אז מתי יבוא שלום? אני לא יכולה להתחיל את המסיבה בלעדיו. לי-אור להתראות
ל לי-אור. New member 20/4/02 #1 אז מתי יבוא שלום? אני לא יכולה להתחיל את המסיבה בלעדיו. לי-אור להתראות
L lamalo New member 20/4/02 #3 יש לי שלום עליכם,שלום אש ושלום בטוח למישהו יש שלום עליכם להשלים לי סדרה?
ה השחקנית הראשית New member 20/4/02 #4 תראו תראו מי בא שלום לא בא הוא גם לא מתקשר אבל האור הגיע יחד עם לי שחקנית טוב שקראתי לזיוי כי את באת בפעם הבאה אקרא לך בטח זיוי תבוא
תראו תראו מי בא שלום לא בא הוא גם לא מתקשר אבל האור הגיע יחד עם לי שחקנית טוב שקראתי לזיוי כי את באת בפעם הבאה אקרא לך בטח זיוי תבוא
ל לי-אור. New member 20/4/02 #7 שלום לא התקשר? ניסית בנייד? אולי הוא ממתין לחנוך את משיח שגם לא בא. חוצמזה ראיתי ששלחת יונה לזיוי ובאתי להחזיר לך את העלה שלה. של הזי. ההוא. נפל לי על הראש. העלה. לא נורא. העיקר שנצא מחוזקים. לי-אור סלאם וכל טוב
שלום לא התקשר? ניסית בנייד? אולי הוא ממתין לחנוך את משיח שגם לא בא. חוצמזה ראיתי ששלחת יונה לזיוי ובאתי להחזיר לך את העלה שלה. של הזי. ההוא. נפל לי על הראש. העלה. לא נורא. העיקר שנצא מחוזקים. לי-אור סלאם וכל טוב
ל לי-אור. New member 20/4/02 #8 ושוב אבדה לי ת´ בעלה של הזית. או שאולי ן. לא זוכרת. שיט. לא זוכרת כלום אני. לי-אור והאלצהיימר
ז זיוי בת New member 20/4/02 #13 מאוד. אבל עכשיו לביזנס. למי צריך להרביץ? זיוי [תורה, נביאים, כתובים]
ה השחקנית הראשית New member 20/4/02 #18 ../images/Emo12.gif הגיעה הזיוי? פטה מורגנה אמיתית!! שחקנית מתרגלת שוב זיוי זיויונה זיוק´לה זיוזיוית