אירוויזיון בשם המוכר יותר.
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 17/5/25 #2 נכתב ע"י רוב הזמן נח: אז מי צופה בגמר היורו ויז'ן ? לחץ כדי להרחיב... אני יובל רפאל ניצולת טבח ה 7.10 בפסטיבל הנובה נבחרה לנציגת ישראל לאירוויזיון 2025 יובל רפאל היא הזוכה ב"הכוכב הבא לאירוויזיון 2025" www.tapuz.co.il
נכתב ע"י רוב הזמן נח: אז מי צופה בגמר היורו ויז'ן ? לחץ כדי להרחיב... אני יובל רפאל ניצולת טבח ה 7.10 בפסטיבל הנובה נבחרה לנציגת ישראל לאירוויזיון 2025 יובל רפאל היא הזוכה ב"הכוכב הבא לאירוויזיון 2025" www.tapuz.co.il
רוב הזמן נח Well-known member 18/5/25 #3 נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: אני יובל רפאל ניצולת טבח ה 7.10 בפסטיבל הנובה נבחרה לנציגת ישראל לאירוויזיון 2025 יובל רפאל היא הזוכה ב"הכוכב הבא לאירוויזיון 2025" www.tapuz.co.il לחץ כדי להרחיב... היתה תקרית. בזמן שיובל מופיעה: מפגין ניסה להתפרץ לבמה ונבלם יובל רפאל ריגשה אותנו עם ביצוע מוצלח בגמר האירוויזיון, אך, כצפוי, לא הכל עבר חלק עקב העוינות הרבה כלפי ישראל על רקע המתרחש בעזה www.mako.co.il לא ברור כמה זה חמור
נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: אני יובל רפאל ניצולת טבח ה 7.10 בפסטיבל הנובה נבחרה לנציגת ישראל לאירוויזיון 2025 יובל רפאל היא הזוכה ב"הכוכב הבא לאירוויזיון 2025" www.tapuz.co.il לחץ כדי להרחיב... היתה תקרית. בזמן שיובל מופיעה: מפגין ניסה להתפרץ לבמה ונבלם יובל רפאל ריגשה אותנו עם ביצוע מוצלח בגמר האירוויזיון, אך, כצפוי, לא הכל עבר חלק עקב העוינות הרבה כלפי ישראל על רקע המתרחש בעזה www.mako.co.il לא ברור כמה זה חמור