אז מי עף מחר?

Koki Girl1

New member
../images/Emo45.gifגם אני מסכימה בהכל!

היא שרה יפה בצורה פשוטה . פשוט שרה יפה ומשעמם. אין לה קול מיוחד והוא לא כזהה יפה. בלייק ממש מיוחד ושר יפה וההופעות שלו מעולות מלינדה שרה מדהים! והקול שלה מיוחד והיא מיוחדת .

Bleed for Me

New member
ת'אמת שהימרתי על מלינדה..

אבל נראלי שמי שיעוף זה בין בלייק לג'ורדן..מקווה שג'ורדן תפוף..גמר רק של בנות משעמם

maymayush

New member
../images/Emo45.gifהלוואי שג'ורדין תעוף...

ואז ישארו מלינדה ובלייק לגמר שהכי רציתי מתחילת העונה! אני מקווה מאוד שההופעות המעולות האחרונות של בלייק ישפיעו ויביאו לו מלא קולות... האמת? אין לי שמץ של מושג מה יהיה. כל אחד יכול להיות מודח, את כל אחד יש סיבה להדיח. (טוב, אין שום סיבה הגיונית להדיח את מלינדה אבל זה אמריקן איידול אז לכו תדעו, לפעמים זה שהכי מגיע לו להישאר מודח).

נראה לי שבלייק

כריס היה יותר טוב ממנו, בלייק היה צריך לעוף במקומו... ג'ורדין פשוט מדהימה אין מצב שהיא עפה. ת'אמת שנראה לי שמלינדה תעוף בסוף כי ג'ורדין ובלייק פונים לקהל יעד יותר צעיר ונראה לי שהם יקבלו יותר קולות למרות שהיא מעולה. נחכה ונראה...

Bleed for Me

New member
ת'אמת שהרבה יותר קל לראות את

ג'ורדן ובלייק במצעדים ותוכניות אירוח כמו TRL וכו..קשה לי לראות את מלינדה עם איזה קליפ חדש בTRL...אבל אולי זאת רק אני..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני לא מבין על מה אתם מדברים

ג'ורדן מעצבנת,משעממת ודביקה. אני שונא שריאן מראיין אותה,אז לראות אותה בכל מיני תוכניות אירוח? מלינדה היא היחידה שמצחיקה שם ויש לה חוש הומור מעולה.

Bleed for Me

New member
אני גם לא בעד ג'ורדן..

אני ממעריצי בלייק (למרות שלא נראלי שיש פה עוד הרבה כאלה
חח) גם לדעתי היא נורא דביקה ומשעממת אבל היא צעירה ותוססת (חחח) פשוט לי יותר קל לראות אותה ובמיוחד את בלייק במצעדים עם קליפ חדש מאשר את מלינדה,אבל מלינדה ענקית,יש לה קול נדיר ואני בטוחה שלא נפספס את הקליפים שלה בטלויזיה.. זה פשוט מזכיר לי את סיפור פנטז'יה ורובן שבקושי שומעים מהם (פנטז'יה במחזמר בברודואיי לפי מה שהבנתי..) לעומת קלי קלארקסון וקרי אנדרווד שמככבות במצעדים כרגע.. מקווה שמה שאני אומרת נשמע הגיוני חח.. אבל שוב,זאת דעתי..ואני עדין מפרגנת מאוד למלינדה,אל תחשוב שלא חח (סורי על המגילה
)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif ספקולציות ../images/Emo58.gif מאתרים.

יש אתר שנקרא ZabaSearch, שצופה כל שבוע את ההדחה (לא יודעת לפי מה ועד כמה הם נכונים, למרות שאומרים שהם קלעו בול לאורך שתי העונות האחרונות, אף כי אומרים שהם ידועים בשינוי התוצאות אחרי תוכנית התוצאות, כדי שיתאימו לתחזיות שלהם), שצופה שאחוזי הקולות יתחלקו 33.6% לבלייק, 33.4% לג'ורדן ו-32.8% למלינדה - כלומר, מלינדה עפה. הם אומרים שיעדכנו את הנתונים עוד כמה פעמים עד לשידור התוצאות. DialIdol ממקמים את כולם כבעלי סיכוי שווה להישאר או ללכת, כאשר מלינדה מובילה בקולות, ג'ורדן אחריה ובלייק אחרון (זה רק לפי השיחות שנעשו באמצעות התוכנה הספיציפית הזו, ללא SMSים ושיחות רגילות). חברה של סיימון הייתה באיזו תוכנית ואמרה שסיימון מאמין שיהיה גמר מלינדה-ג'ורדן, ושג'ורדן תיקח את התואר (חס וחלילה, מלח מים). מוקדם יותר, התפרסם ריאיון עם נייג'ל ברקר, המפיק של איידול אאל"ט, שכבר יודע את התוצאות, לכן בדרך כלל הריאיון נותן רמזים לגבי התוצאות הצפויות. בין הערותיו נאמר שקולות המצביעים מתפצלים בין מלינדה וג'ורדן, למרות שלדעתו שתיהן יותר מוכשרות מבחינה ווקאלית מבלייק (כלומר, קרוב לוודאי שזו בחורה שעוזבת הערב), ושהוא חושב שלג'ורדן יש את "החבילה השלמה" ושהיא תהיה איידול מצויינת - האם הוא רומז שזו לגמר בלייק-ג'ורדן? שדרן הרדיו הווארד סטרן טוען שהוא כבר יודע שבלייק יודח הערב, ושבהפקה כבר מתייחסים לג'ורדן כאל האיידול הבאה, וכבר שכרו לה מאמן אישי, תזונאית וכדומה כדי להפוך אותה לנוצצת יותר. אני חושבת שכולם נמצאים היום באותה עמדת זינוק ולכל אחד יש סיכוי זהה להגיע לגמר או ללכת הביתה - חוץ מג'ורדן, שכמה שאני רוצה אותה בחוץ, משהו אומר לי שאין סיכוי שהיא לא עולה לגמר, מה שמשאיר את בלייק ומלינדה בסיכון. כלומר, מה שמשאיר את מלינדה בסיכון, כי רק ממנה איכפת לי, אבל הייתי רוצה לראות גמר מלינדה-בלייק. לילה טוב.

whatever4

New member
../images/Emo58.gif

מכיוון שזה כל-כך צמוד אז לא נראה לי שכל האתרים האלה מדוייקים במיוחד. הרי ב- DialIdol מלינדה ראשונה ובלייק אחרון וב-ZabaSearch המצב בדיוק הפוך כך שאי אפשר להסתמך על שום מקור. הטופ3 העונה ממש ממש צמודים....יהיה מעניין מחר זה בטוח.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מי יכול לחכות מחר?!#$%$#

גם שנה שעברה היה מאוד מאוד צמוד.

למעלה