אז מי בסוף מנהל את הפורום?

• פותח הנושא tukh
  • פורסם בתאריך

tukh

New member
אז מי בסוף מנהל את הפורום?

לא משנה. איך אתם מבלים בלי ספורט שלג במהלך חודשי הקיץ החמימים של ארצנו הקטנה? מישהו כבר יודע לאן הוא נוסע שנה הבאה? יש המלצות ממישהו לשנה הבאה?

Loppy

New member
היי tukh!!!

סוף סוף מישהו רושם כאן בפורום... קודם כל, בקשר לניהול הפורום-אני כבר התחלתי בתהליכי הניהול... אבל זה עוד לא בטוח! הנהלת הפורומים רשמה לי שהיא תעשה לי רעיון ותחליט! (תאחלו לי בהצלחה...) ו......בקשר לנושא הכי חשוב - סקי! אני עדיין לא יודע לאן אני אסע שנה הבאה אבל מהמקומות שבינתיים הייתי אני הכי ממליץ על LA PLANG (אני הייתי ב-2100: קלב מד). אבל גם DUES ALPS אתר טוב מאוד חוץ מהעלייה במדרגות (קשה...) עד שמגיעים לצ´יר ליפט שמוביל למסלולים... האמת, שביום האחרון גלינו שיש מעלית! (רק חבל שהיא לא עבדה...)

tukh

New member
טוב תשמע,

גם אני התבאסתי שאף אחד לא כותב ולי לא היו רעיונות ברגע שהיו זה עלה בפורום ובסך בכל נורא מבאס שאף אחד לא כותב.. מדובר באחד הנושאים הכי קרובים אלי, עם הכי הרבה זכרונות מצחיקים שיש לי
מזל טוב על הניהול - תדאג שיהיה מעניין כי אם לא..
אני הייתי בכל חיי ה"ארוכים" רק בשני מקומות Tinge ו- la plange 2100 שניהם של קלאב מד. אבל הבטיחו לי שמשנה הבאה זה יהיה מקום אחר בכל נסיעה
אגב, שניהם מאוד מומלצים
ובשניהם יש צ´יר ליפטים בלי צורך לעלות מדרגות...

Loppy

New member
זה עוד לא בטוח שאני

אהיה מנהל! אמרו לי שיש עוד מועמדים ויעשו לי ראיון כדי להחליט... דרך אגב, מיכ כאן בפורום המועמדים הנוספים?

liran87s

New member
ועוד בקשו לעשות לך רעיון ואומרים...

בצורה גלויה שיש עוד מועמדים... מממ.... זה באמת לא יפה, במקומם הייתי לוקח את הראשון שמתנדב ואומר לו ת-ו-ד-ה.

GalGula

New member
בואו נעשה סדר בדברים....

אני הצעתי לפני מס´ חודשים להתנדב ולהיות מנהלת זמנית של פורום סקי, כיוון שהיה רושם שיש ביקוש לפורום הזה. יחד עם זאת, היה ברור שאהיה מנהלת זמנית כיוון שהידע שלי בתחום לא מספיק. הכוונה היתה שאנשים יכנסו, יתרמו מנסיונם ומסיפוריהם, אני אהיה על תקן "מחיקון" להודעות שאינן במקומן, או שרשור הודעות, או הכנסת קישורים וכדומה למקומות הנכונים בפורום. מה שאכן עשיתי ואני עדין עושה. נורא מצחיק בעיני שמקטרים על כך שלא כותבים כאן. קחו יוזמה, תכתבו בעצמכם אם יש לכם מה לספר לנו. אני בטוחה שכולם ישמחו וישתפו גם הם בנסיונם. אני די בטוחה שחלק ממה שהיו רוצים בהנהלת תפוז לראות, לפני שבוחרים מנהל/ת לפורום שכבר נפתח, זה את היכולת והנכונות שלו לתרום לפורום. בכל אופן, בואו נתחיל לדבר על הדבר שלשמו בכלל התכנסנו - סקי! כל דבר אחר שיש לכם לאמר בענין ניהול הפורום - נא להפנות למקומות הנכונים, דהיינו הנהלת הפורומים. בהצלחה
גל

liran87s

New member
גל - תכנסי לפורום סקי של וואלה ו...

תקחי רעיונות, הפורום שם פעיל הרבה יותר והרבה יותר טוב מבחינת תכנים מהפורום של תפוז, תראי מה עושים שם ותקחי רעיונות... http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=1688&cat_id=312

Loppy

New member
אממממ...

מעניין... אז אני מבין שאתה (לירן) ובועז מכירים כבר מלפני פתיחת הפורום... NICE!

Loppy

New member
אני חושב שכבר אמרתי את זה אבל

אני לא נבחרתי להיות מנהל הפורום! אני רק הצעתי מועמדות... בינתיים GALGULA היא המנהלת (הזמנית) של הפורום!

למעלה