אז מחר

אז מחר

אנחנו מתראים בשלוש, כן? יש כאן מישו שיאחר במקרה? [כן, אני נורא לחוצה מהקטע הזה, כי אני רוצה להספיק כמה שיותר
] אני צריכה לזוז לעבודה בסביבות ארבע-ארבע ורבע, אז אני מקווה לראות את כולכם! היני מתרגשת קמעה
. [אוי, ואני גם עייפה. היה לי יום כיפי, אבל מתיש! אני זזה למקלחת!
]

דיתוּש

New member
../images/Emo41.gifהודעת מפגש אחרונה בהחלט../images/Emo13.gif

איפה? בניין עזריאלי בת"א, ליד יטבתה.
מתי? בשעה 15:00 כולנו נפגשים שם. אפשר לאחר
.
ואם אני לא מוצא/מאחר/נתקל בבעיות, מה אני עושה? אפשר לשלוח לי מסר ולבקש את הסלולרי שלי, למקרה של בעיות. אני נמצאת שם גם קצת יותר מוקדם. שיהיה לכולנו מפגש נהדר
!
, ובלי יותר מדי לחץ... בכ"ז... אנחנו מכירים כבר כמה שנים טובות. לא?

Conspiracy

New member
חברייה...

תהנו המונים, תצלמו המון - כדי שגם חברי הפורום הפחות נשמעים יוכלו להנות מהמפגש הזה!
לקרוא על המפגש הראשון עשה לי נוסטלגיה..:) חבל שהוא לא היה ארוך יותר! וגם - עדידה, רציתי לשאול, (סיימת י"ב, נכון?) מתי את מתגייסת? תהנו המון המון המון!

וואעאע, חבל שאת לא באה, אוריתי...

חבל שגם אתי לא באה. שתיכן תהיו חסרות, באמת. אוריתי, פעם הבאה את באה, כן?
בכל מקרה, בקשר לשאלתך- בינתיים, אני מתגייסת בדצמבר, אבל זה עוד התאריך הראשוני שלי, כלומר- זה תאריך של גיוס כלל צה"לי, כך שאם אני אתקבל לאחד מהדברים שכתבתי במנילה, או שהייתי במיונים בהם, סביר מאוד להניח שהתאריך שלי ישתנה, יותר הגיוני שלא יקדימו לי אותו, אלא יאחרו. וזה, זה קצת באסה, כי כבר עכשיו, יותר מחצי מהחברים והחברות שלי, מגוייסים. חלקן כבר אחרי טירונות, התחילו את השירות והכל. כלומר, אני אהיה ממש האחרונה שמתגייסת... טוב, נראה. בינתיים אני עובדת ונהנית מהחיים
, גם בזה יש יתרון. אוף. קצת מבאס אותי שאת לא מגיעה...

Conspiracy

New member
חמודות ../images/Emo9.gif

ולמה ביקשת להתקבל, עדידה? לא נורא, תנצלי את הזמן הזה, קצת חופש לא הזיק לאף אחד
אם אני זוכרת נכון, המפגש כבר התחיל.. מקווה (טוב, יודעת..) שאתם נהנים לכם שם!

QuEeN oF mE

New member
יואו

אני לא יודעת אם לבוא.. רק עכשיו חזרתי הביתה אז אני בטח לא אתעורר..המממ אני לא יודעת..

למעלה