אז נפרדנו

nickstd

New member
אז נפרדנו

רק מהצד אני רואה איזה בנאדם רע היא הייתה. איך היא ניצלה אותי. היא שמעה אותי מדבר על אהבה, וכמה זה חשוב לי. והיא ידעה כמה אהבתי. והיא אמרה: "הייתי איתך שנה ולא אהבתי אותך. פשוט פחדתי להיות לבד". וגם שיותר מכל אני שונא אנשים שבוגדים. ואחרי שנפדרנו הוא זיין אותה. כן זיין וזרק. את מי שאני התחננתי שלא תלך. הוא זיין אותה בזמן שזוגתו לחיים לא הייתה בדירתם המשותפת. ואני רציתי לספר למסכנה הזאת (זוגתו), עם מי היא חיה. הנה 3 ציפורים במכה אחת: 1. לעשות צדק: להעניש את החרא שבגד. 2. לנקום במי שזיין אותה. 3. לעזור ליצור אומלל- הבחורה שחיה איתו ולא יודעת כלום. ואני יכול לעשות את זה. אבל בחרתי שלא. למה? כי אני נפגעתי. אני פצוע. אבל לפגוע באחרים לא ישפר את מצבי. כי כל מה שאני רוצה עכשיו זה להחלים. לאסוף את הרסיסים. להמשיך הלאה. לעזוב את כל החרא מאחורי. אני לא רוצה אותם בעולמי. אני רוצה להיות מוקף באנשים טובים, ולהשאיר את כל מי שעושה לי רע מאחורי.

אני הייתי בוחרת לספר.

תחשוב שהמצב היה הפוך ואתה זה היה שלא יודע... היית חושב שהכל נפלא והאהבה פורחת אבל מצד שני דופקים אותך. תספר לה בכדי שהיא לו תפגע כמוך ואולי תאספו את הרסיסים אחד של השנייה בבוא הזמן. ואם היא תבחר שלא להאמין לך הרי שאת חובתך עשית ולמצפונך הבאת את השקט. חג שמח!

nickstd

New member
את צודקת אבל...

אני אמרתי לאקסית שלי שזה תפקידה לספר. היא אמרה שהיא חוששת לעשות את זה כי היא מפחדת להפגע מהחשיפה. היא התחננה בפני לא לספר. ובכתה. ולמרות זאת היא ממשיכה לפלרטט עם אותו גבר תפוס. כל הסיפור הזה גדול עליי. אני מאמין באהבת אמת, וקשה בכלל לשמוע על דברים כאלה. בנוסף לפני שאני אוכל לספר, אני צריך לפתור איזה בעיה טכנית מסוימת, שאני לא יכול לפרט עליה כאן. בשורה התחתונה זה באמת אוכל אותי, אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה. האם אחריותי לגלות למישהי שאיני מכיר שבן זוגה הוא נבל ובוגד? מה עוד שזה יפגע באקסית שלי, וידרוש ממני כוחות נפשיים גדולים מאוד???

ניקולי

New member
מלכת הבלאגן

ראי נא יקרתי אילו הבעל שלי היה עושה כזה קטע היתי מצפה ממנו לשמוע את האמת ולא ממישהו אחר כבדרך אגב ועוד דבר אילו חלילה כן? היה קורה כזה דבר ואף אחד לא היה בא לספר לי אני חושבת שהיה עדיף וזאת מאחר שלשקר אין רגליים אני חיה באמת ולא בשקר ואם בן זוגי היה מחליט חלילה לחיות בשקר שלו השקר ילווה אותו כל חייב.. אני מקווה שאת מצליחה להבין את המסר שלי.. ככה אני חושבת על אותה בחורה אילו החליטה לחיות בשקר כל חייה יראו כך. לבסוף היא תתעורר ואני מקווה שלא מאוחר מידי בשביל עצמה.. ידידנו לפורום לא צריך להכניס את הראש שלו למיטה חולה..זה רק עלול ללכת ולהסתבך

nickstd

New member
רגע, אני חושב שלא הבנת

האקסית הנהדרת שלי ידעה שהיא שוכבת עם תפוס מהתחלה וזה לא הזיז לה. אני התלבטתי עם לספר לזוגתו של זה שאיתו האקסית שכבה, ובסוף החלטתי שזה לא ממש עיניני. בנוסף האקסית שלי התחננה ממש שאני לא אספר כלום, כדי שהיא לא תפגע. אז ירדתי מזה. למה אני צריך את זה? אני בחיים לא אבגוד, ואני חושב שמי שמתעסק בזה הוא אדם אומלל ואין לו מקום בעולם שלי.

nickstd

New member
רגע! אם לא ברור...

האקסית הנהדרת שלי ידעה מהתחלה שהיא שוכבת עם גבר תפוס. אני התלבטתי אם לספר לזוגתו של אותו הגבר, זאת שחיה איתו בדירה המשותפת שלהם. בסוף החלטתי שכל הסיפור עושה לי בחילה, ואני לא רוצה שום קשר אליו...

אחי חתיכת דילמה יש לך

בין המוסר לאסור. אני רק יכולה להגיד לך שאם הייתי במצבך כן הייתי מספרת למרות הבכי והכל אבל בסופו דל דבר זוהי החלטה שלך. מקווה שעם כל החלטה תצליח לישון בלילה ותהייה שלם איתה. זו המטרה העקרית לא להיות זה שירוץ ויספר אלא שהמצפון שלך יהיה נקי ושתדע בתוך תוכך שעשית את הכל ושאתה שלם עם עצמך ועם העמדה שהחלטת לנקוט.

תגובה

צריך לספר את האמת לא כדי לפגוע, אלא כדי למנוע הפגעות חזקה יותר של בן-הזוג מכך שבגדו בו. כשידע יוכל לעזבה ולהענישה. צריך לספר בעדינות, בלי לחץ ובהגיון ויחליט מה לעשות עם זה.

ניקולי

New member
החלטה נבונה

נכון, (בהמשך לתגובתך מהודעה אחרת) גבר שנשוי שמחזר זה מגעיל בהחלט לצערי החיים מלמדים אותנו דברים חדשים כל יום דבר אחר אילו לא היית בסטואציה כזאת היית נותן עיצה למישהו אחר היית אומר לו לבצע את 1,2,3 מבלי לחשוב אולי איזו טעות יכולה להגרם או לעשות נזק בלתי הפיך לשמחתי הינך אדם שקורא מבין השורות ומבין שהנזק הבלתי הפיך אינו אלא נקמה שיכולה לגרום למרירות בין שני הצדדים. עשית דבר הפוך לגמריי לקחת את עצמך והתרחקת וזה מה שחשוב..עכשיו חייך יהיו ללא רגשי אשמה חלילה ו/או יסורי מצפון על חלק שכמעט לקחת אל תוך חייך

ליאור 30

New member
שלום לכם

אני קורה את המה שכתבתם ואני פשוט בהלם אם היא ידעה מראש שהיא הולכת לשכב אם אדם תפוס זאת אומרת שהיא רצתה אותו אז למה אתם מתקממים נגדה ורוצים להרוס לו את החיים זאת אשמתה בדיוק כמו אשמתו תחשבו על זה

nickstd

New member
ממה אתה כ"כ בשוק

בגידה זה דבר מגעיל. מי שבוגד הוא פחדן עלוב. אדם שבוגד הוא אדם שחי בקשר עם מישהי שהוא לא אוהב, אבל פוחד לקום וללכת. אדם שבוגד חי בשקר, אבל מה שגרוע במיוחד, זה שהוא משקר לא רק לעצמו, אלא גם למי שחי איתו, ובכך פוגע באחרים. בקיצור חלאה!! מי שבוחר ללכת עם חלאות, הוא בעצמו לא אדם כ"כ נפלא... מעבר לזה אף אחד מהמגיבים לא התרעם נגד האקסית שלי, חוץ ממני. וגם אני הרעמתי על דברים אחרים בכלל (אולי תקרא שוב מה כתבתי), ככה שנראה שלא הבנת את הנאמר...

למעלה