אז מי אתם בעצם?!

JackDaniels

New member
אז ככה...

אני לאון בן 20 מפ"ת, משרת בתזמורת צה"ל. כבר הרבה שנים מעריץ מאוד מאוד רציני (אולי בגלל זה אני לא ישר זורק את המילה "שרוף" וכאלה...) של סטארגייט וכל מה שקשור (ותאמינו יש הרבה מעבר לסרט והסדרה...)

subatoi

New member
יכול להסביר את שש המילים האחרונות?

|נזכר בסדרת המתח שהיתה פעם בשבתות בצהריים, כשהיה רק ערוץ 1, "חמש הדקות האחרונות"| |נבהל| |מדחיק|

JackDaniels

New member
האם מישהו באמת

צריך הסבר למה שכתבתי קודם?
בכל מקרה זה לא בושה לבקש...

subatoi

New member
ביקשתי, לא?

מה כבר יש מלבד הסרט והסדרה? למה אתה מתכוון? ספרים? משחקי מחשב? או שיש משהו מהותי?

Echelon

New member
אולי

ללכת ולהפיץ קלטות בשורה של יחי המלך הקדוש? מצ"ב הכוונה שלי בלינק.

bigbird™

New member
שלום שלום

גם אני פה, בדרך כלל בקרע לא כותב הרבה ..מנגד קורא הכול מלבד ספויילרים מהתקופה של צפניה ושרון המלצר הכל יכול...(זוכרים?) הייתי בשנת חורף כמו הסדרה, כיף לחזור לפורום במיוחד שראיתי כמה הוא נם כשלא היו פרקים משודרים. הא ופרטים? טוב מי שממש מתעניין יש כרטיס אישי,טאגליינס וחיפוש
בהצלחה

Gleichman

New member
שלום - אילן

שלום לכולם לי קוראים אילן (גלייכמן) בן 29 סטודנט לסוציולוגיה ומינהל החינוך באת"א (עדיין לתואר ראשון). דוהר על טוסטוס ברחבי ת"א ומתגעגע לאופנוע הכבד. במקור אני קיבוצניק מכפר רופין (בעמק בית שאן למי שמכיר), אבל עזבתי ואני בורגני לחלוטין עכשיו. את הסידרה בטלוויזיה פ-י-ס-פ-ס-ת-י לגמרי בגלל הצבא - כמעט את כל העונות (כן ... הייתי הרבה זמן בצבא!). ידעתי על קיומה ותמיד הצטערתי שאני לא יכול לראות אותה... אחרי מאמץ קטן מאוד אמא שלי ואחי מכורים גם הם. אבל העבודה הקשה היא לשכנע את חברה שלי. בשבת ראינו את הפרק ביחד, והיא הבטיחה לראות איתי גם שבוע הבא.

lulit

New member
יפה לך מאוד..

החצי השני שלי צוחק עלי כל הזמן.. אומר לי שאני חנונה.. הוא אמנם הודה בפני שהיה פריק נלהב של סטארטרק בתקופת התיכון (מי לא היה בעצם..??? אח. ז'אן לוק.. ז'אן לוק..), אבל בכל מה שקשור לסטארגייט - הוא מסתלבט כאילו אין מחר.. אגב, ככה, בלי קשר ממש, יש לך קשר משפחתי לעופר גלייכמן? מחיפה?

Gleichman

New member
לא...

מעניין, כבר נשאלתי פעם אם אני קרוב של אותו עופר. אבל לא. הגלייכמנים בארץ לא רבים, אך מצד שני - והצד של הגלייכמן במשפחה שלי מאוד ותיקים בארץ. אז - אין לדעת.

Sam Anand Nityo

New member
עכשיו אני...

סם, בן 27 מאשדוד. טכנאי PC ורשתות, מורה (מובטל) למחשבים. חובב מד"ב על כל סוגיו ודורותיו: מב"כ מההתחלה שלה, סטאר-וורז, DUNE, שר-הטבעות, מטריקס, בבילון 5, ועוד המון שאין לי זמן לפרט. הייתי אחד מאותם ברי-מזל שזכו לראות את הסרט "סטארגייט" בקולנוע. בסדרה נתקלתי בטעות בערוץ 1 מספר פעמים, אבל לא יודע למה לא נמשכתי אליה אז (כנראה עקב העובדה שתמיד נפלתי על 5 דק' אחרונות של הפרק) לפני חצי שנה בערך מישהו הראה לי את הפיילוט של אטלנטיס, והתאהבתי. מאז צפיתי בכל הפרקים עד לפרק 19, נכון לכתיבת שורות אלה פרק 20 עושה את דרכו אלי מארצות ניכר... לפני חודש וחצי, בשעמומי הרב חשבתי למה לא אנסה לראות על מה מדובר בעצם וביקשתי את הפרק הפותח של ס"ג-1 . מאז אני מכור. עד כה צפיתי בכל הפרקים בזה אחר זה עד ל פרק 7 של העונה השישית. איש צוות מועדף: דניאל . אני פשוט מזדהה איתו. חייזרים אהובים: ת'ור (אסגרד), לייה (נוקס). אופס, קצת נסחפתי...

subatoi

New member
לא נותר לנו אלא לקנא בך

על זה שאתה חווה את כל הכיף מההתחלה (-:

Enderew

New member
החלטתי להתחיל לרשום

טוב, כמו רבים כאן גם אני גיליתי את הפורום כשהחזירו את סטארגייט, אבל עד עכשיו רק קראתי כי הבחינות באוניברסיטה לא השאירו לי יותר מידי זמן פנוי, והפורום הזה גזל לי יותר מידי ממנו גם בלי להגיב. אז מי אני? גיל, בן 18 וחצי מר"ג, סטודנט שנה 3 למתמטיקה ומדעי המחשב בבר אילן (לא, אני לא דוס), ועושה עוד הרבה דברים אחרים בחיים, אבל הסמסטר האחרון קצת גרם לי לשכוח מה (מעל 40 שעות לימוד בשבוע ו 6 תרגילים להגשה בממוצע בשבוע זה לא כיף ולא בריא). צץעניין בין השאר במשחקי תפקידים, רכיבה על סוסים, מד"ב, היסטוריה, תרבויות שונות, לראות עולם (מהרגליים), וגם דברים יותר רגילים. חוץ מזה גם מעריץ נלהב של סטארגייט. אני לא מצליח לזהות את הפרק הראשון שבו הוחרז בבית משטר סטארגייט (= אסור לדבר איתי או להתקרב לטלויזיה בזמן סטארגייט, ומתכננים את כל הלו"ז של השבת לפי סטארגייט), אבל אני זוכר בוודאות שבהופעתו הראשונה של תור בסידרה שלטון הסטארגייט בבית כבר היה יציב ואיתן. מאז הפסדתי לכל היותר 2 פרקים ששודרו בערוץ הראשון, ועל שניהם דאגתי לקבל דיווח מלא מה היה. וכמו שאתם רואים אני כותב תגובות ארוכות מידי...

למעלה