אז מעשה שהיה כך היה........

sahr12

New member
אז מעשה שהיה כך היה........

לקחתי היום את ביתי המקסימה לבריכה....שנינו עם כובעים,משקפי שמש.. תיק צד כמו איזה אבא חד הורי....חחחחחחחח מניחים תדברים....מורחים תגוף ואת הפנים בד"ר פישר מספר 100 חחחחחחחח.....הילדה נכנסה לשחות בבריכה של הקטנים...הכירה כמה ילדות.. ואבא שלה אמר.....נרביץ איזו שחיית יופי....חחחחחחח אמרתי נקפוץ ראש נעשה רושם על כל נערות הביקיני....על שפת הבריכה היה רשום 1.80 (העומק לכאורה) רק שזה היה 100 (מטר) ולי זה נראה 180.... אוליי בגלל שנכנס לי הד"ר פישר לעיניים......הכנסתי תבטן הבלטתי תחזה.. חחחחחחחחח.כאילו אלוף העולם בבריכות קצרות.....דפקתי קפיצה וטררררררחחחחחחחח!!!! הידיים נדבקו לי לקרמיקה של הבריכה......חחחחחחחחחחחח נשארתי מתחת למיים 20 דקות מהפאדיחה...חחחחחחחחחחחח...........עכשיו אני מורח וולטרן..חחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
אאוצ´

בוא לאמא...איפה כואב?
(עלאק צעיר לנצח חחחחח)

sahr12

New member
לאאאאאאאאאא....את צעירה!!

חחחחחחחח.ראנינדורא......תחבשי לי תפרקים..חחחחחחחח

סער קראתי את ההודעה שלך בפלטוק

כל החדר נשפך מצחוק מלודי טוענת שאתה חייב להיות הכותב המצחיק ביותר, היא לא מפסיקה לצחוק ממך כבר כמה דקות, חחחחחחחחחחחחחחחח אתה פשוט ענקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!

sahr12

New member
תגידי למלודי.......

שתיגש מייד להצביע....לפני שיהיה מאוחר...חחחחחחחחח (מי זו מלודי??)

MelodyClark

New member
The

Who is Melody..?????????????????? It me me me!!!!!!! And by the way... I also tried to impress the hunky guys by the pool once... I did a model walk all the way past them..gave them a real "mabat adish" that could have killed a grown elephant... flicked my hair and stood all glorious and tall before jumping into the water, performing a jump that could have won me an Olympic medal!!! The problem was... I lost my bikini bottoms.... and flashed the boys with my WHITE BOTTOM instead!!!! So sahar......... my thoughts are with you :) Melo

giulietta

New member
אולי "מחשבותייך עם סער"

אבל מחשבותיו ברגע זה עם הבחורים ההם שנורא התרשמו ממך...

sahr12

New member
איך אתה חושב קרס הקיבוץ??חחחחחח

עד שבוע הבא אני בפנים.....אחרת אני מרעיל להם את כל הרפת..חחחחחחחח

nightroll

New member
פעם אחרונה הייתי בבריכה...

רגע אני עוד סופרת את השנים אני לא זוכרת...

../images/Emo4.gif

לא קרה כלום כפרה..... מחר תבחר מה שאתה רוצה בטוויס אר אס
גאון של אמא.....

levona

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזכיר לי....... אתה ראית 180 שזה 100 , אני בכלל לא רואה....גם לא ממטר..... מעכתי את הראש בקפיצת ראש.....נשארתי מתחת למים 20 דקות ולא מהפדיחה...אלא מהאיבוד הכרה......מאז......הממ.....

למעלה