפני חודש. כל מקרה, פסדינה הייתה 5 פרקים (צולמו 13 ושודרו בארה"ב 4), מתוכם ראיתי 2.5, אז אני לא יכול בדיוק לשפוט. והשיחה הזו הייתה אחרי הפרק הראשון! זה לא פייר! פסדינה הייתה סידרה נחמדה, לא יותר. חבל שלעולם לא נדע מה באמת קרה למרדית ולר...

Skiter

New member
אוף מה הם לא ישדרו הכל??

טוב לפחות פעם אחת ההינו במעקב צמוד עם ארה"ב...

חשבתי על משהו...

אולי אפשר יהיה ש"סטאר וורלד" ישדרו את סמולוויל? או אולי גם את "לויס וקלארק"? זה דווקא נשמע רעיון נחמד...

סטאר וורלד לא תשדר את סמולוויל

אחרי עונה אחת (או שהם ישדרו את העונה השנייה, וזה יהיה נהדר
) בכל מקרה העונה הראשונה בערוץ 3 חוזרת לשידורים חוזרים אוטוטו (שבת הבאה). בקשר ללויס וקלארק, זה יכול להיות נהדר. בעיקר אם זה יהיה על בסיס יומי, כמו שזה היה בערוץ הילדים.

למעלה