אז מי מגיע לתפוח הכסף?

ננסק

New member
אז מי מגיע לתפוח הכסף?

ומה אתם עומדים להריץ? אני אדריך את שני הבומבסטים של FFG, כלומר WOW ו-TI3, ובזמן שהחבר'ה משחקים בהם אני דוחף עוד שתי הרצות של Ticket to ride, כי זה *באמת* משחק פשוט.

sonde

New member
מתכונן להגיע

תכננתי להריץ גם את TTR השאלה כמה ביקוש יהיה במידה ואתה מריץ. אולי אני אדריך את King's Gate או La Strada.

ycyclop

New member
תריץ את שניהם

אבל אם אתה יכול רק אחד, אז עדיף King's Gate, משחק מעניין הרבה יותר

טלד

New member
אני מתכנן להגיע....

אבל לא יודע כמה ייצא לי לשחק. אני רוצה לשחק ב-TI3, אבל הגבלת הגיל לרישום היא 13. אני אגיע, ואולי אשחק (אם יהיה מקום כמובן). בכל אופן, אני אביא כמה משחקים, ואחפש לתפוס כמה אנשים ופינה ולשחק, אם זה יהיה אפשרי.

ננסק

New member
הכוונה היא 13 ומעלה

ואני מוכן להסביר לך מהצד בכל מקרה =)

טלד

New member
אשמח שתסביר לי...

הבנתי שזה 13 ומעלה, אבל ההנחה שלי שכותבים 13 ומעלה, משמעו כנראה שירשמו חברה בני 13 עד מקסימום 15-16.

ננסק

New member
לא יודע

המשחק די כבד. אמרתי 13 כדי למנוע מצעירים באמת להיכנס לעסק, אבל אני מאמין שרק אנשים רציניים ישארו למשחק (ויש לא מעט רציניים גם בגילאי 14 עד 17). כל אחד אחר יברח אחרי שלוש דקות של הסבר, ויוחלף על ידי מישהו עם עיניים פעורות שצפה עד עכשיו מהצד. אני צופה שיהיו לי בערך חצי 13-17 וחצי 21-25 כזה. בניגוד למשחקי תפקידים, בהם שילוב כזה הוא קטלני, אני מאמין שהסינון הטבעי של המשחק הכבד הזה יוביל לכך שהבדלי הגילאים לא יפריעו במיוחד.

jack of hearts

New member
אני אנחה שם גם

אני אגיע ואנחה + אשחק בארקהם וב Warrior Knights. יכול להיות שאני גם אנחה את TIGRIS. כבר סיכמתי הכל עם יונתן. אני לא יודע למה הוא לא מעדכן את האתר. ycyclop, ננסק, למרות הכבר הסברתי חוקים לחברים לא מעט, בכל זאת חשבתי אולי יש לכם כמה טיפים על איך להסביר בצורה מסודרת. הרי במשחקים כמו ארקהם WK וWOW, יש מספר מנגנונים שלא קל להישאר מפוקס על הנושא ולא לדלג על דברים. השאלה האמיתית היא כמה אנשים יגיעו ? אנחנו יכולים לפרסם שנדגים 101 משחקים אבל אם לא יגיעו...

ננסק

New member
דבר ראשון, אני בטוח שיגיעו הרבה

אנשים. לא נראה לי נושג שצריך לדאוג לגביו. להיפך - אני חושש שיש פחות מדי משחקים פשוטים, כמו סטלרס, ויותר מדי דברים מורכבים. לגבי הסבר חוקים, הנה כמה עצות: דבר ראשון תציג את המטרה, שאנשים ידעו למה הם שואפים. אחר כך את אופן פעולת התור, שאנשים ידעו מתי הם משחקים. אז את העקרונות הבסיסיים - במקרה של WOW, מדובר בעיצוב דמויות, קווסטים, עליה בדרגות וכל מה שביניהם. את החוקים של המכאניקות הקטנות תשמור בשביל מתי שהם עולים בפעם הראשונה - למשל, המכאניקה של הקרב יכולה לחכות עד לקרב הראשון, כנ"ל לגבי כלפי אירוע.

sonde

New member
משחקים פשוטים

זו הסיבה שבחרתי ב-King's Gate, La Strada, Ticket to Ride ו- Settlers of Catan. (עדין לא קיבלתי תשובה מיונתן לגבי מה הוא רוצה שאני אנחה בכנס...) שנחשבים למשחקי הכרות עם התחביב. אולי צריך להוסיף את Carcassonne?

לינק

New member
אני אגיע אם אני אוכל

נראה לי שאני אשחק ואחשף ככה למשחקים, במקום להנחות משהו

למעלה