אז מי יש לנו כאן...

גת וייס

New member
אז מי יש לנו כאן... ../images/Emo35.gif

הסקר האחרון שהעלה רון בדק מי נמצא כאן בפורום. התוצאות הן שרוב המשתתפים הם אנשי מקצוע העוסקים בתחום יחסי הציבור. נוכחות יפה בפורום מפגינים גם מתעניינים שונים ואחריהם עיתונאים וסטודנטים. והנה כמה סטטיסטיקות נוספות הנוגעות לנוכחים: * סך הכל בפורום 56 חברים. * הפורומים המועדפים על חברי הפורום הם: שיווק ופרסום, יזמות וניהול עסק, עבודה ועסקים מהבית, נשים בעסקים ובקריירה ואינטרנט שיווק ופרסום. אנשי עבודה, כבר אמרתי?
למישהו יש הצעה לסקר חדש?

אפרופו יוזמות

אני הייתי שמחה לקרוא מאמרים העוסקים ביח"צ. האם יש למישהו מ-56 חברי הפורום הנכבדים לתרום משהו לקטגוריה המיותמת הזו?

גת וייס

New member
רעיון מעולה! ../images/Emo45.gif

אם מישהו מכם כתב או מעוניין לכתוב מאמר בנושא רלבנטי לפורום, הוא מוזמן להעבירו אליי לאימייל: [email protected] על מנת שאעלה אותו לקטגוריית המאמרים. אנא כתבו לי גם למי לתת את הקרדיט על המאמר.

TIC

New member
הצעה לסקר חדש

"תוכן שיווקי" - בלתי מזיק לענף היח"צ, או גורם לנזק רציני? או במילים אחרות: "למה לי להכניס לך אייטם ללא תמורה, כשהמתחרה שלך מוכן לשלם על-מנת להכנס לתוכנית?"... TIC.

אולי זה תמים מצידי, אבל

נדמה לי שמכניסים אייטמים לתכנית כדי לעשות אותה מעניינת עבור הצופים, ולא כדי לעשות טובה לחברה מסחרית/יחצ"ן. האם אני טועה?

pr2

New member
למשל

איזה תחומים בולטים ביח"צ (עפ"י מה המשרדים מתחלקים - צרכנות, שיווק, טכנולוגיה, בריאות) או: מה אתם חושבים על התמחות בעף מסויים ביחסי ציבור? בד"כ משרדים מצרפים כמה תחומי התמחות, ככה שתקציבאים נודדים מנושא לנושא - האם מועיל ליועץ או מפריע לו?

TIC

New member
נראה לי שמגיע לפורום הזה פרס

הפורום הפעיל ביותר תפוז (מתחרה צמוד עם פורום אוריגאמי).
בתור יחצנים, דוברים ומתעניינים, אתם לא ממש מדברים הרבה... TIC.

TIC

New member
לא שומעים

כנראה שהלב שלכם אטום לגמרי...
TIC.

special S

New member
נו,

כאלה אנחנו, אנשי יח"צ. ליבנו אטום וקשה כאבן, דבר לא יחדור את החומה!
גם לא אתה, טיק היקר..

TIC

New member
ענת, פגעת בי ../images/Emo7.gif

ככה יפה לדבר אל מי ש-30% מההודעות בפורום הן שלו?... (יכול להיות שרק 20%, אל תתפסי אותי במילה). לפחות הצלחתי לעורר פה איזשהו דיון... תודה על התייחסותך העניינית. TIC.

למעלה