אז מי רוצה להיפגש ?

העצלנית

New member
../images/Emo43.gif סדנאת בישול עם שוקלד../images/Emo43.gif

לכבוד חגיגות השנה לפורום הכי מתוק בפרדס, הועלה רעיון לסדנאת בישול ואפייה עם שוקלד. המטרה היא ללמוד להכין מספר דרים טעימים ומתוקים להתנסות בטעמים שונים של שוקלד,צבעים, שילובים ומרקמים. סוגי מאפים(עוגות ועוגיות) מוסים ועוד דברים כיד הדמיון הטובה עלינו. ותוך כדי ליצור קבוצה מגובשת ומעניינת. אך כדי שכל זה יתרחש אני זקוקים למספר דברים 1) משתתפים (ולא בשביל שלושה זה לא ייקרה אז להרשם) 2) מקום לקיים את זה כמובן שעדיף בית במרכז הארץ עם מטבח מאובזר. התאריך ייקבע בהתאם לשני הקריטריונים האלה. כל הרעיון בתחילת דרכו ולכן אתם שותפים מלאים בהרכבתו והכנתו. הרי לא הגיע הזמן לאיזה מפגש משלנו????????????????? כל מי שמועניין נא לרשום וכך גם מי שמוכן לתרום את ביתו ומטבחו לתובתנו. כמובן שהמטבח יוחזר כמו שהיה קודם ואף מבריק יותר.

איילת1974

New member
מה דעתכם...

לעשות ערב פונדו שוקולד? יאמממממי דרך אגב מה טווח הגילאים כאן?

ערב פונדו

נשמע מצויין! חברה שלי סיפרנ לי על ערב כזה שהם עשו פעם בצופים, והיא אמרה שזה הלך ממש טוב, עד שהעסק התפתח לקרב פונדו- אבל אנחנו לא נעשה את זה! ככה לבזבז שוקולד??? אה וגילאים אני 18

../images/Emo45.gif

רוצה להרשם.. יכולה לתרום את הלשון שלי לליקוק כל הכלים בתום הסדנא...

enatk

New member
מפגשים יש?

האם יש מפגשים על כוס קפה עם שוקולד....

meital G

New member
כל שבת שניה... :))

סתם. לא. היו כמה ניסיונות להיפגש, כולל הניסיון האחרון. אבל אף מפגש לא יצא לפועל. כנראה האנשים פה לא מעוניינים לראות אחד את השני
או להבדיל סתם מפחדים מכות הקלוריות שמפגש כזה יוסיף לכל אחד מאתנו..

Freaky Angel

New member
עוד מישהו חוץ ממני

חושב שהרעיון של לטבול מקופלת בתוך שוקו עם קצפת נשמע ממש טעים?
אגב, טבלתי ביסלי בשוקו עם מעט קצף וזה ממש לא רע =)

למעלה