אז.... מי ער? הזדקנתם חברים?
E evilihi New member 15/12/07 #2 דווקא הייתי ערה עד 5:00 ../images/Emo12.gif שלא כהרגלי.. ראיתי את נרניה המחזמר בדיוידי...מאכזה מאוד יחסית למחזמר עצמו שראיתי לפני 3 ימים אולי אני אכתוב ביקורת אח"כ...רוצים?
דווקא הייתי ערה עד 5:00 ../images/Emo12.gif שלא כהרגלי.. ראיתי את נרניה המחזמר בדיוידי...מאכזה מאוד יחסית למחזמר עצמו שראיתי לפני 3 ימים אולי אני אכתוב ביקורת אח"כ...רוצים?
א אבי האחד1 New member 15/12/07 #4 בבית הזה חם כל הזמן אז ברוך הבא שב, עוד כמה דק' תגיע המנהלת תקבל אותך לראיון קצר תחתום עם כמה טפסים ותתחיל להיות פה עימנו
בבית הזה חם כל הזמן אז ברוך הבא שב, עוד כמה דק' תגיע המנהלת תקבל אותך לראיון קצר תחתום עם כמה טפסים ותתחיל להיות פה עימנו
ד דסדס New member 15/12/07 #6 ללמוד? בשבת בבוקר? זה משהו שקיים רק בתקופות מבחנים הכי לחוצות שלי, וגם אז בדרך כלל אני אנסה להימנע מזה.
ללמוד? בשבת בבוקר? זה משהו שקיים רק בתקופות מבחנים הכי לחוצות שלי, וגם אז בדרך כלל אני אנסה להימנע מזה.
פ פלפל חריףף New member 15/12/07 #15 נכון אבל אין הרבה ברירה.... האמת היא שכולם עסוקים באמצע השבוע וקשה ללמוד ביחד ככה ששבת יוצא זמן טוב לכולם.
נכון אבל אין הרבה ברירה.... האמת היא שכולם עסוקים באמצע השבוע וקשה ללמוד ביחד ככה ששבת יוצא זמן טוב לכולם.
ש ש חף New member 15/12/07 #9 הלוהה כולם פה בשנת חורף,לא יוצאים מהפוך. יום יפה היום < טוב לראות אותך פה>
מ מלך ארגמן1 New member 15/12/07 #10 וטוב לראותך במקומך הטיבעי כבוד המנהלת ../images/Emo13.gif ותודה לכולם על היחס החם,אני כבר מרגיש כאן כמו בבית, טוב לראותך כאן פלפל
וטוב לראותך במקומך הטיבעי כבוד המנהלת ../images/Emo13.gif ותודה לכולם על היחס החם,אני כבר מרגיש כאן כמו בבית, טוב לראותך כאן פלפל
ד דסדס New member 15/12/07 #13 דווקא היום הוצאתי את אפי מחוץ לבית, היתה ארוחת צהריים- ערב נחמדה מאוד עם כמה חברים.