אז מי ער היום

• פותח הנושא Jan22
  • פורסם בתאריך

Jan22

New member
אז מי ער היום

יש פסיכים שהולכים להיות ערים כל הלילה ? קדימה ,למי אין חיים !!?

Lady McBeth

New member
חיים?

מה זו המילה המוזרה הזו? זה מוזכר בפסק דין מסויים או שהמצאת אותה עכשיו?

Jan22

New member
אז את מצטרפת לחגיגה ?

למה למה לישון ? להיות ער תשעת אלפים שעות זה הרבה יותר כיף !

Lady McBeth

New member
שינה זו מותרות

שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות שינה זו מותרות אם אומרים את זה מספיק פעמים - זה נקלט. תחי אוניברסיטת ת"א!

Jan22

New member
המוח שלי כבר נדפק

נראה אותך ,כמה זמן נשארת ערה הכי הרבה שבוע שעבר ?

ק ד ו ש

New member
למה לעזאזל אתם מתגאים בזה??

כלומר... לא משנה מה אתם עושים בחיים, לסדר 5-6 שעות שינה ביום זה אפשרי תמיד.

Jan22

New member
אתה כל כך טועה !

עובדים לומדים עובדים לומדים ...(סדרה אינסופית)

ק ד ו ש

New member
אתה כל כך טועה!

אתה לא היחיד שעובד ולומד. אם תחלק את הזמן כמו שצריך תמצא מספיק זמן לישון. אם אתה ישן 5 שעות נשאר לך 19 ביממה נכון? מתוך זה נגיד אתה עובד 10, נשאר לך 9, שעתיים לאוכל, מקלחת, סידורים, נשאר לך 7 שעות ללמוד. עכשיו תחשוב עם עצמך אם אתה לומד 7 שעות ביום.

Jan22

New member
אתה יודע

יש לי הוכחה מתמטית ,שמי שהמציא את היממה ,לא העריך מספיק שקיימים אנשים שמספר השעות ביממה לא מספיק להם.יש אנשים שצריכים שיהיו יותר מ24 שעות ביממה ,נאמר 36 ,40 ,אלה מספרים יותר טובים.עכשיו תעשה לי טובה, אתה באמת חושב ש7 שעות זה נקרא ללמוד ? ב7 שעות אתה לא עושה גורנישט !

Lady McBeth

New member
השבוע ...

הייתי מ-8 עד 10 בלילה באוניברסיטה...חוץ מאותו יום של השביתה...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעא

ק ד ו ש

New member
שמע יקירי

אתה בסך הכל לומד, לא מפתח פצצה גרעינית. אתה לא היחיד אי פעם שלומד ועובד, לדעתי אתה סתם מנפח את זה מעבר למה שזה. ובקשר ליממה... זה שטויות, כי אם היא היתה ארוכה יותר, היה יותר דברים לעשות בה, וגם על זה היו מתלוננים. הכל עניין של הרגל.

Jan22

New member
קדוש ,מה

אתה לומד ? בגרויות או חומר ברמה אוניברסיטאית ? יש הבדל עצום בין השניים.

ק ד ו ש

New member
לא דיברתי על עצמי

אני אישית לומד בגרויות ולמען האמת את כל מה שאני לומד אני עושה במשמרות כי אני יכול ללמוד שם.. וברור שיש הבדל ענק בין השניים. אני מדבר בכלליות, יש לי שתי אחיות שלמדו באוניברסיטאות, ושתיהן עבדו תוך כדי והוציאו גם ציונים סבבה, ולא זכור לי שהן היו עושות לילות לבנים. אני רק טוען שאם אתה מתכנן את הזמן נכון אפשר להספיק הכל... למרות שאמרת שאתה לומד באוניברסיטה הפתוחה, זה אומר שכמעט הכל אתה לומד לבד לא כך? ואז אולי 7 שעות באמת לא מספיק.

כנראה שהשיטת לימוד שלך לא משהו

או שאתה סתם לחוץ.... אני עשיתי בגרויות ופסיכומטרי במקביל, ולקחת מספר קורסים של האוניברסיטה הפתוחה בשביל לצבור נק' , ולא השתגעתי כמוך...

Lady McBeth

New member
זה לא קשור ללהשתגע

תאמיני לי שאני לא הטיפוס החרשן. אבל לי, למשל , יש שעות לימודים מטורפו. אני מגיעה הביתה כל יום ב-11 בלילה (במקרה הטוב), ואז צריך להכין עבודות ובלאגן...אם יוצא לי לישון 3 שעות בלילה זה טוב... לא יודעת מה ג'אן עושה , אבל אני בהחלט מעדיפה לישון על פני ללמוד...

אין ספק שלימודים גבוהים זה קשה ...

אבל אפשרי . המון סטודטים גם עובדים במקביל . אז הגישה של ג'אן שאומרת שאין לו זמן לישון נראת לי קצת מוגזמת...

Jan22

New member
אני אומר לך

מה הבעיה ,לקחתי את כל הקורסים הממש קשים לסמסטר הזה ,הכוונה לקורסים שאנשים מעדיפים לשים אחד מהם פר סמסטר עם שאר קורסים רגילים.בקשר ללחוץ אני לא ,אבל חרשן אני כן. בקטנה זה יעבור.

r o n 2 1

New member
סתם לומדים לחינם אני במקומכם הייתי

מכין כסף בצד , אחרי שחוזרים ממילואים (המלחמה הבאה) שיהיה כסף לאיזה אי קאריבי .

אזרח111

New member
ג'אן

חתיכת אקדמאי מזויף. אף אחד לא המציא את היממה. 24 שעות זה הזמן שלוקח לכדור-הארץ להשלים סיבוב סביב צירו.

Jan22

New member
TMICHABOY

מה קפצת !? מחבט ,אנא ,הפעילי את כישורייך !

למעלה