אז מי מספר 2?

RoyBehar

New member
אז מי מספר 2?

קראתי בימים האחרונים כמה מאמרים בNFL וCBS בשאלה מי היא הקבוצה מס' 2 בליגה כרגע (כשמס' 1 מן הסתם זאת אינדי) השמות שעולים הכי הרבה הם דנבר, סיאטל, סינסי אגם שיקאגו הוזכרה. מי לדעתכם היא הקבוצה מספר 2 בליגה? למי יש הכי הרבה סיכוי לעצור את הקולטס בפלייאוף? רוב המומחים שכתבו (שארפ, קארוצ'י ועוד) הלכו על דנבר. דעתי - בתור אוהד של הברונקוס אני מאוד שמח לקרוא את זה, אבל עדיין יש לי את הפחד הזה של הבועה שתתפוצץ. כן הם קבוצה מאוד מאוזנת, כל זמן שג'ייק זורק לחברה בכחול וכתום, וקו ההתקפה ממשיך לשלוט (לא משנה מי הרץ, גם אחותי הייתה יכולה, ביום טוב, לעשות משחק של 100 יארד עם ההתקפה של הרונקוס), הרצים ממשיכים להתפוצץ בתורות וההגנה עושה את שלה, הברונקוס בהחלט ראויים להיות מספר 2 בליגה. הבעיה היא שכשאני מסתכל הלו"ז - המשחק הקרוב (בקנזס) והמשחק האחרון (בסאן דייגו) הם אולי המשחקים הכי קשים שהברונקוס ישחקו השנה, ועד שהם לא יעברו את שני המבחנים האלה עם לפחות ניצחון אחד מתוך 2, אני לא יודע אם אני אהיה רגוע. + עוד שאלה לא קשורה - מישהו זוכר בערך באיזה שבוע הם מתחילים לפרסם את תמונת הפלייאוף? זה השלב שבו הליגה הוכת לממש מעניינת ופתאום כל משחק הכי שולי נהיה חשוב.

השבוע כבר הראו במשחקים את תמונת

הפלייאוף. ארבעת ראשי הבתים, שני ה-WC ועוד 2 שנאבקות.

RoyBehar

New member
אני מתכוון לכל החישובים האלה

של "אם זאתי מנצחת את זאת וההיא מנצחת או מוציאה תיקו..." תמונת הפלייאוף בAFC השנה ממש מעניינת. יהיו מאבקים עד השבוע האחרון לדעתי לא רק על הוואיילד קארד אלא אפילו על אליפויות הבתים וגם על יתרון ביתיות.

ofribecker

New member
מי מספר 2? שאלה יפהפיה!

זו בוודאי פיטסברג. עם הגנה כמו שלה עם לארי פוט וטרוי פולאמאלו, עם ביג בן בכושר ועם האוטובוס, זו קבוצה שיכולה לדרוס כל יריב ביום נתון. ללא ספק פיטסברג. אבל אם חושבים על זה, מה קרה לקבוצה הזו כשביג בן היה חסר? היא הפסידה לג'קסונוויל. מה יקרה לה אם מישהו אחר ייפצע או יחסר? לא ברור. שכחו מהסטילרס. לכן מספר 2 היא בוודאי סינסינטי. הטריו פאלמר-ג'ונסון-ג'ונסון משחק נפלא וגם טי ג'יי חושמנזאדה נותן עונת פריצה. הפסדים היו רק לקולטס, לפיטסברג ולג'קסונוויל שהן בין הקבוצות הטובות ביותר בליגה. ללא ספק סינסינטי. אבל אם חושבים על זה, בואו נסתכל את מי הם ניצחו? פעמיים את הרייבנס, את קליבלנד, מינסוטה, יוסטון, טנסי, גרין ביי ו... אה כן, גם את שיקגו (כשעוד לא ספרו אותה). לא. זה לא הבנגלס. לכן מספר 2 היא בוודאי דנבר. היא ניצחה קבוצות חזקות כמו קנזס סיטי, וושינגטון, פילדלפיה, סן דייגו. ללא ספק זו דנבר. אבל אם חושבים על זה, איך לעזאזל הם הפסידו למיאמי??? ועוד 34 - 10??? איך? ביום שבו פלאמר מוסר שני אינטרספשנס והקבוצה מפילה 4 פעמים את הכדור מהידיים, זה קורה ועוד איך. ביום בינוני ומטה של פלאמר מול וושינגטון, דנבר ניצלה בנס כשוושינגטון לא הצליחה להשלים לשתי נקודות כדי להשוות ודנבר ניצחה בשיניים 21 - 19. לא. מספר 2 זה לא הסוסים. אז מספר 2 אלו בוודאי הג'יינטס. עם איליי מאנינג, זה יהיה הסופרבול שהוא החלום האמריקאי במיטבו. שני אחים קווטרבקים זה מול זה. איזה יופי! הג'יינטס באמת נראו טוב עד לא מזמן. אבל הם הפסידו למי? למינסוטה בבית ואח"כ גם לסיאטל. לא, ברית האחים לא מצדיקה את הדירוג. אז מספר 2 היא אם כך סיאטל. שון אלכסנדר בעונה גדולה ללא ספק מטיל אימה על כל הגנה שפוגשת בו. במשחק נתון הוא יכול לרוץ גם 200 יארד. לסיאטל יש 7 נצחונות רצופים, וחוץ ממשחק מול הקולטס בשבוע הלפני אחרון אין לה לוח משחקים קשה בכלל עד הסוף. ללא ספק סיאטל היא מספר 2. אבל כשחושבים על זה, חוץ מאלכסנדר, שעשה 20 מתוך 36 הטצ'דאונס של הקבוצה, כל השאר הם שחקנים די אפורים ובינוניים, ג'ו ג'רבישס, בובי אנגרם, מוריס מוריס, זה לא בדיוק חומר של סגני אלופים. לא. לא הסיהוקס. אז זו בוודאי פיטסברג...

ofribecker

New member
הערה

זה נכתב בהשראת מאמר שקראתי השנה על אותה שאלה לגבי הקולג'ים. לא המצאתי את הפורמט הנחמד.

gadotmi

New member
עוד אחת לרשימה (אולי?)

באותו סגנון (נחמד) שנרשם המאמר שלעיל, אין שום סיבה שלא לכלול את DS. נכון שהם לא ראשונים בבית, אבל הם ניצחו את KS ואת NE. אמנם יש להם 4 הפסדים - אבל מדובר על DENVER, PITTS וגם פילי. אולי פילי זה לא בדיוק שיא החוזק, אבל בכל זאת..... ויש להם את LT !!!! נכון שהם יפסלו באותה נימה כמו האחרים כי נצחונות על הג'טס, באפלו ואוקלנד זה לא בדיוק מה שמעמיד קבוצה להיות בצמרה הגבוהה. הנימוק הזה בהחלט משכנע - אבל כמו שסיאטל מנצחים בזכות שחקן אחד שמתעלה מעל כולם, הרי שגם SD באותה סיטואציה. העניין הוא שהטבלה הראה אחרת: SD במקום שני בבית שלהם ורודפים אחרי דנבר, שגם היא לא בדיוק זכתה להרבה סימפטיה במאמר שלך.... ולכן כנראה שגם ל-SD אין הרבה סיכוי לערער את הדומיננטיות של הסטילרס, למרות LT וכמה נצחונות הימים על קבוצות מובילות. יחד עם זה, יכול להיות שפאשר היה להזכיר אותם.

geviaz

New member
אני יודע מי מספר 2!

שמעון פרס!! (היה יכול להיות קורע אם הוא היה מקבל את חולצה 2 של ברסה היום) ועכשיו באמת, הפרמטר הכי חשוב לפי דעתי (ולפי סטטיסטיקה של פלייאופים) הוא ההגנה. לפי זה אפשר לוותר על SD וסיאטל. גם ג'איינטס לא רציניים. ג'קסונווין בלי לפטוויץ', גם סיימו את המרוץ. מבחינת נסיון בפוסט-עונה אין על פיטסבורג. ובגלל זה לסינסי אין הרבה סיכוי- למרות שאני מקווה להפתעה מהחבורה הענקית הזאת. כרגע נראה כאילו דנבר הם באמת הכי ראויים. וכמו שתחרות הפורום לימדה אותי (בדרך הקשה)- לא מהמרים נגד דנבר!

למעלה