אז נפרדנו

שחמיסט10

New member
אז נפרדנו

לא יודע אם אתן זוכרות אותי אבל לפניי כחודש פתחתי דיון לגביי בעיות עם החברה שלי..והיום נפרדנו. זה היה ממש לא נעים..כל התהליך הזה של הגסיסה אבל מה לעשות,נושכים שפתיים בצבא ומקווים שאם תנשך שפתיים בשביל האהבה שלך,ותעשה את המקסימום..הכל יסתדר.ובכן זה לא קרה..ואני לא מתבייש לומר זה די שבר אותי.הייתי מוכן אבל להפלט למז"י בשבילה ולוותר על חלום שלי(גיבוש מטכ"ל)..עשיתי בשבילה ארוחות רומנטיות,פרחים..מה לא,אבל לא הלך. אז אחריי שפרקתי כאן..ואצל החברים חח,רק רציתי לומר לכן בנות שאין לכן מושג מה אתן בשביל החבר הקרבי שלכן,באמת שאתן לא יודעות כמה העובדה שיש שם מישהי אוהבת שמחכה בבית יכולה לעזור.משהו שמילים לא יכולות לתאר. אז המשיכו כך בנות,תהיו חזקות בשבילם! יאללה שבוע מצויין שיהיה לכן :)

מצטערת לשמוע

אבל לא כולן מסוגלות לחבר קרבי, זה קשה מאוד ואני בטוחה שגם לכם. הייתי שמחה אם היית נותן עצות איך להקל על החבר ועלינו... ואיך לעבור איתו את הצבא במינימום ריבים...

שחמיסט10

New member
...

הצבא משנה אנשים,ולא כל מי שבחוץ יאהב אותך כמו שהוא אהב אותך פעם. אני חושב שזה המקרה.. בכל מקרה הבאסה בשבילי היא שאני לא יכול להיות עם אף אחת אחרת..כמה שאני מנסה להוציא אותה מהראש אני פשוט כ"כ אוהב אותה שכשאני מנסה אפילו לבלות זמן עם מישהי אחרת אני מרגיש..רע,חח כמו בוגד או משהו..ממש לא נעים קיצר

סליחה על האיחור

אני חושבת שבצבא הכל יותר, יותר מתגעגעים למיטה, לאוכל, ולאהבה יותר... שחבר שלי חוזר מהצבא הוא מתענג על קורנפלקס. אני חושבת שאם מישהי באמת אוהבת תיהיה תמיד לצידך, אתה צריך להתמקד בדברים אחרים כאם הצבא חשוב לך אז תשקיע ומקווה שבאמת הזמן יעשה את שלו. בהצלחה

מצטערת לשמוע

כמו שנאמר לפני - לא כולן מסוגלות לסחוב את המושג 'ישלי חבר קרבי' מקרוב אני יודעת כמה זה קשה , הבכי , הריבים , הרגעים שאתם אומרים 'יאללה למה זה שווה? בוא נפרד וזהו' אז אולי זה היה צריך להסתיים כאן רק בהתחלה . ולא לגרום לכאב יותר גדול. מקווה שהמצברוח שלך השתפר
ואנחנו פה להקשיב , לענות ולעזור

למעלה