אז מי אתם בעצם?!

lulit

New member
הכי זקנה פה, בעצם ../images/Emo10.gif

אז ככה.. אני ליאת, בת 29. למדתי חינוך לגיל הרך, וממש לא עוסקת במקצוע.. סטארגייט?? התחיל עם הסרט בעצם, ומשם המשכתי לסדרה בטלוויזיה. בעיקרון, אחי הגדול התחיל עם האובססיה, וסחף אותי (וגם את אמא שלי
). לפני כחודש התוודאתי לראשונה לאטלנטיס המשובחת, וכרגע אני בעיקר שוברת את הראש מה לעשות עד שיתחילו עם הקרנתה של העונה שנייה. זהו בערך.. ברוכים הנמצאים!

lulit

New member
כבר סיימתי ללמוד..

את הלימודים עשיתי בחיפה. (יאללה מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!)

YAFA21st

New member
טוב אז

נעים מאוד יפית חיילת משוחררת אוהבת סטארגייט ואני לא זוכרת ממתי בדיוק אבל המון זמן אני צופה בסדרה הזאת ושמחה על שובה ... מחכה בקוצר רוח לסדרת הבת

combustblemoo

New member
שלום שלום

ירון אסא, אוטוטו בן 25, רק עכשיו התחלתי ללמוד מתמטיקה-ומחשבים בת"א. אוהב את סטארגייט כבר מהעונות הראשונות, על ההומור, הדמויות, הרעיונות ובתכל'ס הכל. אני וקבוצה מצומצמת של אוהדים שרופים עוקבים אחרי העונה ה-8 ואטלאנטיס, ופשוט נהנים מכל רגע.

Raist

New member
טוב, עכשיו תורי

שמי אלכס, אני בן 19 ממודיעין אני עתודאי לשעבר (נמשיך ללמוד אחרי הצבא) מכור לסטארגייט מהפרק הראשון שבמקרה ראיתי אותו בערוץ אחד לפני כמה שנים, וכמובן גם הוספתי להתמכרות את אטלנטיס

Tollan

New member
אני...

מתן, בן 20... חייל, בודד, ממורמר וכיו"ב אני אחראי החלק של ההומור ב"סטארגייט ישראל", וכתבתי כבר לא מעט מאמרים, קטעים ודברים הומוריסטיים אחרים על סטארגייט.

noam1903

New member
אז ככה..

אבינועם , בן 22 מאשדוד.. חייל משוחרר כבר חצי שנה, עובד בעבודות מזדמנות וחוסך כסף ללימודים לשנה הבאה.. לא כותב פה הרבה אבל קורא כל מילה ומילה.. סטארגייט בשבילי היא התמכרות ואפילו יותר מזה.. קשה בלעדיה, קשה להיגמל ממנה (לא שאני רוצה :), והיא גם יכולה להיות מסוכנת.. לא לי.. אלא לג'ק,סם,טיאלק ודניאל שהצילו את העולם יותר פעמים ממספר האצבעות שיש לי על שני הידיים אפילו לצוות אטלאנטיס שמושיע גלקסיה אחרת.. ועוד משהו קטן צאל"ש מגיע ל- kinspirit וכל האחרים (שלא זוכר את שמם כרגע.. ) על כל מה שהם עושים בשביל הפורום הזה ובשביל כל מערצי הסידרה.

~~~~>

אני משוגע, לא יציב, מסוכן לציבור, לא מבדיל בין טוב לרע. חוץ מזה בן 23, שלבי סיום לתואר במשהו מגעיל, חשמל ואלקטרוניקה. אוהב סטארגיית מהפרק הראשון, כאשר בטעות הדלקתי את ערוץ אחד (יש דרך אחרת להגיע לערוץ
). ספורט: SNOWBOARD שונא: אקדמיה ללשון העברית אוהב: הדברים הרגילים sex, drugs and ROCK'N'NROLL, חוץ מסמים, אבל לא אומרים "סקס אלכוהול ורוק נ רול", נכון
רכב: דייטסו שרייד, מה לעשות אבא שלי לא מילונר... רוצים לדעת עוד, תשאלו.... למי שיש בעיות בהשגת פרקים, לפרטי..

kalinin

New member
תורי

טוב, קוראים לי איגור, אני בשלבי סיום של התואר שלי בפיסיקה באוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע (ואין כזה דבר אוניברסיטת באר שבע!!!!( לסטארגייט הגעתי דרך הסרט, ואז בטעות עליתי על הסדרה, מכיוון שאין לי טלויזיה במעונות, אני מפסיד סדרתי של פרקים, שאותם אני מתכנן להשלים מתישהו אכישהו לא יודע איך, וגם הצורה שבה ערוץ 1 משדר אותם היא קצת הזויה בעייני בכל אופן אני גם ממש אוהב כל מה שקשור במסע בין כוכבים (Klingons Rules) וסתם סרטי מדע בדיוני זה נחמד, משחרר ולדעתי אלו הסרטים היחידים שגורמים לדימיון לעבוד קצת יותר מאשר בסרטים רגילים

Oradea

New member
אוקיי...

אפרת, בת 19 מהשומרון. כרגע בשנת שירות לאומי (שניה), אוהבת את סטארגייט ואת כל החבורה שם, אבל מאחר שערוץ אחד מתעלל בדתיים במיוחד (בנוסף להתעללות הרגילה) צריכה להשלים המוני המוני פרקים (זה בטיפול
). אני קוראת כמעט את כל ההודעות (מלבד את אלו שיקלקלו לי...), אבל כמעט שלא מגיבה (בשורה התחתונה - מחסור בזמן ובשעות שינה - מישהו אמר צונאמי?). בכל מקרה... נחמד לראות שיש כאן משתתפים חדשים.

Oradea

New member
אז ככה:

אני נמצאת ב"כח לתת" בשירות, וזה המקום שאליו הגיעו התרומות לנפגעי הצונאמי (במיוחד בסניף שבו אני נמצאת). זה אומר שבמשך 3 שבועות לא ישנתי\שתיתי\אכלתי\אחר באופן נורמלי... עדיין יש לי מחסור בשינה, ואני עדיין חולמת בלילות על משטחים של אורז, פסטה ומים מינרלים.

למעלה