אז מי פה כותב בלוג?

kkarinn

New member
אז מי פה כותב בלוג?

נתקלתי בבלוג של אחת מחברות הפורום ופתאום מעניין אותי לדעת... למי פה יש בלוג? האם אתם כותבים בו הרבה? על מה אתם בכלל כותבים? מה מניע אתכם לכתוב בו? האם חבריכם יודעים שהוא קיים וקוראים אותו? חשבתי על האופציה הזו בימים האחרונים, בגלל כל מיני דברים שעוברים עליי והייתי רוצה לשמוע מה גורם לכם לכתוב בלוג... ואם כבר, צרפו קישורים לבלוג (אולי אהפוך לקוראת נאמנה...
) סופ"ש נעים וחמים
לכולם...

לקשמי

New member
הבלוג שלי מעלה אבק

יש לי בלוג אבל לא זוכרת מתי כתבתי בו פעם אחרונה. כשכתבתי המניע היה בעיקר צורך לשתף אנשים במחשבות ובמה שקורה איתי ובכלל. היום אני כותבת יומן פרטי, לעצמי ומעדיפה את זה כי ביומן הזה אני יותר חופשיה לכתוב מה שאני רוצה ובלי צנזורה.

Jazz Singer

New member
אז עונה על השאלות

יש לי בלוג, לאחרונה הוא די פעיל.
אני חושבת שאני כותבת בו יותר לפי תקופות, זה מא דתלוי מה קורה בחיים שלי.
אני כותבת בו על מה שעובר עליי, אבל בדרך כלל זה לא יהיה "אתמול הלכתי למורן ועבדנו על משה בטלפון" אלא יותר דברים שקשים לי.
המניע שלי לכתוב בו הוא שבעיני זה פורקן מעולה.
חברים שלי לא יודעים על הבלוג הזה, חוץ מחבר שלי והוא עוד לא קרא אותו. חג שמח

kkarinn

New member
אז שאלה...

זה לא גורם לך להרגיש לא בנוח לדעת שהוא יכול לקרוא אותו, ויש דברים עליו שם? כלומר, אם זה אמור להיות משהו בסגנון של יומן, זה לא מפריע לך שמישהו שאת מכירה יקרא אותו?

Jazz Singer

New member
אם מישהו יעלה על זה בטעות

אז יהיה לו מאד קשה לדעת שזאת אני. אם חבר שלי יקרא את זה אז הוא בסך הכל ידע מה עובר עליי, במיוחד אם זה קשור אליו, וזה לא דבר רע.

NightElf

New member
גם לי יש...

בעבר הייתי כותב בו הרבה (יחסית), עכשיו פחות. הייתי כותב על דברים שקרו לי בחיים או סתם דברים שהתחשק לי לרשום. מה שהניע אותי לכתוב בו זה רעיונות שחשתי צורך להעלות על הכתב ולשתף עם אחרים. החברים יודעים שהוא קיים, וחלקם אף קראו אותו. וכמו שאחרים לפני רשמו, יש בהחלט את עניין הצנזורה בבלוג, שאי אפשר לכתוב כל מה שרוצים כאשר הבלוג לא אנונימי, ככה שאני לא מפרט כל דבר בחיים שלי...
והנה הקישור.

Jazz Singer

New member
נאור, אם אתה כבר פה...

מה קורה עם הסקרים? פעם אחרונה עודכן הסקר בספטמבר (???).

NightElf

New member
נגמרו לי הרעיונות... ../images/Emo3.gif

אבל אם יש לך רעיונות אני אשמח?
אולי משהו בנוגע למזג אוויר?

LadyWolf

New member
בלוג לא, אבל יומן כן

התחלתי לכתוב אותו בשירות הצבאי ומאז אני לא מתחרטת לרגע יש בחור בשם עופר שעושה יומנים מיוחדים מכל מיני חומרים קניתי ממנו את היומן הראשון שלי בנחלת בנימין ומאז אני כבר בשלישי
למרות שהשתעשתי ברעיון של לכתוב בלוג ואני קוראת כמה של אחרים די בקביעות עד היום לא כתבתי אחד משלי

למעלה