אז נתחיל...

papasmurf

New member
אז נתחיל...

בהתנצלות לכולם. נעדרתי לכמה ימים עקב סיבות מרובות; לימודים, עבודה, מילואים ועוד ועוד... אז סליחה על ההתעלמות. דבר שני:
שבת שלום !!!
לגבי ההודעה שהצבתי כאן לפני כמה ימים ושאלתי על התקוות שלכם, לא קיבלתי הרבה תשובות - אבל שמחתי לקבל את התגובות של הבנות המובילות כאן בפורום ובמיוחד של מנהלת הפורום הנדחפת... גחלילית יקרה מכל - את הכוכבים שאת רוצה אין צורך לחפש. הם נמצאים ממש פה. את רק צריכה להוריד את משקפי השמש מהראש ולהרכיב אותן ואז תראי את מה שתרצי - כמו שאמרו לי בצבא, ולמדתי מאוחר יותר בחים לגבי העולם שלנו - הכל בראש... אופה יקרה - תודה על הקוראסונים כל בוקר - אני מתחיל להשמין - וזה משהו לא כ"כ קל לביצוע... התקוות שרשמת היו כ"כ נעימות לאוזן שהיה ממש כיף לקרוא אותן והעלה חיוך מלא רומנטיקה על פני. טני מאחל לך את מימושן של כל התקוות... ועוד יותר מכך. חן מתוקה - התקוות שלך מזילות רומנטיקה ועידון... מקנא בפרטנר שלך למימוש התקוות. מכל הלב - רק טוב ואושר! שרוני יקרה - התקוות שלך עוררו חיוך ממזרי רפלקסיבי על פני... את רוצה את מר בחור הטבח בבוקר? קיבלת... (בנוסף לאיחולי מימוש שאר התקוות...) בהמשך גלריית השבת שלכן לקיום שבת רוויית אושר וחיוכים! שיהיה רק טב ושבת שלום לכולם!

../images/Emo2.gif אני לא יכולה לסתום את הפה ..

אממממממממממ..................
בשבילך ...

אז ככה:

ההתנצלות מתקבלת!
וכרגיל דוחפת את כולםםםםםם שיהיה ברור השף השני - שלי!!! ולא אוצה להוריד ת'משקפיים נה נננה ננההה נהההנייי נהההה! רק טוב!!!

מה את דוחפת את האף שלך ....

הוא אמר שהשף הראשון והשני הם שלי .... ב'נת את זה .. שלי !!!

חן (*_*)

New member
תודה לך על המחמאה- דרדסבא(באמת)../images/Emo140.gif

אני, למשל, צנועה ומנומסת אף אחת מהבנות אינני דוחפת ממתינה בסבלנות עד שיגיע תורי לקבל ממך תמונה מתנה כלבבי לא חייב להיות גבר לא לבוש אפשרית תמונת עוגה או מוס ואם דווקא בגברים עסקינן שידע לבשל, לגהץ, ולטפל בגן.

kessem

New member
בנות,אתן סניליות, ב 25.1 הצגנו כבר

את נבחרת השפים הזאת......וכבר בחרתן....מעניין אם הבחירה דומה.....

חן (*_*)

New member
זו בדיוק הסיבה, שהפעם ויתרתי לכן../images/Emo8.gif

וביקשתי פרס אחר

danistar

New member
נו טוב .. הבפעם אני לא אגיש ../images/Emo6.gif

מועמדות .. נוותר לאחרים , מה יש גם להם מגיע קצת ..

אופה3

New member
תודהלך, ואני בוחרת את השף????????

שלי, הוא גם מבשל, גם מנקה, גם מסדר, והכי חשוב אוהבבבבבבבב וכמובן הוא הראשון ברשימה,בעלי היקרררררררר למרות שגם השפים פה נחמדים, אבל לא מעוניינת תודה שבת שלום ונפלאההההה האופה

אופה 3 ../images/Emo24.gif

תגידי כפרה,אף אחד מאלה שלובשים תחתונים שמיוצרים בקלקיליה, לא מוצא חן בעינייך? אני ממש מעריץ אותך על שאת מעדיפה את אישך הפרטי. זה שלוקח אותך להריח שוורמה בגשם.....ולקנות לעצמו גלידה מפני שהוא פוחד שלא תתקררי.....! ואת עדיין חושבת שזו רומנטיקה במיטבה...! אצלי למשל זה הפוך. כדי לרצות ולהרגיע אותי,היא קושרת לצאוורי את הרצועה ומובילה אותי אל המקום הרומנטי שבעולם. אל מאחורי הבורסה ליהלומים....! גם כן,רק להריח....!

אופה3

New member
קונןןןןןןןן, אני בשוק, אני בהלם אני

המומה, לשם לוקחת אותך האישההההההה טוב לפחות בעלי גם קונה לי גלידה, ואני לא אוכלת שוארמה, והרומנטיקה אצלנו בעננים, אז לפחות הכל טוב וחוץ מזה, התחתונים של קלקליה, מעולים, מה קרה לך?????.. כל טוב האופה

חן (*_*)

New member
הוא בשבילי??? נו, טוב, בסדר...../images/Emo8.gif

אם אתן מתעקשות........ חחחחחחחחחחחחחחח.................

papasmurf

New member
גחלילית מתחרה איתי?

מותק, אל תנסי אפילו להתחיל.... הגלריה שלי במחשב כוללת מעל 2500 תמונות של גברים ונשים בצילומי סטודיו... אל תגרמי לי להוציא את חרבי... ובנות באמת - יש מספיק לכולן
שיהיה שבוע מקסים של מימוש תקוות ישנות ובניית תקוות חדשות.

למעלה