אז.. מחר 2008 הא?@#

starlightdude

New member
איזה לילה היה אתמול!

חגגנו בחוץ על גשר עם אלפי גרמנים שיכורים בעלי מזוודות מלאים נפצים וחומרי נפץ |= . זה התחיל להלחיץ אחרי כמה זמן.הם פשוט זרקו אותם אחד על השני, ופוצצו זיקוקים בלי לחשוב פעמיים. דמיינו לכם רחוב מלא אנשים שיכורים קופצים מדליקים פצצות אחד אחרי השני.והם נפצים גדולים מחרישי אוזניים שטסים ומתפוצצים כמו זיקוקים. נפץ אחד עף ליד האוזן שלי. כמה אמבולנסים שמענו כל הלילה! עד שמצאנו רכבת לקח אולי שעה וחצי ואחרי זה חגגנו עד בערך 6:30 למוחורת קראתי בעיתון ש 379 אנשים הלכו למיון

CitizenErased

New member
שנה טובה מיוזרים../images/Emo9.gif

סורי שלא כתבתי כאן כמה ימים, היה לי שבוע קשה. חשוב לציין אבל שנכנסתי מדי יום
תיכף הודעת עדכוניישן

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo20.gif שנה אזרחית טובה לכולכם ../images/Emo20.gif

לא חגגתי בסילבסטר... הלכתי לישון בגלל עבודה למחרת
.

Miss Naama

New member
../images/Emo18.gif כאן חופרים.

שם: נעמה
מגורים: |חור כלשהו| תמונה מההופעה ^^
סיכומיוז
שיר שהתמכרתם אליו (של מיוז): Citizen Erased
אלבום השנה (של מיוז): דאם, ממש אין לי מושג
לא אבסולושן ;; אבל, המ, מתלבטת בקשר לכל השאר ;[ אוריג'ין, אני חושבת.
איש השנה של הלהקה: למה לבחור 3>, שלושתם נהדרים.
הייתם בהופעות של מיוז השנה? אם כן, באילו? מה, מה ;[ לא. השנה הלוואי.
המלצות השנה
איש השנה של הפורום (או: פרגנו לחברים שלכם!!#): מאן, אני לא מעורה פה בכלל P: אין לי מושג, בעיקרון כולכם מגניבים-פעילים-נחמדים כאלה ^^ אחלה פורום
אלבום השנה (לא של מיוז): בלה, נו, אני לא טובה בזה ;[ לא יכולה להחליט.
שיר שהתמכרתם אליו (לא של מיוז): Fall Apart של Hurts to Purr.
סרט השנה: Heathers. עזבו את זה שהוא מ-89
[מה אני אעשה שלא היו סרטים משהו השנה ;; חוץ מג'וני, כמובן, אבל אז לא אהיה מקורית
].
סדרת השנה: Foster’s לנצח!
ספר השנה: דאם, אין לי תשובה לזה. ;_; השנה התרכזתי בכישור הזמן, אבל הסופר נפטר בעת כתיבת הספר האחרון בסדרה!! ;[ מה שביאס אותי לחלוטין וגרם למחיקה לא מודעת של זיכרון על כל ספר טוב שקראתי השנה (לא אדרדר ואומר Deathly Hallows).
הופעת השנה: קטפייט לייב!!
25.12, מאן D:!
קניית השנה: האלבום של Hurts to Purr, והכפפות-מרפק
. סיכוםשנה
מה תאחלו לעצמכם השנה? מממ, שוקולד, ח"ח, והמון המון המון מוסיקה.
מה תאחלו לחברי הפורום? שוקולד ומיוז!
מה תאחלו לי?$#! סתם, אתם לא חייבים לענות על זה. קריירת שאלונים מוצלחת! [
]
מילות סיכום?:) לא הייתי מצליחה לעשות את זה בלי הדיאורדורנט שלי. תודה, שימי!

חוויה מהסילבסטר שאני לא אשכח ../images/Emo70.gif

את ה31 בדצמבר עשינו בשטח. ב12 בלילה (בדיוק כשהגיע ה1 בינואר 2008) בעודנו בשעת ת"ש המש"ק והמפקדים שלנו צרחו "קורס הוק החוצה!!! כולם החוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" וזרקו אבנים והעיפו דברים. חח אנחנו כולנו חבורת פעורים יצאנו בטוחים שמדובר בהקפצה, שמישהו עשה משהו רע ושכולנו הולכים לפמפם שכיבות שמיכה כמו מטורפים. אחרי שהסתדרנו בשלשות, רועדים מקור, המש"ק אומר "אתם יודעים מה קרה לפני 2 דקות?!" ולאט לאט התחלנו לקלוט. "לפני 2 דק' סגרתם את השנה הראשונה שלכם בצבא!" "שנה אזרחית טובה קורס הוק!" "שנה אזרחית טובה המשק!" "יאללה עופו למיטות."

למעלה