אז מי בא מחר?

פולי3

New member
אני [NOT]../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

dht160

New member
אייל אתה לא מגיע לצילומים

לא תפסת מקום ב10 הראושנים. אתה בא בכל זאת למפגש לפני ? גיא

זונע

New member
לא יפה מצידך לשאול, עורך

ביודעך שיש כאן קטינים, שאתם קבעתם חוק פאשיסטי שאוסר עליהם לבוא!!!!!!

פאשיסטי...

מילה קצת גדולה לילד כל כך קטן, לא? אני אשמח אם תסביר לי מה פאשיסטי (לאומני) ב"חוק" שלנו. חוץ מזה, ה"חוקים" הם לא שלנו, הם של מדינת ישראל (תוכל לראות אותם תלויים בכל מקום שמגיש אלכוהול). וממש לסיום, אני לא עורך - אני כותב.

זונע

New member
תראה, פאשיסטי זו מילה גדולה

אבל ברור שאני חייב להקצין! 'החוק המעצבן הזה'? נשמע קצת נדוש. עורך, כותב, לא משנה! ואני לא רואה איך אפשר להשוות בין אסף הראל לבין כוס בירה...

dht160

New member
אני ודנה

אני לא באה!

למה? כי המתאמת קהל ה*** שלכם ביום שלישי אמרה לי שעדיין לא מזמינים ושאני אתקשר בחמישי התקשרתי ברביעי בבוקר ופתאום "אין כרטיסים יותר אני ישים אותך על סטנדביי" סטנדביי?? אני?? שבאתי בימים שזה היה רק אני חברתי וההפקה בקהל? ככה מתייחסים לקהל קבוע שאסף בעצמו רצה שנבוא בתקופות הקשות? אז סבבה.... יחס גורר יחס... (לא אני לא לוקחת קשה רק החלטתי לא לבוא יותר והבנתי שהקולות דומים מסיבות שונות). *לא מיטל אלא אחת אחרת

EagleGirl

New member
אני הצחוק המגניב של אסף

ואני רוצה כרטיס למחר! ואני רוצה שגם ליהי תבוא! אם לא - אני אבוא פעם אחרת בלי חגיגות בלי כלום והפעם אני אצחק לא במקום בכוונה

למעלה