אז מי אתם בעצם?!

kinspirit

New member
אז מי אתם בעצם?!

עכשיו, אחרי השבוע וקצת המטורף שעבר עלינו, כל כך הרבה אנשים שבו לפורום לאחר גלות, והרבה אנשים חדשים הצטרפו... הגיע הזמן להכיר בשנית את האנשים שמאחורי הכינויים
מי רוצה להתחיל?

Niro85

New member
אוקי אני אתחיל...

שם:ניר פ'. גיל:19 וחודש. תחביבים:צלילה,חברים{אתם יודעים כל מה שעושים עם חברים}סטארגייט!,אהמממ בנות
,סרטים,משחקי מחשב. עיניים:כחולות. רכב:טויוטה אואנסיס2005\שברולט אלרו2002\שברולט קאווליר1999\פיאט טמפרה2000\טויוטה היילוקס2005{אלו כל הרכבים במשפחה,אני בעיקר נוהג על השברולט קאווליר}. מגורים:נהריה. גיוס:אני מתגייס ליחידה מובחרת שאני מעדיף לא להרחיב עליה. אהממ וזהו אני חושב

GoldenEye2015

New member
נו טוב...

אני קצת סודי ופראנואיד בענינים האלה אז אין לי מה להרחיב יותר ממה שכתוב בכרטיס. אני רק יציין שאני בי"ב ושכרגע אני מתעב ספרות(בגרות ביום שני
). אני ירחיב קצת איך הגעתי לסטארגייט. המפגש הראשוני שלי עם עולם הסטארגייט לא היה באמצעות הסרט ולא באמצעות הסדרה אלא באמצעות ספר שמספר את עלילת הסרט. עד היום אני זוכר את קריאת הספר הזה כאחת המהנות ביותר שהיו לי. בגלל שלא ראיתי את הסרט הייתי צריך לדמיין את השער,איך שהוא נפתח,הטבעות,הספינה של רע וכו' והיה בזה משהו ממש מדהים. כמובן שאח"כ ראיתי את הסרט וכשגילית שעולה בערוץ 1 הסדרה השמחה הייתה גדולה. מהפרק ה-1 התמכרתי, אם כי הייתה לי נטייה לפעמים לא לשים לא לשעה ולפספס פרקים
.אני אשים לי הפעם שעון מעורר או משהו כזה.

M a r k M

New member
מזכיר לי משהו מצחיק

הייתי
כמוכם לפני הבגרות בספרות... ואז קרה נס משמיים! היה מחסור בדודות (הבוחנות של משרד החינוך) והחליטו לשים לנו את אחד המורים...מה שהם לא ידעו זה שהמורה שהם שמו לנו במקום הדודות היה החברמן של הבית ספר
אז הלכתי לתיק הוצאתי את המחברת והעתקתי מילה במילה (לא לספר לאף אחד
) ובבגרות בספרות- כל הכיתה לא הפסיקה להתפקע מצחוק כי הדודות הנחמדות אמרו לנו שאנחנו יכולים להעתיק (אחת מהם פיטרלה מחוץ לכיתה והשניה עמדה ליד הדלת לקבלת סימן ממנה) וברגע שמישהו יתקרב הם יזהירו אותנו

Chelnak

New member
בהצלחה בבגרות!../images/Emo13.gif

התעודדו - אני נאלצתי לעשות 5 יחידות בספרות...

GoldenEye2015

New member
תודה רבה

אני מקווה לטוב. העיקר שאח"כ אני אפטר מזה ואוכל לפנות הרבה מקום בראש
.

Tollan

New member
היה לי סיוט כזה פעם...

שבו אני נאלץ לעשות 5 יחידות בספרות. בזמן טיפול אצל הרופא שיניים. והייתי ערום.

Gleichman

New member
בהצלחה בבגרות

איזה מזל שאני לא הייתי צריך לעשות אותה... לא ידעתי כלום. כתבתי ספר שנה לפני יב' ביב' החלטתי שזו תהיה עבודת גמר. אז גם יש לי 4 יחידות, וגם לא עשיתי מבחן מגן או מבחן בגרות... חחח

nzkiwi

New member
מה?! אפשר לכתוב ספר במקום?

למה לא סיפרו לי את זה קודם??? הייתי כותב ספר על משלחת חיילים ומדענים המטיילת בכוכבים אחרים ונלחמת ביצורים רשעים... ברצינות, זה אפשרי?

דקל ב

New member
עכשיו אני

דקל בן 27, שחשב שהוא ואח שלו היחידים שרואים את הסידרה עד לפני שנה... סטודנט למדעי החיים בבר-אילן אוסף ספרים וחולה מד"ב! ודרך אגב... גם חברה שלי כמעט ונדבקה בחיידק!

morashtty

New member
טוב בוא נראה...

אביחי בן 20 (כמעט-רק עוד שבוע וחצי). גר במורשת (שזה יישוב נחמד בגליל התחתון וגם בצירוף מקרים מוזר גם מרכז העולם-לפחות לדעת מי שגר שם). מתגייס עוד 63 יום על פי ההערכות לגבעתי או לנחל למרות שהוא כבר עכשיו חייל בש.ל.ת (שירות ללא תשלום). רואה סטארגייט די בעקביות כבר מהפרק השלישי (the enemy within) למרות שבזמן האחרון נאלצתי לחיות על שאריות מכל מיני אנשים שהקדמה כבר הגיעה אליהם ויש להם אינטרנט מהיר. כמו כן עורך עלון מחתרתי העונה לשם ה"גדוד ה-6" ומחבר הסיפור בהמשכים הרשמי של העלון של הסניף.

M a r k M

New member
לוותיקי הפורום...להיצטרף! ../images/Emo2.gif

אין לי הרבה מה לספר על עצמי... שמי מארק בן 21 מאשדוד חייל משוחרר. בסטארגייט התאהבתי מהפרק הראשון ומאז לא פיספסתי אף פרק. קניתי מחשב רק לפני חודש (מהמענק) והדבר הראשון שעשיתי איתו זה לבקש מהדודה את הפרקים מחו"ל (לא היה לי מושג אז שהסידרה חוזרת לערוץ 1). ככה שכל פעם שמגיע יום שלישי (בערך ב11:00) אני מציק לדודה מתי יגיעו הפרקים החדשים של ס"ג1 ואטלנטיס... אני חובב מדע, ואהבתי כמה יצירות עד עכשיו: מב"כ "הדור הבא" (סדרת המד"ב הראשונה שלי),סטרגייט(כמובן),סירטי StarWars,בחזרה לעתיד,שר הטבעות,הספרים של Dune והספרים של הארי פוטר. לאחרונה גיליתי את הסדרה "Battlestar 2003" והתמכרתי גם אליה. מאוד שמחתי לגלות את הפורום הזה ומאז אני לא מפסיק להציק לכם

Bajoran Priest

New member
טוב, אני בקושי כותב פה אבל בכל זאת

לרגל העובדה שאני מקווה להמשיך לעקוב אחרי העונה(ואחרי אטלנטיס גם?).. מממ. שם: משה גולדמן גיל: 19 בעוד כמה ימים. עיסוק: עתודאי ליחסים בין לאומיים(לומד גם סוציולוגיה ואנתרופולוגיה) חובב: מדע בדיוני(!) ופנטזיה על כמעט כל גווניהם. סדרה אהובה- חלל עמוק תשע. ועוד כל מיני דברים.

kinspirit

New member
עכשיו אני?

בואו נראה... שמי אסנת, אני בת 24, בעלת תואר ראשון בעבודה סוציאלית, וכרגע לומדת לתואר ראשון בחינוך לגיל הרך. אוהבת כל מה שקשור למדע בדיוני בטלוויזיה ובקולנוע. אוהבת את סטארגייט כבר שנים רבות, למרות שלצערי הרב אני לא זוכרת איך גיליתי את הסדרה. זה היה יותר תהליך, אהבה שנבנתה לאורך הזמן. פשוט בוקר אחד קמתי והבנתי שאין מה לעשות, אני מאוהבת. בשנה האחרונה מצאתי את עצמי שוקעת יותר ויותר בעולם הסטארגייט, זה כלל קבלה של ניהול הפורום, עמידה בראש המאבק בערוץ הראשון להבאת העונה החדשה, כתיבת כתבות על הסדרה ופרסומן באינטרנט, דירבון הקמת האתר "סטארגייט ישראל"...וגולת הכותרת - ביקור בכנס רשמי של הסדרה בארה"ב בחודש אוגוסט האחרון. מה שאומר שאני רשמית משוגעת על כל הראש...אבל נהנת מכל רגע
kinspirit

למעלה