אז מי עף מחר?

אז מי עף מחר?

תענו מי לפי דעתכם יעוף ומי הייתם רוצים שיעוף! אני בעד בלייק! אז מצידי ,ג'ורדן עפה!!!א-מ-ן-!!!אני שונאאת אותה! וחוצמזה,הביצועים שלו תמיד כל כך מקוריים וטובים-במיוחד הערב, והיא,,,היא,,,מעצבנננת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TamirKC

New member
אני רוצה ש,

שמלינדה תעוף, היא פשוט לא הסגנון שלי- אוקיי, היו לה הופעות טובות ואף מעולות. אבל אני לא זוכר אף אחד מהן!! וגם הסגנון שלה, יותר מבוגרים מתחברים אליו, אפשר לראות זאת גם במשאל רחוב הזה שראין עושה. בלייק וג'ורדן מדהימים לדעתי...ההופעות שלהם באמת השאירו בי משהו לעוד. ובלייק מנצחD:

omrimayo

New member
בלייק גרוע, אין לי מושג מה הוא עושה שם,

מעצבן, דביל, קול הכי בינוני בעולם, אז פסדר הוא טיפה אחר ויש לו חיוך סביר, שונא אותו והוא גם ייקח את העונה הזו, בסדר אחרי הביזיון של הזוכה של העונה שעברה... שום דבר לא מפתיע :}

קפיטו

New member
די מסכימה בקשר למלינדה

קול יוצא מן הכלל אבל היא לא משאירה מספיק רושם כל ההופעות שלה נראות לי אותו דבר אני אוהב את שלושתם אבל אני מקווה שאחת הבנות הולכת לבלייק מגיע להיות שם הוא גיוון את כל העונה אחרי שהיילי וסנג'איה הלכו לא היה משהו מי יודע מה מיוחד

frhx

New member
שבלייק ישאר, מי יעוף פחות חשוב..

כל כך מפמפמים את ג'ורדן ומלינדה שזה מעצבן. בלייק הביא הופעות טובות אתמול ובכלל במשך העונה והפך אותה לשווה לצפייה. אני מאוד מקווה שהוא יישאר, יש לו מעריצים אובססיבים כל אחד איזה 500-1,000 קולות... אני רוצה שג'ורדן תעוף רק בגלל שיש לה אישיות כל כך מעצבנת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תרגעי תרגע? ../images/Emo12.gif

וחנה תהיה איתי במאבק הזה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif את כן ../images/Emo171.gif

כולם צריכים לעוף בעונה הזאת,זה לא חדש. רק מלינדה

Fairywitch

New member
אה, טוב. ולגבי בלייק-

הוא גמד, לא חתיך במיוחד, והפה מתעקם לו כשהוא שר
לא כוס התה שלי. גם לא הקפה. או השוקו.

Bleed for Me

New member
לא צריך להיות יפה בשביל להיות מוכשר

למרות שבלייק חמוד ברמות! נראלי שהאמריקאים הפנימו את עניין הכישרון לעומת היופי..זה דיי מסביר את הטופ 4..

למעלה