טוב אז ככה... מאיפה להתחיל? אסתמה, קרישת דם, קשב וריכוז(= דיסלקטית. חח), משו עם רסיטל... להמשיך?
J jast New member 22/8/06 #21 טוב אז ככה... מאיפה להתחיל? אסתמה, קרישת דם, קשב וריכוז(= דיסלקטית. חח), משו עם רסיטל... להמשיך?
M MakeItHurt New member 23/8/06 #23 אממ אני לי קן נהריה ~אימפריה~ אני מנהריה ~כאילו שלא ניחשתם~ ומשכבת למרד נמנמ.. 3> אוהבת את כווולכם!
פ פורה New member 24/8/06 #27 למרד.. אני לא הייתי שמחה על כזה שם.. אבל דרור זה שם יפה.. יותר משומריה למען האמת..
ד דיייייייייייי New member 24/8/06 #28 נכון, אפילו כתבו להם שיר. "שכבת דור תוביל תדור" ואפילו זה רשום להם בשומריות... ומה המורל שלנו? "איה איה שכבת שומריה" וואלכ יופי,נדפקנו עם השמות המחזוריים האלו..:|
נכון, אפילו כתבו להם שיר. "שכבת דור תוביל תדור" ואפילו זה רשום להם בשומריות... ומה המורל שלנו? "איה איה שכבת שומריה" וואלכ יופי,נדפקנו עם השמות המחזוריים האלו..:|
J jast New member 24/8/06 #29 "למרד" זה מגניב !!! כמה שזה שם מטומטם . . יש בזה משהו מגניב.. ממ מרדני חח
ט טווידלדי New member 24/8/06 #31 מה?../images/Emo12.gif מישהו פעם אמר לי שזה שם אחד.. "דרור למרד", וזה אלה שעולים לי'. XD