אז מי

morila

New member
אז מי

בא איתי למערבי אחרי העבודה היום?????????

קרנו

New member
המערבי לא שווה את הטרחה של הפקקים

אני יהיה בזבולון הרצליה ב17:00 17:30 , לייקרה שחורה קצרה עם PENICHE SUPERTUBES כתוב עליה באדום

morila

New member
למרות האוטו החדש....

עדיין אסור לי לנהוג בלי מלווה... אתמול אבא שלי השתגע בדרך למערבי עם כל הפקקים... אין לי איך להגיע להרצליה מת"א.... אני גומרת לעבוד בחמש חמש וחצי...... אני גרה בת"א....

קרנו

New member
נהגת חדשה

והיית כבר שלוש פעמים בקוסטה ? בכל מקרה יש לי אנטי לחופי ת"א מפאת זיהום ווייב אגרו מדי בשביל גורה של 30 ס"מ תעשי חיים נ.ב : נראה לי עדיף לך טופסי ב' היום או מציצים

morila

New member
נראה לי

שלא יכנס כמו שצריך לחופים סגורים... מציצים אף פעם עוד לא ניסיתי...לא להיט להמרח על החומה של הנמל... והיה פה רמז דק....

קרנו

New member
לא נפל האסימון

רמז למה ? טופסי ב' יכול לתת גל נחמד מאד בימים כמו היום

רוזיA

New member
יאאלה אני במערבי היום בערב. קרנו :)

תגיע אני לוקח משהו מSXS ובא לי אש להעיף לך שפריץ בפה תרתי משמע. גם מור תבוא היא תחזיק לך ת'יד ונשיר שירי גבעטרון :) *לא להיפגע לא להיפגע לא להיפגע*

קרנו

New member
רוזי

אפרופו ניסיונות לערבוב ונואשות, תראה מה יצא מכל הסיפור ... אמרתי לך איפה אני יהיה תבוא תגיד שלום קשה לפספס אותי וממש לא נעלבתי ממך אתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט

רוזיA

New member
אה בטח בטח מותק ...להביא KY..?

סתם פפ..אני כבר לא יודע מה להקליד כלום הפכו רגישים בפורום.. אני יורד למערבי יש לי שם עניין לסדר על הדרך.. קרנו די כבר לנשוך כולם פה בחברותא.. תבוא גם אתה למערבי גם אותי קשה לפספס נעשה מהומות יחדיו ומור תעודד מהצד.

רוזיA

New member
אה ואם כבר ניסית לערבב אל תתבייש

זה רק אומר שיש לך טעם טוב היא נשעת לי על הכיפכיופק

קרנו

New member
מערבי

תמסור לאורן ד"ש ואתה כמו כל קיצוני לא נותן לעובדות לערבב אותך ,אתה משעשע אבל מעייף , ו MORILA מצטער אבל החצי שעה בפקקים של במערבי עושים לי רע

morila

New member
נראה לי שנסתדר בלי הky במקרה שלך...

כשיש כזה דק...לא צריך חומרי סיכה... אבל תבוא...יהיה צחוקים... מה שבטוח-אני לא יושבת בצד ומעודדת... אני מאלה שצועקים "הופ הופ"

למעלה