אז נפגשתי איתו....

תמי דקל

New member
אז נפגשתי איתו....

עם הפרוד וכפי שחשבתי, הוא רצה להוריד את המזונות ב-1,500 ש"ח. הבוס שלו כבר מסובך (זומן לחקירה),עקב אי עיקול משכורת הפרוד שלא עוקלה לטובתי. שני קומבינטורים חבל על הזמן. ההצעה שלו היא: שאני אוריד את העיקולים לעת עתה, והוא יזרים כספים ישירות אליי (דבר שלא עשה מאז שעזב את הבית) ולא באמצעות ההוצל"פ. עד היום הוא הפר הסכמים חתומים, לכן קשה לי להאמין לו. רק לידיעתכם, ישנם כספים נוספים בהסכם הגירושין, שהוא חייב לי, אך הוא מתנה את קבלתם בעצם האישור שלי להורדת העיקולים. הוא ראה שאני מתעקשת, אז הציע שאני אנסה אותו כמה חודשים ובמידה והוא לא יעמוד בתשלומים, אני יכולה לשוב ולהפעיל אותם. דבר נוסף, שאתם צריכים לדעת כדי לחוות את דעתכם זה שמחודש הבא ההוצל"פ חייבו את הבוס שלו להעביר את מלוא סכום פס"ד לתיק ההוצל"פ. שאלתי היא האם להסכים, ולתת לו צ'אנס אחרון, או להמשיך להתעקש על מה שמגיע לי? מראש
לכם על עצותיכם האדיבות.
תמי

deena

New member
חשבת על מה עלול לקרות

אם ה'צ'אנס ' לא יצליח? מה יקרה אם תורידי את העיקול (במידה ולא יעביר כספים כמובטח)? ואל תבררי כאן. תבררי עם עו''ד מה ההשלכות להסרת העיקולים. אחרי שיהיה לך כל המידע בעניין- רק אז תשקלי הסרה.

amitshein

New member
../images/Emo31.gifאל תוותרי

מנסיון שלי, כאשר מוותרים לצד ה"תחמן" הוא רק הופך לגרוע יותר. אל תוותרי בשום אופן. המזונות שלא כמו תשלומים אחרים הם המינימום שיש לשלם בזמן ובמועד. למרות שגרושתי חייבת לי כספים רבים (תשלומי משכנתא וגנים) אני לא פוגע ולא מקזז את הסכומים האלו מהמזונות של הילדים.

תמי דקל

New member
אני שמחה לשמוע תגובה כזאת מגבר!!!

כל הכבוד לך. כן ירבו כמוך! תמי

אין אלו

הקרימזונים הגברים שמונעים ממנו לשלם,,,לגמרי נרכש ולגמרי מבחירה...שלו להמנע,ושלך מראש בו.אין טעם והגיון להכניס אותנו כולנו לאותה הסירה.לתת כבוד רק כבני אדם.כשבינינו האשמה אך ורק בשניכם ובחירותיכם.בלי שום הקשר לאברי המין.

vered 37

New member
אני אישית...

לא הייתי מסירה את העיקולים מאחר ומדובר לפי מה שאת מתארת באדם חסר אחריות וחסר אכפתיות שלא עומד בתשלומים מהרגע שעזב את הבית ומפר בנוסף הסכמים. לא הייתי סומכת על מילתו. אלא אם כן הוא מוכן לחתום בפני עו"ד שהעיקולים יוסרו בתנאי שישלם את חובותיו..ושזה יקבל תוקף בבית משפט. והיה והוא לא מוכן לחתום על מסמך מעין זה שיאכל את מה שהוא בישל. זו דעתי. בינתיים זה ממני אלייך..

my sunshine

New member
אם

את רוצה לתת הזדמנות, את יכולה להקפיא. לא לסגור את התיק, אלא פשוט להקפיא את ההליכים ואז לתת לו הזדמנות של חודש. את גם יכולה לומר לו שישלם ואחרי שישלם את תקטיני את החוב בתיק. תאפסי אותו לחלוטין. זו גם דרך למי ששוב ושוב הוכיח את רמאותו. אך לסגור תיק. בשום פנים ואופן לא.

לא לא לא

לא להסיר את העיקולים כתבת בעצמך שהוא לא הזרים לך כספים מיום שעזב את הבית ברגע שאת מסירה עיקול כאילו נתת לו חופש לאי תשלום הוא "משוחרר" בשום אופן לא

אני חושב ש-|

לא ללכת דווקה זה רק יחמיר את העינין,הדווקה יכול לפגוע במקור הכנסה ואים הכנסה שלו תפגע, הוא וגם את והילדים תפגעו.בקיצור לנסות להגיע לעמק השווה כי בסופו של דבר אתם עדין תלוים בו .

רות 2

New member
יש הבדל בין הסרת עיקול..וסגירת

תיק הוצאה לפועל .... את יכולה לתת את הצ'נס הזה אם ניראה לך או מרגיש לך או שוב ללך לתת את הצ'נס הזה גם מבלי שתיק יסגר... דברי ושאלי הבוצאה לפועל או עו"ד..

אני לא נותן צ'אנס למי שהפר אימון

אם אי אפשר לסמוך עליו אז שישלם וימלא את החובות שלו תחת לחץ של הרשויות. הוא מנסה לשכנע אותך לבטל את העיקולים כי הוא נמצא במצב שכרגע אין לו פיתרון. אם היתה לו אפשרות הוא כבר מזמן היה מנפנף אותך. בטלי את העיקולים ותגלי מה יקרה.

princessy

New member
תגידי מה את עושה צחוק ../images/Emo35.gif

כן בטח תותרי לו , תתני לו עוד 100 צאנסים ואז אולי אז תביני עם מי יש לך עסק מצטערת על התגובה הבוטה אבל נראה לי שאת לא מבינה באיזה מצב את אדם שהגיע למצב שהפעילו עליו הוצל"פ כבר נמצא בכזה שפל ואין לו טיפה בושה אפילו לא בעבודה למרות שאני קוראת על זה כאן הרבה , זה לא מצב נורמאלי , זה מצב קיצוני חמודה , תפנימי באיכפתיות רות

בסוף היא תשאר

בלי כלום .הוא בלי עבודה.לא יהיה לו מקור פרנסה .הבנק סוגר אותו המעביד.אוצלפ" כולם עלו אבל אין לו .הוא ינסה כל מני תחבולות להתקיים.כמה שהיא יכולה להוצאי ממנו ברכה .אז שום דבר בכח לא הולך

princessy

New member
נכון, אבל גם בטפשות שום דבר לא הולך

לפעמים מגיע רגע שבו אדם צריך להבין שבעצם שהדרך שבה הוא נוהג הוא שמביא את הצד השני למה שהוא עושה ואז רק התנהגות שונה תשנה את התוצאה והגרוש החביב בסיפור הנ"ל אם לא היה לו , יכול היה לנסות להגיע להסדרים לפני כן בצורה מסודרת אבל כנראה שהוא חשב שיש לו עסק עם פריירית , וכשהתבדא , הוא מנסה דרך אחרת , כי אם הוא גייס את הבוס שלו לעיסה הדביקה הזו ,אז אין לו בושה וכנראה שגם אין לו כוונות לשלם , לדעתי הוא מחפש דרך מילוט חדשה ומנסה לגייס לשם כך את התמימות של האישה הסבלנית שחיכתה שישלם אבל לא צריך לחכות הרבה , המציאות שועטת קדימה ... בהצלחה לך , הלוואי ותהיי חזקה

לדעתי

הבלתי מחייבת... הייתי חושבת על הרעיון שיפרע את כל החוב בהוצל"פ דבר ראשון ואז לנסות לפתוח פרק חדש שבו הוא מתחייב להעביר אלייך את דמי המזונות כסדרם במידה ולא יעביר - מיד לפתוח את תיק ההוצל"פ שוב. לעניין הכפים שהוא חייב לך ומתנה את קבלתם בתנאי שתסירי את העיקול - הרי שהכספים מגיעים לך במסגרת פסק הדין כך שאני לא מבינה מהיכן התעוזה לדרוש ממך את מה שהוא דורש בעוד את יכולה להכניס את החוב הזה לגבייה בהוצל"פ בנוסף לחוב שעומד לחובתו שם עד עכשיו.

אני עדין חושב

שלפרוע את החוב הוא לא יוכל .לכן כל מה שהיא יכולה לקחת שתקח.שום בית מישפט לא יפסוק לשלם את כל הסכום .הרי יש לו עיקולים איך הוא ישלם?.כל המשכורת מעוקלת .הוא צריך להתקיים ממשהוא.הוא צריך כסף להגיע לעבדה לאכול .לשתת וכ"ו.ואז לשלם לה. אם הוא לא עובד לא היה במה לשלם.אז אני חושב שכל מה שהיא יכולה לקחת שתיקח.

למעלה