אז מי מביא מה ואת מי???

• פותח הנושא satr
  • פורסם בתאריך

נירהמ1

New member
לפי חישוב גס? - 17 יום למניאק../images/Emo6.gif

היי אם אני אבוא הביא איתי משהו

טעים שאני מכינה עוד מעט אנחנו נוסעים לצפון לבקר את החייל שלי הנה הוא החייל הכי הכי חתיך בעולם ואני פחות 46 קילו אחזור בערב אז להתראות בנתיים

זיוי את נראית נהדר, מגיע לך צל"ש

46 ק"ג פחות, נהדר
הבן חבל"ז
סעו בשלום
חזרו בשלום
חסר לך שאת לא באה למפגש, ראי הוזהרת

חחחחחמתי זה בכלל ואם אבוא אביא את

הבורקס בשר והרוטב ארטישוק שאני מכינה ולא אין לזה קרדיט כי לא יודעת מי המציא את זה את הרטוב אני חושבת שזה ולי המצאה שלי לא בטוחה ואם מישהו יודע של מי זה אשמח לתת תקרדיט המגיע יום טוב

satr

New member
זיוי כל הכבודדדדד בקרוב אצלי ו....

איזה חייל חמסה חמסה
שיהיה בריא בטח לקחת לו המון דברים טעימים לפינוק. 1. מה זה אם תבואי ??? חייבת לבוא!!! 2. זה מפגש של אוכל חלבי/ פרווה (לא בשרי) והכי חשוב הפעם בלי חשפן
והמבין יבין
ורד

אהלןן ורד טוב שכתבת שזה ערב חלבי אז

הבורקס בשר לא מתאים זיו החייל שלי וויקטור בני בכורי >>>>>>>>>>>> עכשיו חזרנו היה כייף מאוד לראות את החייל הוא מקסים ומתחיל להבין שזהו אין ברירה היתה לנו שיחה עם המ"מ שלו הקיצר חזרנו שמחים מרוצים ורעבים סתםםםםםם יו בא לי ביצת עין את החשפן נשמור לפעם אחרת ללא בעלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אגיע

בלי בעלי, אני מגיעה מירושלים אז אם מישהי צריכה טרמפ - בשמחה! אביא עוגת תפוזים - או משהו אחר, עוד מוקדם מדי...

Rebeccan

New member
../images/Emo8.gif צריך מוסיקה למפגש ?

עוד מוקדם להחליט מה אבל כנראה שתותי, יהלומים ואני נגיע יחד
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

ורד 34

New member
מה להביא???? ועוד שאלה

אפשר להביא את החצי השני? כי גם הוא רוצה להנות קצת

nicki3

New member
../images/Emo20.gifאם אגיע אביא....

כרובית ברוטב בשמל, הולך? שיהיה גם קצת ירק. אני יודעת שכל אחת מתה להביא את כל הדברים הכי טובים שהיא יודעת להכין, אבל צריך לעצור קצת. לדעתי כל אחת/ד תביא דבר אחד פלוס בקבוק משקה, וזהו. (פשטידות, סלטים, עוגות) והנה חישוב קטן. אם יבואו לדוגמא 18 איש וכל אחד יביא דבר אחד, יהיו 6 פשטידות, 6 סלטים, 6 עוגות. נכון שזה המון? אפילו בשבילנו? אז תעשו חשבון ותתקנו אותי אם אני טועה.....

למעלה