אז"מ באוסטרליה

אז"מ באוסטרליה

שלום לכולם שמי עודד ואני מתגורר במלבורן, טייס של מטוסים קלים ובונה כרגע מטוס דו-מושבי שנקרא פיטנפול. המטוס תוכנן בסוף שנות העשרים. אשמח להיות בשקר עם בונים וטייסים. להשתמע.

הי עודד, מה זו הצמחוניות הזו ??

יותר פרטים לחבר´ה במולדת.. מה אתה בונה ? איך זה לטוס באוסטרליה ? אולי קצת תמונות ?? נדמה לי שאתה הראשון כאן מהיבשת הרחוקה הזו..

פיטנפול

יואל שלום, אני בונה מטוס דו-מושבי שנקרא פיטנפול. תוכנן לראשונה בסוף שנות העשרים והיה נפוץ מאד.בערך שבע מאות מטוסים כאלה נמצאים כיום בשרות בעיקר בארה"ב . שלי יהיה השלישי שנבנה באוסטרליה. אני מתקין מנוע סובארו עם יחידת תמסורת לפרופלור. כללית אז"מ באוסטרליה קצת יותר פשוט (פחות בירוקרטיה) מאשר בארץ ומה עוד, אין מחסור בשטחי תעופה. זה המטוס השלישי שאני בונה. שני הראשונים flightstar and X-air נבנו מקיט, את הפיטנפול אני בונה מתכנית. יש לי המון תמונות אבל אני מחכה לבן שלי שיראה לי איך לעשות zip כי אחרת הן גדולות מידי. להשתמע, עודד

WE LOVE YOU ODED

No worries Mate אני נתן הרשיון שלי הוא אוסטרלי לחלוטין ולמדתי בביה"ס Minovation הממוקם ב-Jandakot airport אני מגיע לאוסטרליה בינואר (Hopefully for good) אבל לפרת´. להביא לך משהו? :)

כן עודד! אתה נשמע אחלה:

ספר לנו קצת על המטוס שאתה בונה , שלח תמונות של הבנייה , ספר על התעופה באוסטרליה , שמעתי שיש שם בלונדיניות שהולכות פאבים עם ג´ינסים שחורים וחזיה שחורה ונעלי עקב בלבד - זה נכון? :)

איפה הבלונדיניות?.....

על המטוס שאני בונה סיפרתי בתגובה ליואל כמו כן על התעופה באוסטרליה. לגבי הבלונדיניות, יש לך כתובות של הפאבים? אני אגש לבדוק את זה.... רק שתהיה מבסוט....

ramiby

New member
ראובן - לא ברור כיוון החקירה שלך?

אם המחיר זול יותר, איך תשקלל פנימה את ההגעה לשם + שהייה? יש לשקלל מול מחיר שע"ט כפול מספר השעות שאתה רוצה לעשות, את: מחיר הכרטיס מחיר השהייה עלות 4 כוסות בירה בפאב ממוצע מתנות בדיוטי פרי זמינות ונכונות של הבנות המקומיות איך שאני מכיר אותך - הסעיף האחרון יגבר על כל שיקול כלכלי
(הרשימה הזו היא לא ברצינות למי שתהה)

למעלה