דז'ה וו..
עניתי על שאלה בסגנון הזה כבר היום במקום אחר
בכל אופן *משחזרת* כרגע קצת קשה לנבא מי יהיה בגמר. הרבה יותר פשוט לנסות לנבא מי
לא יגיע לגמר.
בטוח לא יגיעו
שיבון- אין שום סיכוי בעולם שמישהי כמותה תזכה בתוכנית כמו איידול. היא מוזרה מידי בשביל פריים טיים. בהנחה וכל שבוע היא תתן הופעות מעולות הכי רחוק שאני רואה אותה מגיעה זה טופ 3.
פייג'- לא רואה אותה עוברת את הטופ 12.
לייסי- לא רואה אותה עוברת את הטופ 12.
טודריק- הוא השתמש בכל הטריקים שלו. והוא היה טוב, אבל עדין אמריקה או השופטים לא ממש אימצו אותו לחיקם. לכן אני לא רואה שום סיכוי שהוא יגיע לגמר. טופ 10 בלחץ.
טים- ישחק על תפקיד חביב הבנות קצת אבל זה לא יקח אותו מעבר לטופ 7.
מייקל- לאמריקה הולך להימאס ממנו באיזשהו שלב. הוא יגיע לטופ 8 או 7 אם טים יעוף לפניו.
ארון ו
אלכס- הכי רחוק שאני רואה אחד מהם מגיע זה טופ 5 כשלאלכס כרגע יש סיכוי טוב יותר. ארון יעוף בשבוע שבועיים הקרובים אלא אם כן אלכס יהיה הדחה מפתיעה ואז ארון ימשיך קצת על חשבונו.
אנדרו ו
דידי- שני פייבוריטים מוקדמים שלא עומדים בציפיות שהם בעצמם הציבו. בהנחה ושניהם חוזרים למשחק עם הופעת סטייל Hello השבוע- הכי רחוק שאני רואה את דידי מגיעה זה מקום 4, אנדרו יצליח לגרד את הטופ 5.
קייטלין- יש לה את המומנטום עכשיו לעשות משהו נהדר עם עצמה. אבל אין שום מצב בעולם שהיא עוברת את הטופ 6 (וגם זה במקרה הטוב)
מה שמותיר אותנו עם- קריסטל- אומנם כרגע יש לה את הפוטנציאל הכי גבוה להגיע לגמר אבל היא לא תזכה בחיים. כל גישת ה"אני יותר מידי טובה בשביל זה" לא תאפשר לה לנצח. ראנר-אפ זה הכי טוב שהיא תצליח לסחוט.
לילי- כמו קריסטל אני רואה אותה מצליחה להיות ראנר-אפית. אם צריך לבחור מישהי משתיהן שתיקח. ללילי יש יותר סיכוי כי היא הרבה יותר קלה לעיכול.
קייטי- יכולה לשחק על משבצת הארצ'ולטה/ג'ורדין. היא צעירה ומאוד likable ובנוסף יש לה אחלה קול שזה לבד יכול לקחת אותה לטופ 3. אם לא יהיו הפתעות מיוחדות באמצע או הופעות ממש גרועות היא בקלות תמצא את עצמה בגמר.
לי- תמיד יהיה רק תחליף לא מוצלח לדיוויד קוק. אין לו את היכולות הווקאליות של האחרון ואני לא רואה אותו מצליח לספק הופעה סטייל בילי ג'ין. בנתיים הוא היה עקבי אבל אין לו WOW פקטור שיקח אותו מעבר לטופ 5.
קייסי- כרגע הוא הסיכוי הכי טוב של הבנים להגיע לגמר. עם סדרת הופעות סבירות וקצת יותר הבעה בפנים בזמן ההופעה הוא יכול להגיע לגמר. עם כל הנ"ל השתים שאני רואה בגמר הן קייטי ולילי (קייסי יחליף את קייטי אם היא לא תגיע וקריסטל תחליף את לילי במשבצת שלה אם האחרונה לא תמצא את עצמה בגמר)