אז נכון

בדרך למטוס...

שעתיים כל כוון וחוזר...בכל זאת,יום שישי.מעל העננים ובהעדר דברים אחרים,אחבר לך כמה דוגמאות,אולי אחרכך נשווה תוצאות.

תימניה

New member
אז ככה....

אחרי נסיונות כושלים מצידי, לעשות סדר באותיות, להוציא מהם מילים עם משמעות. ויתרתי.....פרשתי למיטה. מתחת לסדינים הרגשתי את חום הגוף, ועם הידיים שלי חיברתי מילה אחת, ח י ב ו ק. בוקר טוב

בוקר טוב

זה ברור,שקמים לתוך חיבוק...חושב קצת לא הוגן,ככה עלי לאיים.שולח חזרה בצירוף של נשיקה,ומתריע מראש,מתאים לי לגמרי,מסאז...אם לא לגפים או ללב,לתאים האפורים שמתעוררים עכשיו לאט.

מצוטטת

New member
תגיד,תגיד...

...
הגיע הזמן הפה לפתוח
... צער וסיפוק זה בזה שלובים שטים לעבריך כמו גלים גלים אתה יכול להתעלם, יכול להלחם. החיים הם מה שאתה עושה מהם צער וסיפוק זה בזה שלובים שטים לעבריך כמו גלים גלים אתה יכול להלחם אתה יכול להתעלם. החיים הם מה שאתה עושה מהם.

מצוטטת

New member
../images/Emo133.gif

"אתה לא יכול לחסוך זמן. אתה יכול רק לבזבז אותו. אתה יכול לבזבז אותו בחוכמה או בטיפשות. אין לנו למעשה זמן בכלל, כיוון שאנחנו עסוקים מדי בביזבוזו במטרה לחסוך אותו, ותוך ניסיון לחסוך כל רגע נתון, הוא מבוזבז."
לא אני אמרתי ,זה פו ה
שאיתו הסכמתי

תן לי לגלות לך סוד

אתה מבין... יכולת לכתוב 12 שורות של מילים, הרי גם כך לא היו מבינים מה אתה אומר והיו חושבים שאתה אומר. כך היה מתפתח שירשור של אמירה. אז... מה אתה אומר?

ואווווווו, שינויים זו פעם ראשונה

שאני מצליחה להבין אותך. האם אתה משתנה בהתאם לצריכה? מכיוון שלמטה למטה דיברת על האותיות והשימוש הנכון בהן.

מצוטטת

New member
בואי אגלה גמלך משו........

"אין זמזום ללא דבורה; והטעם היחיד, שיש לה לדבורה להיות דבורה, כפי שידוע לי, דבש; ואין כל טעם לדבש להיות דבש אם אני לא טועם ממנו" <משולחנו של פו ה
> שווה לטעום.... ומאד מאד פ@וט להבין לו...

מסרתי לו במברק

יכול אתה לדבר ישר,כל פעם שבמצוטטת משתמש,מונע ממנה הצורך בעצמה להתהדר...ולנו פה הרי, פו בכלל לא חסר.אלא מה זה שעל לב המצוטטת יושב,מעניין אותנו יותר.

r o n35a

New member
יודע אבל חושב

מברק טוב לנסיעה,לא על הלב.חצי על יד רבע על העץ.חושב מעניינת על ארנבת יושב.ואני מחפש חצי נקניקיה ומצוטטת לא אדע.

שלי 9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לרונן.. תגיד

התחלת לכתוב כמוהו????????????חחחחחחחחחחחחח דמיון רב בהחלט ..

תן לי רגע לחשב...

תן או קח מספר שלוש.היה החתול אחר כך גם הצעיר לנצח,עכשיו גם אתה מנסה את מזלך.מניח בהעדר דמיון ומחשבה...מקווה עשה לך קצת טוב,כי משהו אחר,לא יצא מזה.

r o n35a

New member
החתול רצה דמיון לא מצא.

הצעיר לנצח פחד לנצח. ורק רון ברמת עקרון בהעדר מחשבה ודמיון מנסה שינויים להבין התייאשתי - הולך גחנון להכין

שלי 9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרוס הרסת אותי

רונן...........

למעלה