אז מי הליצן פה?

pynokyo

New member
אז יתחיל ויכוח - מי במפלס העליון ומי בתחתון

קול מן השמיים
שמגיע לעולם כולו
המלאך בוכה למעלה
מתעצב על בן דמותו.

אח קרוב רוצה הוא
שידע לראות, בין רע לטוב
וגם נשמה תהיה לו
להרגיש ולאהוב.

כשנולד נתן לו
מתנה את העולם כולו
וגנים קסומים היו שם
כל הטבע רק שלו.

הקנאה שלטה בו
הוא החל לשרוף את מתנתו
ובעוורונו שרף גם
את גנו ואת ביתו.

pynokyo

New member
לא בעליונים ולא בתחתונים

משתמע מדבריך שאתה למעשה באותה דעה כמו הפלסטינאים, גם הם בעד מדינה אחת בשני מפלסים - הם כמובן רוצים את המפלס העליון.
אני מנסה להיות יותר ריאלית בעניין הזה - לתת להם את מזרח ירושלים כולל הר הבית, חילופי שטחים באזורים בהם כבר היו הסכמות בינינו לבינם הכל חוץ מזכות השיבה. לא שאני מאמינה שהם יקבלו את זה - או שאם נניח הם כן יקבלו את זה, זה לא מה שיביא שקט לאזור.
אבל הייתי חותמת על הסכם כזה רק כדי שהעולם יווכח שגם אם הם מקבלים גבולות הוגנים ובירתם תהיה ירושלים המזרחית - גם אז הם לא יהיו מסוגלים לנהל מדינה, ובטח לא יהיו מסוגלים לשלוט בטרור שעלול להתחזק בינם לבין עצמם (ולראייה מה שקורה היום) ובזה לא יהיה סוף פסוק.
מישהו שפעם אמרתי לו את דעתי זאת - אמר: שאומות העולם ימשיכו לשנוא אותנו לא משנה מה נעשה. ואני חושבת שאולי זה נכון - אבל חשיבה שלילית ומתנשאת מצד אחד וקורבנית מצד שני - לא מביאה אותנו לתוצאות אותה רובנו רוצים. קודם כל תקופת שקט מצד אוייבינו, ודבר שני תמיכה יותר גדולה של אומות העולם בנו.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא שאין לי מה להגיב לדבריך אבל זה מושך לכוון של דיון פוליטי

דבר שאין מצב שאני אגרר אליו מעל דפי הרשת.
&nbsp
ברמת העקרון אין לי שום בעייה עם דיונים פוליטים אבל רק במקומות שבהם יש אופציה שהדיון יגלוש לאלימות פיזית.

pynokyo

New member

מקודם כתבת שאתה רוצה לריב - ועכשיו שיש לך הזדמנות אתה בורח?
מה יהיה איתך... זורק טיזרים לאוויר ונמלט. אני עדיין מחכה לשמוע את הסיפור שלך על "יותר חשמל פחות עמל"

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בשביל לשמוע את הסיפור הזה תאלצי

להגיע לאחד ממפגשי הפורום אם וכאשר יארגנו אי פעם אחד כזה.

מנץ1

New member
מסכימה מאוד, לקחו את כל עניין הטרדה מינית רחוק מדי,

אבל זה מאוד פוליטיקאל קורקט לצאת נגד ולעשות עליהום , לא יורדים מאדם עד שלא מחסלים אותו סופית , גם כשהתנצל!
זה מזכיר לי שבצעירותי היתה לי חברה שעם כל גבר שניפגשה סיפרה שהוא רצה להשכיב אותה, תמיד תהיתי למה לי אין כל כך הרבה הצעות למרות שנחשבתי לחתיכה....
למרות שאני מאוד מבינה נשים שלפעמים מוטרדות בצורה אגרסיבית בעיקר ע"י מעביד, פה זה קולגה לעבודה , לא? יכלה לסתום לו את הפה , לפנות למעביד, לבעלה.

pynokyo

New member
זילות בהאשמה על הטרדה מינית

אין כמעט גבר שלא ניסה אי פעם להתחיל עם בחורה או שלא אמר לבחורות שהן "כוסיות" או שבא לו עליהן. הטרדה זה רק אם אותה בחורה ביקשה להפסיק להטריד אותה מילולית ו/או גופנית והגבר המשיך למרות זאת.

אגב, גם אותי ניסו להשכיב הרבה גברים.... לרובם הסכמתי

pynokyo

New member
מזלו שזה נמר צעיר וחסר ניסיון

מזכיר לי קצת איזה סיטואציה של ילד שובב שמתגרה באחיו הגדול - עד שיום אחד נמאס לאח והוא מחטיף לו.. והקטן מתחיל לבכות
ולצרוח אמא... אמאאאאאאאאא

Ron W

New member
תלוי ברמת האינטימיות, תלות מקצועית, מצב משפחתי מין וגיל

לכל מצב בין אישי יש טרמינולוגיה ראויה. תלוי במי מדובר בשני הצדדים
לא מכובד מראש סיעה בבכנסת להתבטא בתחת וציצי לעיתונאית
אפילו לא כרכילות לקולגות שלו במפלגה או בכנסת. מנגד בין גברים
יש יותר לגיטימציה להשתמש בשפה מלוכלכת ישירות ובעקיפין
לכן מעצם מה שמקובל או לאו - נוצרת פגיעה שהיא זלזול במהותה
גם אם לא הטרדה מינית.
כפי שנערה תעלב יותר אם מורה יתייחס אליה באופן מיני בוטה בפומבי
מאשר חבר לכיתה.
בחורה מצפה מאישיות רמת דרג, יותר איפוק מאשר חבר לעבודה
כשהוא חוצה את הקו זו לא רק ההטרדה אלא שהסיר את הדיפלומטיות
המאפיינת אותו כאילו היא נחותה מנשים במעמדו ונוצרת השפלה מוגברת.

למעלה