אז מי הולך למופע ? דרך הסתדרות המורים ? ואיפה לאיזו הופעה ובאיזו שורה יושב?
ש שיר3 New member 11/9/02 #1 אז מי הולך למופע ? דרך הסתדרות המורים ? ואיפה לאיזו הופעה ובאיזו שורה יושב?
ע עכשיו זה תורי לאהוב New member 11/9/02 #5 אני כבר ביקשתי... מהמורה לפילךוסופייה, שהוא גם קרוב משפחה... לקנות לי כרטיסים... וכנראה שעם המורה למתמטיקה אני אסע.... ב-2.10 נכון? אז את מי עוד נפגוש???
אני כבר ביקשתי... מהמורה לפילךוסופייה, שהוא גם קרוב משפחה... לקנות לי כרטיסים... וכנראה שעם המורה למתמטיקה אני אסע.... ב-2.10 נכון? אז את מי עוד נפגוש???
ל לא עוזבת את העיר New member 12/9/02 #7 אני הולכת ללטרון אבל.... משום מה אמרו לי שהמקומות לו מסומנים! האם עבדו עלי?? זונות..
מ מאיושית New member 12/9/02 #9 לא מסומנים המקומות בלטרון לא מסמנים, מה שאומר...כל הקודם זוכה! שני- המשפט הזה אומר לך משהו?!
ש שייני New member 12/9/02 #10 מעין המשפט אומר גם אומר! אני לא ישכח איך השוטר אמר את זה בכניסה להופעה ברמת גן וברגע שהשערים נפתחו סבתות התחילו לקפץ באויר, ילדים עפו, אנשים בלחץ ואני מנסה בשארית כוחותי לרוץ לעבר השורה הראשונה כשהכפכפים עפים ממני ואני דורכת על כל מיני קוצים
מעין המשפט אומר גם אומר! אני לא ישכח איך השוטר אמר את זה בכניסה להופעה ברמת גן וברגע שהשערים נפתחו סבתות התחילו לקפץ באויר, ילדים עפו, אנשים בלחץ ואני מנסה בשארית כוחותי לרוץ לעבר השורה הראשונה כשהכפכפים עפים ממני ואני דורכת על כל מיני קוצים
מ מאיושית New member 12/9/02 #11 חחחח../images/Emo6.gif גרמת לי לצחוק! קבלי ד"א , את השם שלי כותבים ככה מעיין , עם שני יודים!