אז מי בא למפגש? תאריך: 10.2 שעה: 18:30 מיקום: נחשו. "שוב היורה מיירה טיפותיו..."
שיר m Well-known member 4/1/11 #1 אז מי בא למפגש?../images/Emo13.gif תאריך: 10.2 שעה: 18:30 מיקום: נחשו. "שוב היורה מיירה טיפותיו..."
מ מאוהבת בשירים שלה New member 7/1/11 #16 כל השבוע הייתי עם שפעת...... חוצמיזה שאני סופר עמוסה בצבא ואני שרה בהרכב של תמיר חיטמן ויש לנו הופעה בבארבי עוד 9 ימים אז אני קצת לא מאופסת................
כל השבוע הייתי עם שפעת...... חוצמיזה שאני סופר עמוסה בצבא ואני שרה בהרכב של תמיר חיטמן ויש לנו הופעה בבארבי עוד 9 ימים אז אני קצת לא מאופסת................
שיר m Well-known member 8/1/11 #18 אויש... השפעת הזאת.. כולם חולים איך את לא מספרת כזה דבר, שאת שרה ומופיעה תרגישי טוב ובהצלחה
O oranitoosh New member 6/1/11 #14 מקווה לבוא ../images/Emo13.gif עד אז אני מסיימת לעבוד, לא עובדת יותר ימי חמישי.. שבוע לפני טיסה לתאילנד, מאמינה שאגיע בעז"ה ממש בא לי כבר להיפגש איתכם
מקווה לבוא ../images/Emo13.gif עד אז אני מסיימת לעבוד, לא עובדת יותר ימי חמישי.. שבוע לפני טיסה לתאילנד, מאמינה שאגיע בעז"ה ממש בא לי כבר להיפגש איתכם