אז מי לדעתכם יזכה?

Brooke White

New member
אז מי לדעתכם יזכה?

כולם אומרים שזאת עונה של בנות. מה לדעתכם הסיכוי שבת תזכה? את מי אתם רואים בגמר? נכון לעכשיו

Guncrazy

New member
לדעתי

גמר בנות של קריסטל ושיבון. נכון לעכשיו בכל אופן.

קשה להגיד...

לפני שהתחילה התוכנית גם אני חשבתי שבת תזכה השנה, אבל מאז שהתחילו התוכניות, לא יודע... המתמודדים עדיין לא מתעלים וקשה לסמן מישהו שילך עד הסוף, אז... הייתי אומר שלקריסטל הסיכוי הכי טוב לדעתי להגיע לגמר כרגע, לגבי המתמודד השני, זה יכול להשתנות כל שבוע

LeAnnDylan

Well-known member
דז'ה וו..

עניתי על שאלה בסגנון הזה כבר היום במקום אחר
בכל אופן *משחזרת* כרגע קצת קשה לנבא מי יהיה בגמר. הרבה יותר פשוט לנסות לנבא מי לא יגיע לגמר.
בטוח לא יגיעו
שיבון- אין שום סיכוי בעולם שמישהי כמותה תזכה בתוכנית כמו איידול. היא מוזרה מידי בשביל פריים טיים. בהנחה וכל שבוע היא תתן הופעות מעולות הכי רחוק שאני רואה אותה מגיעה זה טופ 3. פייג'- לא רואה אותה עוברת את הטופ 12. לייסי- לא רואה אותה עוברת את הטופ 12. טודריק- הוא השתמש בכל הטריקים שלו. והוא היה טוב, אבל עדין אמריקה או השופטים לא ממש אימצו אותו לחיקם. לכן אני לא רואה שום סיכוי שהוא יגיע לגמר. טופ 10 בלחץ. טים- ישחק על תפקיד חביב הבנות קצת אבל זה לא יקח אותו מעבר לטופ 7. מייקל- לאמריקה הולך להימאס ממנו באיזשהו שלב. הוא יגיע לטופ 8 או 7 אם טים יעוף לפניו. ארון ואלכס- הכי רחוק שאני רואה אחד מהם מגיע זה טופ 5 כשלאלכס כרגע יש סיכוי טוב יותר. ארון יעוף בשבוע שבועיים הקרובים אלא אם כן אלכס יהיה הדחה מפתיעה ואז ארון ימשיך קצת על חשבונו. אנדרו ודידי- שני פייבוריטים מוקדמים שלא עומדים בציפיות שהם בעצמם הציבו. בהנחה ושניהם חוזרים למשחק עם הופעת סטייל Hello השבוע- הכי רחוק שאני רואה את דידי מגיעה זה מקום 4, אנדרו יצליח לגרד את הטופ 5. קייטלין- יש לה את המומנטום עכשיו לעשות משהו נהדר עם עצמה. אבל אין שום מצב בעולם שהיא עוברת את הטופ 6 (וגם זה במקרה הטוב)
מה שמותיר אותנו עם- קריסטל- אומנם כרגע יש לה את הפוטנציאל הכי גבוה להגיע לגמר אבל היא לא תזכה בחיים. כל גישת ה"אני יותר מידי טובה בשביל זה" לא תאפשר לה לנצח. ראנר-אפ זה הכי טוב שהיא תצליח לסחוט. לילי- כמו קריסטל אני רואה אותה מצליחה להיות ראנר-אפית. אם צריך לבחור מישהי משתיהן שתיקח. ללילי יש יותר סיכוי כי היא הרבה יותר קלה לעיכול. קייטי- יכולה לשחק על משבצת הארצ'ולטה/ג'ורדין. היא צעירה ומאוד likable ובנוסף יש לה אחלה קול שזה לבד יכול לקחת אותה לטופ 3. אם לא יהיו הפתעות מיוחדות באמצע או הופעות ממש גרועות היא בקלות תמצא את עצמה בגמר. לי- תמיד יהיה רק תחליף לא מוצלח לדיוויד קוק. אין לו את היכולות הווקאליות של האחרון ואני לא רואה אותו מצליח לספק הופעה סטייל בילי ג'ין. בנתיים הוא היה עקבי אבל אין לו WOW פקטור שיקח אותו מעבר לטופ 5. קייסי- כרגע הוא הסיכוי הכי טוב של הבנים להגיע לגמר. עם סדרת הופעות סבירות וקצת יותר הבעה בפנים בזמן ההופעה הוא יכול להגיע לגמר. עם כל הנ"ל השתים שאני רואה בגמר הן קייטי ולילי (קייסי יחליף את קייטי אם היא לא תגיע וקריסטל תחליף את לילי במשבצת שלה אם האחרונה לא תמצא את עצמה בגמר)

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifמקווה לגמר של קריסטל וקייסי-

אבל אין לי מושג. הכל יכול לקרות עם האמריקקים האלה.

XoLilMissLolaoX

New member
להגיד מעכשיו מי יזכה קצת קשה אבל../images/Emo13.gif

או גמר בנים או מעורב לTOP 2 יגיעו או קייסי או לי או שיבון או דידי לא נראה לי קרב בנות...
רק התחילה התחרות אז זה תמיד יכול להשתנות

SHTRUDIDI

New member
אין לי מושג

באמת שכל מי שנראה כמתמודד מוביל עכשיו, קשה לי לדמיין אותו זוכה ובאופן טבעי כל מי שעוד לא הרשים, אז עוד יותר קשה לדמיין אותו זוכה. בגדול אני חושבת שזאת באמת עונה של בנות אבל כרגע אני לא חושבת שיהיה בסופו של דבר גמר של בנות. אולי בן ובת.

DoubleT

New member
אני לא רואה מצב שבו בן מגיע לגמר

6 הבנות המובילות (משמע מי שנשארו פחות פייג' ולייסי) טובות פי כמה וכמה מכל אחד מהבנים.. מבין הבנות אין לי מושג מי תיקח. אני די בטוח שללילי וקריסטל לא יהיה פאן-בייס מספיק גדול בשביל לסחוב אותן למקום ראשון, שיבון מוזרה מידי בשביל גמר ודידי שברירית מידי בשביל מקום ראשון. זה משאיר את קייטלין וקייטי.. ולמרבה ההפתעה אני לא רואה אף אחת מהן זוכה, בעיקר בגלל שאין משהו שממש מיחד אותן. שוין, אני לא מומחה. אבל אם צריך שם אני אבחר בקריסטל, בלית ברירה (בסקפטיות עצומה, בעיקר בגלל הפמפום של ההפקה)

NP16

New member
אני דווקא כן יש לי תחושה

ששיבון עלולה לקחת.. ואת קריסטל קשה לי לדמיין . בכל זאת, אמריקה צריכה להתרגש מהזוכה שלה, אנחנו לא מכירים את הקהל הזה כבר? ואין שום דבר מרגש בקריסטל שאומרת שהיא שם לכסף. אני מאד אופתע אם שיבון או לילי זה לא אחת הבנות שזוכות, ועוד אם יהיה פיינל 3 בלי אחת מהן. אז מה אם הן מוזרות! . יש בהן גם משהו אחר. משהו שכן אפשר להתחבר אליו . קייטי היא קצת סייף מדי , לא רואה אותה זוכה. על קריסטל דיברתי . לכן הבחירה שלי היא בעיקר בין שיבון ולילי להימור.

NP16

New member
אסור גם לשכוח

שדיוויד קוק וכריס זה אנשים שגם ככה לא היינו בטוחים כמה קהל יהיה להם, שהם לא הכי מתמודדים טיפוסיים. ודווקא זה מה שתפס בהם בסופו של דבר

למעלה