הצלחתי לצפות עד הדקה ה51 ונשברתי.הביקורת לא מפסיקה לשבח ולהלל את הסרט של הצרפתי אודיאר. כל הביקורות מסכימות שישנה בעייה עליתית, אבל זו ככל הנראה "יצירת מופת".
אז הלכנו לצפות ביצירת המופת.. לא מופת, באמת שלא, סרט בעל צבעוניות נפלאה, שחקנים טובים ומקושקש לגמרי.
אפילו הסברתי בהרחבה, כאן.
אני אוהב ללכת לבית הקולנוע. מאז שהייתי ילד קטן.שנים, שנים שלא הייתי בקולנוע. 20 ויותר.
אם ישאלו אותי מה הסרט האחרון שאני זוכר שראיתי בקולנוע, התשובה שלי שעד כמה שאני זוכר זה מועדון קרב.
אני מתאר לעצמי שביקרתי בקולנוע עוד קצת אחרי כן אבל לא זוכר בשום אופן מה ראיתי.
אולי איזה סטאר וורז? בתחילת המאה? יש לי זכרון מעומעם. לא בטוח. יכול להיות שרק רציתי ללכת וויתרתי.
כנראה שלא
בשנה האחרונה מתקשה להגרר לקולנוע, מקסימום, לסינימטק שממש קלב לי
מוצאי שבת חשבתי לראות את החדש של קופולה
ואז החלטתי שמה פתאום, זה בטח סתם יעצבן
נשארתי בבית
לבום הגדול ביותר ששמעתי ever
אולם הסינימטק נחשב כמרחב מוגן
מניחה שהיתה שם מהומה היסטרית
גם אצלנו היו בשעות האחרונות כמה בומים חזקים אבל בגלל הגשם הפסקתי לצאת למרפסת הגג לצפות בזיקוקים.הגעתי כעת אחרי שנאלצתי לעצור על כביש 4 ולהשתטח על הכביש.
הבום שנשמע היה עצום. גם אני לא שמעתי כזה ואחריו "כדור" אש שירד לכיוון בני ברק/רמת גן.
איזה חוויות, הא?
רבים ממכרי החיפאיים מחזיקים מגבת, שמיכה, שטיח בבגז, למטרת השתטחות, טפו טפו חמסה חמסה, שלא נזדקקהגעתי כעת אחרי שנאלצתי לעצור על כביש 4 ולהשתטח על הכביש.
הבום שנשמע היה עצום. גם אני לא שמעתי כזה ואחריו "כדור" אש שירד לכיוון בני ברק/רמת גן.
איזה חוויות, הא?
מניסיוני ומניסיונם של מכרי, לרוב לא זוכרים.רבים ממכרי החיפאיים מחזיקים מגבת, שמיכה, שטיח בבגז, למטרת השתטחות, טפו טפו חמסה חמסה, שלא נזדקק
אצלי יש עוד מלפני מלחמה זו מזרן יוגה, טפו טפו חמסה חמסה, שישמש רק בסטודיו
לפעמים אני תוהה אם ברגע האמת אני אזכור לשלוף את המזרן
(טפו טפו חמסה חמסה שלא נזדקק)
מכיר את הנוהל הזה.רבים ממכרי החיפאיים מחזיקים מגבת, שמיכה, שטיח בבגז.....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.