אז מי בא???

חוכמית

New member
אז מי בא???

בואו נעשה רשימה. לאיפה הולכים או איפה נפגשים????? קבעתם כבר את זה??? אני לא מוצאת את ציון המקום בדפים הקודמים. דברו דברו אני כבר לא יכולה לחכות. מאיה איפה את???? סיון? בן? משה? גילגיל?יפעת?מי עוד? מי עוד? קדימה, בואו רוצים את כולכם!!! Believe me you can fly

מעגלים

New member
נדמה לי שלא קבענו מיקום מדוייק

או שאני טועה. גילגיל אתקשר בערב. תודה. חוכמית .את מגיעה מהצפון נכון? אין בעיה של הגעה am i right? and yes i can fly i know it
משה

חוכמית

New member
איפה מקום המפגש???? ../images/Emo25.gif

שלחו לי את מספר הטל לאי מייל שלי כדי שאוכל לדבר אתכם גם.

זהרי

New member
אניממליץ להפגש

בקומזיץ על שפת הים שכל שני אנשים יביאו משהו אחד כמו סנדביצים או משקאות קלים או חטיפים או ..אותי...
ומדורה נחמדה עם שירים... זהרי

חוכמית

New member
לא מכירה מקומות בקיסריה

אבל... השאלה אם אנחנו רוצים לשבת לדבר להסתכל בעיניים להרגיש במקום מסודר כמו פאב או בית קפה או בקומזיץ. בכל מקרה - רוצים אותך - זהרי

זהרי

New member
לך חוכמית

אומר לך את האמת הרבה הרבה זמן שלא אמרו לי את זה עשית לי את זה.. רוצה לומר לך.. תודה על ההרגשה המופלאה... תודה.. כעת לא יודע מה לומר... זהרי

אורלי_ל

New member
חברה תיהנו במפגש ../images/Emo23.gif

שיהיה לכם כיף, מקווה לראותכם בפעם אחרת...

חוכמית

New member
למה בפעם אחרת????למה לא הפעם???

אורלי´לה בואי איתנו, בואי אלינו, בבקשה

אורלי_ל

New member
חוכמית זושקה החמודה

לא מסתדר לי. אני נוסעת היום בערב לת"א ומלבד זאת היה לי שבוע קשה ואני זקוקה להירגע. נשיקות.

חוכמית

New member
אורלי בבקשה

גם לי היה שבוע מאוד מאוד קשה. ואני חושבת שאני פשוט אפרוק אותו עם כולם. אני מאוד סגורה ובלתי ניתנת לפיענוח והפעם החלטתי לתת לעצמי צ´אנס ע"י אנשים שאני לא מכירה ובכל זאת למרות הפיק ברכיים הביישנות הלבטים וכל מה שאת רוצה אני הולכת על זה. אני מאוד מאוד עייפה, תרתי משמע. ובשבילי זה איזה שהוא מבחן אז למה שלא תנוחי כל השבת ובואי עם כל הטרמפים מכל הכיוונים??? בואי נקח את הצ´אנס הזה. מקסימום.... מה כבר יכול להיות???

אורלי_ל

New member
חוכמית

את יודעת מה? שכנעת אותי לא להחליט סופית. אני הבנתי שאת מהקריות, ואני מחיפה אז אם לבסוף אבוא אשמח אם ניסע ביחד (יש לי אוטו). רוצה לשלוח לי את הטלפון שלך? [email protected] אורלי

חוכמית

New member
אורלי´לה מתוקה!!!! ../images/Emo13.gif

מנסה כבר 7 פעמים לשלוח לך אי מייל ולא מצליחה. בן טל שחר היה אמיץ יותר ממני ופרסם את מס. הטלפון שלו ואני מסרתי לו את שלי כדי שאוכל לדעת סופית את מקום המפגש. התקשרי איליו בבקשה כדי שהוא יתן לך אותו. בכיף ניסע ביחד.

אורלי!!!!!

בואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי רוצה להכיר אותך. לא נראה לי שבכלל דיברנו בפורום. הגיע הזמן לשנות לא??? אל תהססי. פשוט אוסרת עלייך. שלך, שני.

למעלה