אז מי הפייבוריט שלכם? שלי זו לידיה, ללא ספק
N n o o o a m New member 11/1/07 #2 ../images/Emo210.gif אני חולה ../images/Emo101.gif על לטם אין לי מושג למה מהאודישן סולו שהוא עשה לעבור לנבחרת הוא הפיבוריט שלי... כפר עליו =]
../images/Emo210.gif אני חולה ../images/Emo101.gif על לטם אין לי מושג למה מהאודישן סולו שהוא עשה לעבור לנבחרת הוא הפיבוריט שלי... כפר עליו =]
ש שרי האדומה New member 11/1/07 #3 אנטון../images/Emo99.gif הוא הרשים אותי מאז האודישן שלו, זה שבו הוא גילה שלכלב שלו קוראים "דיק". ראיתי את האודישן שלו באינטרנט איזה 10 פעמים!
אנטון../images/Emo99.gif הוא הרשים אותי מאז האודישן שלו, זה שבו הוא גילה שלכלב שלו קוראים "דיק". ראיתי את האודישן שלו באינטרנט איזה 10 פעמים!
J Juliann New member 11/1/07 #15 חשבתי שאני הפריקית היחידה חחחח ראיתי את הסולו הזה משהו כמו 1000 פעם לפחות.... מדהיםםם חבל שהוא לא עשה סלוניים בסולו שלו היום. זה לגמרי התחום שלו.
חשבתי שאני הפריקית היחידה חחחח ראיתי את הסולו הזה משהו כמו 1000 פעם לפחות.... מדהיםםם חבל שהוא לא עשה סלוניים בסולו שלו היום. זה לגמרי התחום שלו.
G galya13 New member 11/1/07 #22 איפה אפשר לראות אודישנים? האם מישהו יכול לשים פה קישור לאודישנים? אשמח גם לראות, כי פיספסתי את זה.
ש שרי האדומה New member 12/1/07 #34 קישור-> http://www.keshet-tv.com/borndancer/Details.aspx?CanID=3251 תגלגלי מעט עד שתראי שכתוב "לא נקי אך רב גווני".
קישור-> http://www.keshet-tv.com/borndancer/Details.aspx?CanID=3251 תגלגלי מעט עד שתראי שכתוב "לא נקי אך רב גווני".
ל לינוש5 New member 11/1/07 #6 אנטון ../images/Emo99.gif ומיכל ../images/Emo99.gif קודם כל.. אנטון - היה המורה שלי שנתיים.. בן אדם מדהים, וחמוד ומקסים ורוקד מהמם!!! מיכל - מורה שלי עכשיו היא גם רוקדת מעולה והיא גם אחלה.. שמחה שהם עברו היום!!!
אנטון ../images/Emo99.gif ומיכל ../images/Emo99.gif קודם כל.. אנטון - היה המורה שלי שנתיים.. בן אדם מדהים, וחמוד ומקסים ורוקד מהמם!!! מיכל - מורה שלי עכשיו היא גם רוקדת מעולה והיא גם אחלה.. שמחה שהם עברו היום!!!
ר ר ו ו נ י New member 12/1/07 #39 גמני רוקדת אצל ורדה שובל וגם אנטון לימד אותי ומיכל לימדה אותי שנה שעברה ריקוד למופע סופשנה
M moruush New member 11/1/07 #27 חחח נועם.../images/Emo99.gif לא שמעת כבר את הנאום מפי _ _ _ שהם שניהם המורים של בת דודה שלה?
N n o o o a m New member 12/1/07 #31 ../images/Emo210.gif לא ../images/Emo9.gif פרטים [או שאני לא זוכרת....]
N n o o o a m New member 12/1/07 #32 ../images/Emo210.gif אה..טטחח.. נפל היא האסימון... חח.. הגיע הזמן
א א ל י נ ו ש B New member 11/1/07 #11 אנטווןן../images/Emo99.gif וירדדדדןן../images/Emo9.gif הפייבורטים שילי