אז מתי המפגש<

slallum

New member
בשבילי הכי טוב זה כנראה ב-13

כי זה התאריך שבו רוב הסיכויים יהיה המפגש של פאוור מטאל.. אבל תכלס אני יכול בכל התאריכים אני חושב =]

YaEloNeT

New member
ב-15. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

בבקשה?

Tinkerblack

New member
מאוד משעשע

שכל אחד בוחר תאריכים לפי התאריך שיש לו כבר מפגש פורום אחר בעזריאלי , אלו שגרים רחוק רחוק אני מבינה... אבל אלו שלא גרים בסוף העולם זה מאוד משעשע כאילו הם יראו אותנו לשניי הויחזרו לפורום שאליו הם באו לא?

YaEloNeT

New member
אה? ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אין לי שום מפגש פורום חוץ מזה. ובכלל, אני כבר כמעט לא בתפוז. הסיבה שאני רוצה 15 היא שאתמול הודיעו לי שב-14 יש פורימון, וזה אומר שגם ב-13 אני כמעט בטוח לא יכולה כי יש הכנות. ככה את מכירה אותי? \\:

limors2

Well-known member
אל תעשו ב15../images/Emo11.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

כי אז דפי תהייה איתכם ולא איתנו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif אבל אם זה יהיה ב-15 בטוח אוכל לבוא, כי לא יהיו לי 47 מיליארד מפגשים מפוזרים על 3 ימים וככה יהיה לי כסף להגיע לעזריאלי... תמיד נוכל להתאחד לפרק זמן כלשהו....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifעדיף לי ב-15 מפאת חוסר כסף... זה יגרום לי לחלק את זמני ביניכם לבין זוב"י, אבל עדיף לי מאשר לוותר על אחד../images/Emo4.gif... לא ראיתי אותכם כבר מיליון שנה ואני מתגעגעת../images/Emo7.gif

יש לי רכבות חינם, אבל רק יום חופש

אחד מהעבודה, ככה שמצד אחד שירות לאומי רולז ומצד שני סאקס. אשתדל לקחת חופש ולבוא ביום שתעשו מפגש או שאני אבוא מי-ם מאוחר :)

למעלה