אז מי אתם בעצם?!

nzkiwi

New member
שאלה טוב התשובה פחות...

בן 26 עם דיליי רציני, משלם על חטאי העבר בהשלמת בגרויות. צופה בסטארגייט מהעונה הראשונה, את הפרקים שפספסתי (צבא, ערוץ 1) השלמתי ואז עשיתי סיבוב חוזר
. אוהב כל מה שקשור בטבע, באוסטרליה, בניו-זילנד ובעיקר בסטארגייט! עקב טעות שלא באשמתי, כרגע מתגורר PXI-A33, כותב כאן כשפותחים לי את השער לתקשורת, מגיע מידי פעם לביקורים קצרים. איך אומרים, מעז יצא מתוק (משלי יוצא גם חלב).

Usul19

New member
אני מהיותר חדשיפ פה אבל למה לא בעצם

אז ככה, אני עוד חודש בן 20
קצת מפחיד לא? ( חברה שלי צוחקת עליי שאני מזדקן, למרות שהיא בת 19...). עתודאי, לומד הנדסת מערכות תקשורת באונ' בן גוריון. אוהב מד"ב ופנטזיה, Dune, The Lord of the Rings... התחלתי לראות קודם את אטלנטיס והתאהבתי, אבל בהמלצתכם התחלתי לראות גם את סטארגייט והתאהבתי שוב! אתמול סיימתי לראות את פרק 7 מהעונה הראשונה, שנקרא The Nox מאוד אהבתי אותו ( אני אראה את הנוקס מאורח יותר? או שהם סגרו את השער לתמיד? ) אז אני לא יכול לראות את העונה הנוכחית בערוץ 1, למרות שאתמול התפתתי וראיתי את הפרק הראשון... זהו, זה אני.

jewish master

New member
נו טוב

אוריאל פליישמן, מקיבוץ אדמית (דרומית ללבנון צפונית לנהריה), בן 18 ומתגייס בעוד מעט מדי זמן לסטי"לים.

Chelnak

New member
עכשו תורי...

אני נעמה, בת 18, ומחכה לגיוס (עוד חודש וחצי כמעט בדיוק...). אוהבת סטארגייט, מדע-בדיוני ופנטסיה, לקרוא, לנגן ועוד כל מיני דברים. נמצאת איפשהו בסביבות 3/4 מהתואר הראשון שלי באוניברסיטה הפתוחה, שיהיה תואר באין-לי-מושג-מה (כנראה מדעי הרוח). לומדת בעיקר הסטוריה, אם כי אחרי הבחינה האחרונה (שתתקים ביום חמישי הקרוב) אני עושה הפסקה בלימודים לצרכי גיוס... על התמכרותי לסטארגייט כתבתי כאן בהרחבה לא מזמן. את הפורום גיליתי מתישהו בשנה שעברה, והצטרפתי אליו ביולי האחרון. מאז אני כאן, וכותבת יותר מדי הודעות.

subatoi

New member
../images/Emo153.gif

קודם כל בהצלחה לכל הנבחנים שציינו פה את בחינותיהם הקרובות, ומזל טוב לכל מי שציין את יומולדתו המתקרב ו/או גיוסו! אני... אה... סובאטוי, אוהב ס"ג ומב"כ לדורותיו (ולא נכנס פה לדיון מה קודם
), וברגע שאטלנטיס תתחיל בטלויזיה, אני בטוח שגם אוכל לכתוב "ס"ג לדורותיה". התחלתי בפרק הראשון, בלי שמץ של מושג איך גיליתי אותו (בטח מהעיתון או משהו), ראיתי גם את הסרט, אבל אין לי שמץ של מושג מתי, לפני או אחרי תחילת הסדרה. מי זוכר, זה היה כ"כ מזמן... לפורום הגעתי אחרי שהמנהלת גררה אותי לכאן, אחרי שנסגר פורום ס"ג באתר של סטארבייס972. אמרתי לה "אני לא יודע כמה זמן יהיה לי, לא מבטיח להגיב הרבה, אני גם ככה לא זוכר כלום... בלה בלה בלה". מה יצא מזה? הגולם קם על יוצרו... זהו לבינתיים

SurferBroker

New member
אז ככה...

אני שרון, בן 23 רגיש ואיטלנגנטי
קצת עובד קצת לומד, תותח בורסה, חולה על מועדונים, וכל בילוי ראוי לשמו, חולה על הפיאט אונו היפיפיה שלי, אבל מקווה להחליף בקרוב, חולה על סטארגייט האם והבת, בשאיפה לעשות גם תאומות
, תאמינו לי, הכל פוליטיקה.

kanshoof

New member
נעים מאד

גיל. בן 21 מראשון לציון. סטודנט שנה ד' בהנדסת חשמל אלקטרוניקה באונ' ת"א.

Echelon

New member
היי! אני קטן ../images/Emo10.gif

כולם פה סטודנטים בערך ורק אני לפני צבא
שם: יוחאי אייזנרייך. כיתה: י'. גר ליד ירושלים. חולה מאוד על מד"ב (בעיקר סטארגייט וסטאר וורס), מתעסק הרבה במחשבים (אני עושה השנה בזה שני בגרויות ואולי שנה הבאה יתחיל תואר), וגם חובב פיסיקה בזמני הפנוי. מעבר לזה אני גם משחק במשחקי מחשב, מגיב פה, ואוכל\ישן. לפורום הצטרפתי בתחילת השנה אני חושב. ראיתי אותו מזמן, ונתתי לו איזה ביקור או שניים לפני הרבה זמן יחסית, נראה לי כשהוא היה בתחילת דרכו, אבל לא היה לי יוזר בתפוז ולא היה לי כוח לעשות אחד, כך שבסוף ויתרתי. לבית ספר שלי יש פורום בתפוז אז כבר נרשמתי, וכמובן שבאתי להגיב פה. זה גם מסביר את התאריך (סביבות תחילת השנה).

subatoi

New member
אל תתבאס מזה!

הסטודנטים (והבערך) צריכים להתבאס. אתה בשלב היותר כיפי!

Bajoran Priest

New member
האמת שלי יותר כיף עכשיו מאשר היה לי

בכיתה י'. אבל זה בעיקר בגלל שלא אהבתי מחשבים ופיסיקה

Bajoran Priest

New member
אני עברתי את כיתה י', תודה רבה.

ואת כל שאר התיכון, השם יתברך. וכבר כמעט שנה מותר לי לקנות אלכוהול(לא שאני מממש את זה במיוחד..)
אז לא, אני לא

subatoi

New member
אוף, לא התכוונתי בדיוק באותו גיל.

אפילו כתבתי "בערך". בערך במובן של לא ממש סטודנט בגיל של סטודנטים רגילים, אלא סטודנט צעיר, כמו מי שהוא עוד לא סטודנט. טוב, הסתבכנו פה... שכח מזה.

Bajoran Priest

New member
וחוץ מזה

אף פעם לא הבנתי את ה"עידודים" בנוסח "אתה עוד תתגעגע מזה".. זה בערך כמו להגיד- "אתה חושב שרע לך עכשיו? יהיה לך עוד הרבה יותר רע אחר-כך !" yay?...

subatoi

New member
צודק.

אבל זה עדיין הדבר היחיד שאפשר לומר. אלא אם כן אתה מעדיף שלא נאמר כלום?

morada

New member
טוב, הנה אני

שמי מורד, בן 22.5. בעקרון גר בנגב המערבי, כרגע סטודנט בב"ג, אז אני נמצא רוב הזמן בב"ש. צופה בסטארגייט מהעונה הראשונה, כששודרה בערוץ 1, וכמובן מכיר את הסרט הרבה לפני כן. הצטרפתי לפורום לפני שנה בערך. עזרתי בהחתמה של 2 העצומות האחרונות, ובהקמת "סטארגייט ישראל".

highlander19

New member
קצת על עצמי

שמי אבי, מזקני הפורום (31+) אני אמנם לא מרבה לכתוב בפורום אבל קורא כמעט כל מילה. מכור לSG1 ולאטלנטיס ועוד כמה סדרות מד"ב מצאתי את עצמי רב עם הבת שלי על הטלויזיה בסלון במוצ"ש (אני רוצה ס"ג והיא לולי, הג'ינג'ית כמובן ניצחה ושלחה אותי לאפלולית חדר השינה) ו...זהו בערך.

[TNT]

New member
אוקי אוקי עכשיו אני

לעזאזל גם אני נתפסתי לקונספירצית הזמן אני בן 19 (מסרב בתוקף להכיר בעובדה שכבר כמעט 20) ועדיין מחכה לגיוס... (צבא מטומטם נו... ) אני מקיבוץ אילון כן גם כן בין לבנון לנהריה
(אגב ראיתי שיש פה אחד מנהריה ,אני ו-jewish master חשבנו על פתיחת סניף סטארגיט לבנון שיקרה סטארגייט לפריפריה)

למעלה