אז נהנהתם...

MOR@N

New member
אז נהנהתם...

יופי יופי ומורן ישבה בבית מול המחשב שכבר משעמם אותי נורא!!! הסתכלה טלויזיה ...גם שם לא היה מה לראות... תפוזים היו לי בשפע ...לא טרחתי להסתכל עליהם אפילו... רגע רגע שמתם לב שיום שישי היה יום שישי ה13 למה לא היו סרטים מפחידים????? ואיך משנים את האי מייל שלי בפורום??? ולמה אתם בכלל לא מתייחסים להודעות שלי ?? עד שאני טורחת לרשום... מורן :-( אל תשכחו לראות יום שלישי החפרפרת!!! מחר חוזרים ללימודים ..סליחה...מחר אתם חוזרים ללימודים... שאלה אחרונה ... מישהו מתגייס ביחד איתי 9.4.2002 ?

MOR@N

New member
גם שלי תאריך ראשוני ..

לא קיבלתי מנילה אוףףף מורן

erlich

New member
פששששש

מה את קטנה או משהו? זה ממש מאוחר! כיף לך תוכלי לעבוד וזה.... על הגיוס שלי אני אדבר בפעם אחרת (כשיהיה לי יותר זמן לכתוב כי זה ארוך). החפרפרת לא נגמר???? כדאי שתתחילי ללמוד כדי שתהיה לך בגרות טובה, ארז. נ.ב. לא אוהב לתת עצות שאני לא ממלא....

MOR@N

New member
ארז...

אני לא קטנה אני צעירה !!!! אני בת 17.5 ואל תתדאג לבגרויות שלי אני יעשה בצבא אקסטרני (יותר זול) וממש לא כייף לעבוד כול השנה עד לצבא כי אף אחד לא מקבל אותי כי זה זמני ובגלל שאין לי עוד 18 למרות שיש לי כבר כמה הצעות עבודה אף אחד מהן לא מוצא חן בעייני... סיכום: החיים בזבל! מורן.

Black Star

New member
דווקא ממש כיף גיוס מאוחר...

אני זוכרת שכל מיני חברים שלי שהתגייסו מאוחר עשו מה זה חיים עד הגיוס... נראה לי נורא כיף, שווה להתגייס מאוחר. ברור שיש לזה את החיסרון של להשתחרר מאוחר, אבל זה לא כזה משנה, סה``כ. תהני :) יעלי.

MOR@N

New member
אבל אני לא נהנת...

יש לי שנה !!! אתם קולטים שנה לעשות מה שאני רוצה ... ואני רוצה לקום מאוחר בבוקר בעצם בצהריים לבלות בלילות אבל לא מורן צריכה לעבוד אחרת למורן לא יהיה רשיון וזה בעיה!!!

ויקי.ש.

New member
אני דווקא מאוד שמחה מהעניין

יש לך זמן לעצמך!!! אולי אפילו פעם יחידה בחייך עד הגמלאות. אז מה אם תצטרכי לעבוד באיזו עבודה לא כ``כ יוקרתית בלשון המעטה אבל זה באמת לא כ``כ נורא בהתחשב בכל הזמן שיש לך לעצמך בלי לחצים בלי מבחנים. לי יש כבר המון תוכניות ל-9 חודשים שלי, כולל עבודה אבל עם המון דברים שזאת ההזדמנות היחידה לעשותם. אז בקיצור תשמחי מזה שגיוסך מאוחר. ויקי נ.ב. אני ילידת סוף נובמבר אז יחסית אני קטנה.

למעלה