אז.. מי פה שוב?

Rוית

New member
אז.. מי פה שוב?

בתקופה האחרונה הרבה הצטרפו, אם זה רק לשאלה או אם זה באמת כי הם רוצים להכיר עוד את אלאניס. לעומת זאת אני מקווה שלא עזבו אנשים.. אז כדי שנעקוב אחרי מה שקורה פה, כל אחד מוזמן לשרשר לפה את- שמו, גילו, ומאיפה הוא בארץ (לא חייבים מיקום מדוייק מי שלא רוצה). כמו כן מי שרוצה מוזמן להוסיף איזה פרט שהוא רוצה אבל שזה לא(
) יהיה קשור לאלאניס! (שירשור נייטרלי לחלוטין!
)
אז הנה, אני אתחיל! שם: רוית גיל: 19 גרה ב: קריות וסתם משהו קטן: הגיע הזמן שיגמר כבר השבוע הזה
You'r Up!

Lotzifer

New member
אוקה, נענה......

שם: שלומית גיל: 15 תאמת עדין לא.... אבל מה זה משנה..... גרה ב: סעד וסתם משהו קטן: אממממ..... משמעמם לי....

LIOREDEN

New member
יודה לפרטים../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: יודה. גיל: עוד 4 חודשים פחות 3 ימים אני בן 15. מקום מגורים: אני נודד (סתם, חדרה)
.
love U all

AlanisJunkie

New member
יודה, אנחנו שכנים. ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

גם אני מחדרה. יוסי, בן 20 וקצת (חייבים לדחוף את שאלת הגיל לכל מקום?
) מחדרה, כאמור. וגם אני רוצה להשתחרר. וחוץ מזה, מוריסיי יודע לבטא את תחושותיי מצויין, אז ניתן לו את במה לציטוטו: "I know I need hardly say How much I love your casual way Oh, but please put your tongue away A little higher and we're well away The dark nights are drawing in And your humour is as black as them I look at yours, you laugh at mine And 'love' is just a miserable lie " - Morrissey

נריה פי

New member
בלופ

שם: נריה. גיל: 15 וחצי. מגורים: צורן. (סתם חור תקוע בשרון) שיהיה לכם יום בלופוני ומהנה. :)

infatuation

New member
../images/Emo9.gif

אני בת-חן בת 18 וחצי בערך אני מפרדס חנה, שזה יותר נחמד מחדרה... (סתם יוסי, פשוט משעמם לי) ומשהו קטן: אני לא מצליחה לצייר וזה מעצבן אותי!! זהו

Not The Doctor

New member
שוב אני פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טוב, משעמם לי בחיים שאין לי... אז ככה: שמו: הילה גילו: 14 ו...חודש וקצת...
וומאיפה הוא בארץ: חחח אכלתם אותה
אני מיובלים
עכשיו לכו חפשו במפה... קיצר זה באזור כרמיאל ומי שמכיר... איזה פרט שהוא רוצה: את ג'ני (הגיטרה הקלאסית שלי) קניתי ביום ההולדת של הכלב שלי, מה שאומר שהיא נולדה בתאריך שלו רק 3 שנים אחריו. מרתק, נכון? וזהו, בכלליות-ילדה משעממת, מטומטמת, גמדה... אתם מוזמנים להוסיף
xox NTD.

אני פה :)../images/Emo105.gif

שם: נועם. גיל: 13. מיקום: קרית חיים. אמממ מה עוד מה עוד... זהו? [:

כאן

שם: ליאור גיל: (עוד חודשייייים
ולא מאושר לגבי זה) בן 18 מיקום: ראשל"צ (חולוני לשעבר) ומה עוד?........שנה בפורום ומתאהב בו כל יום מחדש (מיותר לציין שגם באלאניס מתאהב כל יום מחדש) אפילו הוספתי תמונה שלי עם ידידה.....ואוהב את האנשים בפורום Rוית היא המלחכה בשבילי! ודן הוא האבא שלי..........

Rוית

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני מלכה אני? לאא קטונתי
תודה חמוד!
דר"א, מי זו איתך בתמונה?! משום מה היא מוכרת לי

Rוית

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נועם, את מודעת לזה שאנחנו גרות באותו מקום?!

למעלה