"אז מתי נפרדתם?"

"אז מתי נפרדתם?"

"לפני שנה ו 10 חודשים" ענתה. ואני הייתי בטוח שהרבה יותר מזה ... מול המחנכת של בני , בשיחה שהתחילה "יש לכם בן מאוד מוכשר ומיוחד.. וכו.. שיש רצון להעבירו לכיתת מחוננים .. אך הוא עדיין קצת לא מפותח רגשית.. וכו.. " בכל מיני מילים דידקטיות ומשפטי פסיכולוגים , בעצם הבנתי שהיא מסתכלת עלי / עליה במין מבט שאנו אשמים בכך , או אני בעיקר. לאחר ששמעה את פרק הזמן מאז נטש האב את קן משפחתו אנחת פסיכולוגית "אהה.." יצאה מבין שפתיה הפסוקות. בכניסה לבית הספר פגשתי אנשים שלא ראיתי מאז שאם ילדי ואני אוחזים בצרור מפתחות שונה. המחמאות שהאישה , ומבטי הקנאה של הגבר לא הותיר בי ספק כי אכן השתניתי. 3 פעמים בשבוע חדר כושר , אופני שטח , והכוח להחליט שיש דברים שפשוט לא מכניסים לפה. הביאוני הלום. לא מתבייש , אני פורח , טוב לי , אני מאושר ואף פסכולוגית יועצת לא יגרמו לי להרגיש רע עם עצמי שבחרתי לחיות - תרתי משמע. ולאם ילדי ? הלוואי על הרבה נשים התנאים הכלכליים והרווחה שהושארה לה ולילדי ואני לא מצטער - זה היה באמת מכל הלב. היא אמא מצויינת , חברה ,רעיה .. זה כבר סיפור אחר. לא תמיד הייתי בהיי או בהרגשת מיצוי כזאת . הסיבה שבה עזבתי את הבית הוא שהבנתי שהיא רואה לא רק לי בעיניים , עלי היא סתם עבדה. הייתי בתהומות , ואיך זה יכול לקרוא לי . למה לי? אבל שנה ו 10 חודשים כניראה עברו לי די מהר . אז לכל מי שמרגיש בתהום. צאו מזה החיים יפים ומחייכים. ושאף אחד לא יתן להרגיש אשמים..

ילוטייל

New member
../images/Emo45.gif בכמה הסתייגויות:

חדר כושר (?) אופני שטח (?) ומה לא מכניסים לפה (?) אבל תומך בגישה שלך. גם עלי עבדו 17 שנה.

מין הסתם

כרס לא מוסיפה לסקס אפיל שלך בתור גבר גרוש. לכן אין מנוס לשפר עמדות להחליף בגדים לצאת לבלות , לשלב טיסות עבודה עם סופי שבוע בחו"ל, להרחיב את מעגל החברים ותמיד להינות מהמבט שאתה אומר שאתה עדיין בין פרק א לפרק ב ... "בוא הנה יש לי מישהי להכיר לך.."

maof

New member
סחטיין עליך ......

אין אפשרות להתחיל פרק לפני שהפרק הקודם הסתים. מעוף

אתה לא נשמע פורח ../images/Emo141.gif

אתה נשמע מריר. אתה נשמע כמו עוד אחד שהאמין, שאם הוא ידאג לרווחה חומרית ולדימוי של מצליחנות, אז הכל יהיה בסדר בגזרת הבית והמשפחה. זה באמת מה שמשדרים לנו. וזה לא תמיד נכון. לפעמים כן, אצלך כנראה שלא. אתה בטוח שהפסיכולוגית חושבת שאתה אשם במשהו ? אולי זו רק הפרשנות שלך ? שבת טובה שתהיה לך.

טבע ת

New member
מסכימה איתך שושן

גם לי יש מהגרוש בטחון כלכלי ועוד... אבל לילדים אין אבא בכל יום ולילה והכרס שלו או חיי הסקס שלו באמת שלא מעניינים את הילדים. מוזר שרק את זה הוא הזכיר בהודעה חדר כושר ושאר דברים שיכול היה לעשות גם כנשוי ולמען האישה שחיה איתו. בהחלט רק הפרשנות שלו לגבי הפסיכולגית המורה וכל אחד שמתבונן מהצד כנראה שאינו שלם עדיין עם הצעד,מאשים עצמו ורגשי המצפון עדיין עובדים.

לא מוזר בכלל ../images/Emo141.gif

גבר שנבגד או ננטש, מאד טבעי שירצה לשקם את הדימוי העצמי שלו, וחדר כושר הוא מקום זמין להתחיל בו. אולי לא המקום הכי אפקטיבי, אבל בהחלט מקום זמין. רק תשלם ותעשה מה שהמדריך אומר. ומנין לך, שהאישה שחיה איתו הייתה מעריכה את זה אם הוא היה הולך לחדר כושר ? זו את, במקרה ?

טבע ת

New member
אומרים שאני זאת אינני אני...

לא, אני לא מכירה את הכותב רק תמכתי בחשיבה שלך לא הבנתי מההודעה שלו שניבגד או ננטש הבנתי שבחר לעצמו חיים חדשים בהחלט לגיטימי הרי גם אני אחת מאלו שבחרה בזאת, אבל להתעלם מהעובדות לא עושה את זה ללא קיים, קשיים של הילדים להבדיל ממנו אני בהחלט לוקחת אחריות על ילדיי על קשיים שיצרתי או יצרנו אני ואביהם ומזה ננסה להפיק את המקסימום ולנצח רק להיות שלם עם עצמך זו הדרך לניצחון אני מאמינה. "ומנין לך, שהאישה שחיה איתו הייתה מעריכה את זה אם הוא היה הולך לחדר כושר ? זו את, במקרה ? " לו היה עושה את זה אז...לבטח היה עושה עוד דברים אחרים של למען.. אם ניגמרה אהבה בינהם.? באמת לא משנה מה יעשה. סתם מוזר לי שיש אנשים שדואגים לדימוי שלהם רק אחרי...

ילוטייל

New member
תמיד אפשר לבקש מהמדריך בחדר

כושר.אימון אישי.

חזרתי מטיול וגילו לי שאני ..

לא שלם עם עצמי.. אז ככה .. יש לי חברה שגורמת לי לחייך רק שאני חושב עליה, המסר שכתבתי היה בבסיסו לגרום עידוד , לא לפורקן אישי. שיהיה לכם שבוע נפלא.

אתה לא מכיר את השיטה?...../images/Emo8.gif

כשמישהו מפרסם הודעה ובוכה על מר גורלו וכמה עצוב ורע לו, אז תמיד יאמרו לו, תסתכל בחצי הכוס המלאה, הכל בעצם נפלא, אתה נפלא, אתה חכם, וכו וכו... כשמישהו כמוך מפרסם הודעה, שמלמדת בסך הכל על כמה שטוב לו, פתאום יצוצו כאלה, שיגלו ככה בין השורות כמה בעצם רע לך, כמה לא טוב לך, ואם חשבת שטוב לך הם כבר ידאגו להוכיח לך כמה אתה טועה.... וזה לא כלפיך באופן אישי, זה משום מה מאפיין הרבה אנשים נותני עצות. וזה מוזר האמת, אבל זה קורה, והעובדה הכי ברורה לכך, היא כמה מן התגובות שקיבלת כאן....

למעלה