אז מתי המפגש פורום?!?!?! תחליטו כבר על תאריך......
P polichan New member 6/4/06 #3 אני חושבת שצריך להתפשר על ה19! ככה גם עומר יגיע אולי קצת באיחור אבל יגיע, גם אסף וליאון שלא יכולים להגיע ב 20 ונראה לי שרובינו יכולים נא?...אז מי יכול ב19 ירים את אצבעו בחיוב!
אני חושבת שצריך להתפשר על ה19! ככה גם עומר יגיע אולי קצת באיחור אבל יגיע, גם אסף וליאון שלא יכולים להגיע ב 20 ונראה לי שרובינו יכולים נא?...אז מי יכול ב19 ירים את אצבעו בחיוב!
G gloom New member 6/4/06 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif זה יותר נוח!!!! (למרות שבמילא יש לאמא שלי פראנויות ממפגשי פורמוים... בגלל זה היא לא מסכימה לי להתנדב או בכלל לכת לעולמות בעעע )
../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif זה יותר נוח!!!! (למרות שבמילא יש לאמא שלי פראנויות ממפגשי פורמוים... בגלל זה היא לא מסכימה לי להתנדב או בכלל לכת לעולמות בעעע )
S Snake Bandage New member 6/4/06 #8 ../images/Emo45.gif כמובן שעדיף לפני, אבל אם כבר, אז כבר. רק לא ב-20.
L lgmtk New member 6/4/06 #12 תגידו מה נסגר?? מה כולם ../images/Emo45.gif? אין רכבות ביום הזה בשום פנים ואופן |: זה חג, אם אתם רוצים מפגש שהרוב יבואו אז ב-20, זה איסרו חג. אני אומר פעם אחת ולתמיד, 19 זה חג, אין רכבות! ::::(((((
תגידו מה נסגר?? מה כולם ../images/Emo45.gif? אין רכבות ביום הזה בשום פנים ואופן |: זה חג, אם אתם רוצים מפגש שהרוב יבואו אז ב-20, זה איסרו חג. אני אומר פעם אחת ולתמיד, 19 זה חג, אין רכבות! ::::(((((
S Snake Bandage New member 7/4/06 #19 בסדר, אז לא ב-19. אז מתי לעזאזל? כי אני פשוט לא יכולה לבוא ב-20.