אז... מי ה Big Bad שלכם ?

einat162

New member
אז... מי ה Big Bad שלכם ?

השבוע שוחרר הפודקסט האחרון שבו סקוט ריינולדס מראיין את קולין הנקס - "רוצח יום הדין", ועבורי זה פודקסט שממש לא חיכיתי לו בצפייה- כי לא אהבתי את כל העונה או את טרוויס והפרופסור. הנה קישור לפודקסט הנ"ל :
https://www.youtube.com/watch?v=r7CJVrwPSI4

מי עוד נשאר שלא ראיינו עדיין והייתם רוצים לשמוע (או לשמוע שוב) - במקרה שלי זה כריסטיאן קמרגיאו ששיחק את בריאן בעונה הראשונה ("רוצח משאית הקירור").
אחרי כריסטיאן הייתי רוצה לשמוע את ג'וני לי מילר (אבל הוא בטח עסוק או מבוקש כרגע עם "אלמנטרי").
הקודם היה עם ג'ון ליתגו שהיה בסדר - ובאופן מפתיע מאוד קצר (כחצי שעה לעומת שעה וקצת - או לפחות יותר מ 45 דק' מינוס פינת השאלות לכותבים).

ממי הייתם רוצים לשמוע (או לשמוע שוב)?
מי היה הרע האולטימטיבי שלכם עד עכשו- ולמה?

EB10000

New member
עד עכשיו לא הצלחתי לשרוד אף פודקסט

אני בכל פעם מתחיל להאזין ולאחר 10 דקות משתעמם... סתם מבלבלים במוח.. האמת חוץ מ MCH אף אחד מהשחקנים לא ממש עניין אותי בסדרה הזו...

einat162

New member
של מייקל וג'ניפר היו מעניינים (מן הסתם)

כי אלו הכוכבים הראשיים של הסידרה.
אבל הפודקסט של ג'יימי מורי וג'ולי בנץ (שתיהן ביחד) היה מבדר, לפי הטוויטר באמת נראה שהן חברות מחוץ למרקע- ויש להן "יציאות" משוגעות ביחד.
בכל מקרה, בנסיעה באוטובוס או כשעושים ספונג'ה זה נחמד להקשיב לפודקסטים- כמו רדיו, רק על דברים שמעניינים אותך.

(זה מבאס שאין רדיו בנגנים של אפל... בגלל שאי אפשר להוריד את הפודקסטים ישר מאייטיונס - אלא בדיליי של כחודשיים לפחות- הנגן הגנרי שלי נכנס לשימוש ושם יש גם רדיו).

למעלה