אז נשארים היום בבית? ]:

אם אלונה לא גראונדנד

הולכים לשופינג. היה משו בתיכנון עם נועה, אבל היא כ"כ מעצבנת אותי שעדיף שלא. ביץ' חוצמזה בגרויות ושב וזה. יום ראשון בטח טיול משפחתי או משו. ולסיים לקרוא אנשי הקש!!11[בינתיים על הפרצוף]

VIVIAN3

New member
סופשבוע סתם עבר לו

אחרי בית ספר הלכתי עם חברות לקניון ורציתי לאכול והייתי כל כך בטוחה שיהיה לי כסף והתברר בסוף שיש לי רק איזה חצי שקל מסכן... והגעתי למסקנה שאני חייבת למצוא עבודה בדחיפות ולא לבקש יותר מדי כסף מההורים (בדוגרי לא כל כך נעים לי לבקש מהם כסף) הלכתי לאיזה סניף של מקדונלדס והיה כתוב שהם צריכים עובדים מעל גיל 16 וראיונות הקבלה בימי ראשון, אז קפצתי על ההזדמנות הזאת........ ובערב לא התחשק לי לצאת רציתי לראות כוכב נולד אבל זה ממש לא בגלל התוכנית עצמה (שאני חושבת שהיא סתם חיקוי זול לאמריקן איידול שגם התוכנית הזאת לא משהו) אלא בגלל שילד מהכתה שלי מופיע באודישנים, הוא עבר את כל האודישנים אבל רק בשלב האחרון הוא לא עבר.... בסוף לא הראו אותו בתוכנית הזאת, יראו אותו כנראה מחר... התוכנית הזאת חופרת בטירוף אני כבר לא יודעת אם זה תחרות של זמרים או סתם אנשים באים ועושים לך הרפיית צחוק?!!??! אני הכי שונאת גם את האנשים האלה שכל כך בטוחים בעצמם שהם יגיעו לגמר והם שרים כל כך גרוע!!!! אין לאנשים האלה מודעות עצמית?! חחח טוב אני מתחילה לכתוב כמו כמו בבלוג שלי אז בזה סיימתי את סופשבוע זה.

איזה סופ"ש

אתמול בצהריים עשו לי מסז', וזה היה אחד ה-דברים!!!! באמת. בערב....ראיתי כוכב נולד
ככה זה שיש חברים שמתי שהם לא לומדים (שישי בערב) הם רוצים רק לנוח......בעע היום התכנון הוא בעיקר (מה זה בעיקר? רק) ללמוד להיסטוריה, לאכול, ולנוח....ובין לבין הלאכול והלנוח גם ללמוד להיסטוריה. אוח. (נשארו לי עוד 26 עמודים ללמוד!!! ואני לא זוכרת כמעט כלום מה13 הראשונים.....XS)

חזרתי מהים אדומה כמו עגבניה.../images/Emo108.gif

כואב קצת הראש.. שותה הרבה מים. זהו.. אתמול ראיתי "מועדון קרב" בערוץ 10.. סרט חזק!
ובחמישי יצאתי עם חברות וחזרתי באיזה 3-4 בלילה..

חח שמעו קטעים מהים..../images/Emo108.gif

הלכנו אני וחברות.. פתאום מגיעה כזאת משלחת אמריקאים.. חברות שלי מתחילות לחפש חתיכים D: קיצר דיברנו עם אחד.. קוארים לו סרג', והוא מניו-יורק.. ואיזה חמוד הוא לחץ לנו ידיים.

למעלה