אז מתי אתם התחלתם לראות?

PinkyRaSta

New member
אז מתי אתם התחלתם לראות?

כל 1 התחיל לראות פה בזמנים שונים. אני לדוגמא ראיתי מההתחלה <ששודרה בארץ כמובן> שזה היה משו עם קארי ואוסטין... ששמו לה איזה עלים ששרפו לה ת'פנים. אמא ראתה אז ראיתי איתה. ואז הגיעה העלילה של השטן... ששם הרוב התחילו לראות, התקופה ההיא באמת זכתה להרבה רייטינג. ואז משו הפסיקו את הסידרה והתחילו מהתחלה... ממש מוזר. אז לא ראיתי. <כי ראיתי כבר> עד ששוב התחילה העלילה של השטן משו, ואז חזרתי לראות. מתי אתם?

soapsfan

New member
גם מההתחלה בארץ

אבל...הז לא עלים,שפכו לה חומצה על הפנים.. וגם הם שידרו 177 פרקים ואז הפסיקו והתחילו מחדש..אבל זה היה לפני השטן..זה היה בערך בתקופת פרה-מייסון בלאנש..

CAMILABENJA

New member
לא הרבה זמן כמוכם ../images/Emo12.gif

אני רק זוכרת שהפרצוף הראשון שראיתי היה של מרלנה.. ג'יש, מתי זה היה?! אחרי עלילת השטן וכו'... אממ אממ... לא זוכרת!

PinkyRaSta

New member
כה

בדיוק. חומצה, זהו. ולא זוכרת בדיוק מתי הפסיקו את זה. אבל מישו יודע למה? אמא אומרת כי היו הרבה צופים שלא הבינו מה הולך אז התחילו מהתחלה.. אבל היא מטורללת לעיתים. ככה שזה בטח לא מדוייק

shanyz

New member
אני התחלתי לראות ממש ממש

בסוף של עלילת השטן....

i love gina

New member
אני התחלתי לראות כשהיתי בכיתה ז'

נראה לי, זה היה בעלילת השטן, בדיוק בהתחלה... ראיתי איזה חודש-חודשיים, והפסקתי משום מה... לא יודע, לא נדבקתי לזה... ואז התחלתי שוב לפני איזה שנה וחצי- שנתיים, והפרק הראשון שראיתי, היה בדיוק שפרנקו הרים את המוט על קייט ולוקאס ירה בו!!! קיצר, ראיתי את הפרק הראשון של עלילת הרצח... והופ/ג'ינה והעלילה המוזרה שלה, took my breath away בשנייה הראשונה!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני התחלתי לראות בערך..

מגיל 9..קצת לפני... הייתי ילדה משועממת...
מאוד
אזז נדבקתי בזה... ואז כשאבא שלי שבר את הרגל ולא היה לי מה לעשות ראיתי והוא צחק עלי וכל הזמן שאל אותי על סלסט(הדמות היעחידה שהוא זוכר..
) קיצר כיום אני בת 15.. מה שאומר שאני כבר 6 שנים בערך רואה.. אל תשאלו אותי מאיזה עלילה אני רואה וכל זה כי הייתי קטנה מידי כדי לזכור הכל..אני זוכרת רק קטעים..

maj

New member
גם כשאני רואה עם אמא שלי

היא יושבת וצוחקת עליי...זה ממש מעצבן! בהתרסקות המטוס למשל, כשהכל הסתובב והעיפו עליהם חתיכות קלקר, היא פשוט ישבה על הספה והתפוצצה מצחוק. תקלטו! אני באמצע צפיה שחשובה מאוד להשכלתי והיא יושבת וצוחקת! כמה כריות שהעפתי עליה! ויום אחרי זה הייתי אצל סבתא שלי, והם כבר נתקעו על האי, וסבתא שלי, בתור אחת שרואה את היפים והאמיצים עוד לפניח שהסדרה התחילה בערך..משו בתקופת האבן, ישבה והעבירה ביקורת, על העציצים מפלסטיק, החול מאבן והאבנים מקלקר! ואם זה לא מספיק, היא גם לא הפסיקה לדבר על איך שהם נראים..הפן של בל, התלתלים שצמחו למרלנה... הפירות החתוכים שהם פתאום הביאו מאמצע האי.. כמובן שגם האורגן שניגן, והמאפינס.. הם אכלו מא]ינס נכון? כי אם לא, היו אלא האשמות שווא! פשוט סיוט לראות איתם! בכל מקרה, התחלתי לראות..אמממ...באמצע כיצה ו'...ויץ' מינס...אמממ.. מה שאומר בערך 4 שנים....שיווווווווו........איזה קטעים!

PinkyRaSta

New member
חח אבל היא צודקת... הסבתא

גמני תהיתי חלק מהדברים... כמו האורגן.. איך הוא ניגן ומאיפה הביאו אותו בכלל?! ואני פעם הייתי רואה עם אמא. עכשו היא לא בבית בשעות האלה.. אז אני רואה לבד בד"כ... אלא אם כן במקרים מיוחדים כשאני רואה שידור חוזר בבוקר, או כשאני מקליטה ורואה איתה. והיא רואה כי זה מעניין אותה בדיוק כמוני, לא מעבירה ביקורות או משו.

maj

New member
LUCKY YOU

ברור שהיא צודקת! אבל זאת לא הנקודה!...

PinkyRaSta

New member
אז.. אז... אז

אממ תראי איתה היפים והאמיצים... אם יקרה לך משו אח"כ אל תאשימי אותי...<כמו תרדמת עמוקה, או מוות משיעמום> ותעשי לה אותו דבר... תציקי לה בררר... סבתות מתחרפנות אם מציקים להם בשעת צפייה בטלוויזיה, וול לא רק סבתות.. חיחי

y a ® d e n a

New member
אני התחלתי לראות

כשהייתי בכיתה ד'! עכשיו אני בכיתה ט'! אני זוכרת שאני וחברות שלי פתחנו את הטלויזיה ולא היה מה לראות ואז הגענו לערוץ 3 והפרצוף הראשון שראינו היה של מלנה כשהשד נכנס בה...
ומאז אני בקושי מפספסת היתה תקופה שלא ראיתי איזה חודש ואז חזרתי לראות
דרך אגב, אני לא חדשה אני נרשמי ביום בראשון או השני לפורום אבל לא הגבתי אז מעכשיו אני מגיבה

הצילצול

New member
אני התחלתי לצפות ש...

כריסטין ניסתה לערפל את ראשו של ג'ון כדי להכנס להריון אז היא שמה מין מכשיר כזה מאחורי המראה ושהראש שלו היה מסוחרר כזה היא ניסתה לשכב איתו אבל לא נכנסה להריון, ואחר כך אתם כבר יודעים שהיא זייפה את ההריון בעזרת כרית ובעזרת סוזן................................ אז זה היה כל כך מעניין שישבתי לי עם כוס
וצפיתי מסקרנות אגב באותו זמן שנאתי את מרלנה אבל עכשו אני מתה עליה!!!!!!!

maj

New member
אזהו שכשאני כן אצל סבתא שלי..

היא מכריחה אותי לראות היפים והאמיצים, אז אני שואלת שאלות (למרות שאין לי כל כך למה.. שלושים שנה וזאת אותה עלילה!) אז היא מתעצבנת עליי שזה מפריע לה! ג'יש... חוצמזה שהיא רוטנת לי שהיא צריכה להקליט את אודטה, כי זה בדיוק על ימי חיינו, ואז היא לא יכולה לראות. וכמובן שאחרי זה היא מאלצת אותי לראות אודטה! האישה פשוט מזעזעת!! והתכוונתי לאודטה...

CAMILABENJA

New member
לאיזה מסקנה הגעתי ../images/Emo12.gif

אודטה ויובל כספין הופרדו בלידה!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני שונאת את אודטה../images/Emo46.gif

שונאת אותה!!!!!!!!!! כו* אמא שלה!!!!! ועוד לחשוב שנולדנו באותה ארץ!!!!!1 משפיל!!!

shanyz

New member
מה? למה?

אני דווקא מאוד נהנית מהתוכנית שלה.. יש לה נושאים נורא מעניינים... היא עצמה קצת נודניקית: תחזרו אחרי הפרסומות, ואני אהיה כא!ן!
המשפט הזה שלה מעצבן! אבל היא...בסדר...
אין לי בעיה איתה..

שלזי1

New member
אני יחסית התחלתי מאוחר

התחלתי לראות מהקטע של החתונה המבולטת של סמי ואוסטין (בגלל ארקי מייק וקארי) או מאז הקטע שרומן היה חולה וג'ון סטפנו הופ ורולף חיפשו לו תרופה בג'ונגל אני לא זוכר מה היה קודם אם מישהו זוכר אז שיענה

O belive it O

New member
אני התחלתי....

אני לא יודעת מתי בדיוק התחלתי בתור תאריך אבל בערך כשג'ן ניסתה להוציא את ג'ק מכלא

למעלה