אז נחתתי כאן ..

danistar

New member
אז נחתתי כאן ..

לבקשתו של מנהלכם הנכבד ( אי אפשר לסרב לקולגה ) . אני רואה כאן המון המון דמויות מוכרות צמפורומים אחרים ואשמח לפרסם את יצירותי גם כאן
הנה בינתיים אחת האחרונות שבהן : אור ירח לילי אור הירח בוקע בגופך העדין נוגע חושף עיניים ישנות רגועות , נחות מדאגות קרן ירח מקוטעת לתוך גופך שוקעת נחה מנוחת לילך אני שבוי בקסמך אור קלוש ירחי על שערך אהבתי מרגיש את החום עדיין נשאר תום לאט לאט נרדם עוצם עיניים ונם חולם עליך לצידי לאור ירח לילי

חן (*_*)

New member
היי דנידין, ברוך הצטרפותך לחבורה../images/Emo6.gif

שמחה מאוד לראות אותך כאן. רגע, בעצם.................. האם כבר הגעת לגיל?
טוב, נו... אעשה לך פרוטקציה .

אוי דן דן דן..../images/Emo3.gif

מה זה פה,דן ? היא כבר ישנה אתה מקבל השראה...ונרדם ? האורגינל נם לצידך,דן ואתה נרדם,כדי לחלום עליה ??? "יאלה,קומי קומי ישנונה" דן כאן לצידך חולם עליך הפכי חלומו למציאות,ישנונה... שיר חמוד חמוד, ברוך הנכנס.

danistar

New member
אם אתה רוצה על האורגינל ..

אל תגיד שלא הזהרתי אותך קרני השמש המלטפות בבוקר הן משתפות יום חדש שנולד אתה עדיין לבד יום חדש מפציע אתה אליו מגיע קם לדירה שקטה לחלק הריק במיטה בוקר שקט ורגוע מעורר בך געגוע פותח עיניים לאט מחפש אותה האחת ... ובכל זאת .. שים לב לשותפתי לדירה

דני,הקנאית הגיעה..../images/Emo3.gif

זו שטוענת ששירים לא מענינים אותה בכלל רק טריויה להמונים.. שלום יא חנונית מה שלומך ? לא אמרתי לך ?long time no see

danistar

New member
הנה עוד משהו קטן ממני

לזו שעוד לא הופיעה .. עמוק בתוך השמיים הכהים בין שדות כוכבים זרועים את אהבתי אלייך חולק עם מכתשי הירח הבוהק עמוק בתוך תוכי המרחב קיים כוכב נוצץ , שובב שנשקף מתוך מבט עינייך ואותי מושך ישר אלייך אלפי שנות אור עוברות מרבד עוטף מעל פורסות אנחנו שנינו מכוסים היטב כמה שאני אותך אוהב.... ולחיננית היקרה ( ששוב בפעם האלף אני מתנצל שלא הגעתי למפגש )
והבטחה לחידגשש חדשה בקרוב !! הלו זה רדיו ??

danistar

New member
בקצב הזה אני אהיה ד. מהשב"כ ..

במקור שמי דניאל .. בדרך כלל חברי קוראים לי דני ואתה קורא לי דן ...

גל ים..

New member
דני קצת באיחור עקב מחשב סורר....

ברוך הבא ...שמחה לפגוש בך כאן חבר יקר.... הפלאת במכחול המילים והעשרת אותנו תמיד במילותיך ...המשך להעשיר אותנו ... בוקר טוב גל

למעלה