אז.. מחר 2008 הא?@#

אז.. מחר 2008 הא?@#../images/Emo124.gif

רציתי לאחל שנה טובה לכולם.:) תנו בראש ושתהיה שנה באסט מלאת התגשמות חלומות, בריאות, אושר, אהבה ומיוז
ממחר- שרשרו לפה חוויות מהסילבסטר

inna1993

New member
שנה טובה לכולם!

שתהיה לכולם שנה מושלמת תהנו מהשנה החדשה, פשוט תנצלו אותה עד הסוף. (נקווה שמיוז יבואו השנהP:)

Astro Sock

New member
הודעה ראשונה לשנה החדשה ../images/Emo98.gif

יומולדת שמח לישו!

Musedol

New member
שנה אזרחית טובה לכולנו ../images/Emo13.gif

מי יתן והשנה שהגיעה תהיה הרבה יותר טובה מזאת שעברה, והופ... גדלנו בשנה! שנה מקסימה שתהיה
(חוויות? לשבת עם החברים בבית קפה, להתחנזר ולסיים הכל ב11 ורבע ולחכות ל12
)

dovky

New member
שנה אזרחית טובה לכולם

מאחל לכולם לראות ולשמוע הרבה מיוז. הייתי בבית בסוף, כי חבר אחד החליט לבאס את השאר ככה שלא יצאנו בסוף, אבל יש לי חופש מבצפר עד יום ראשון, אז בקטנה

Lyla Bellamy

New member
לי היה חרא

תכננתי לצאת עם חברות אבל בסוף החלטתי להשאר בבית וללמוד למבחן בביולגיה שהיה היום אז למדתי למרות שאני חולה
ואיכשהו סיימתי ב10 וחצי ככה .. ולא היה לי מה לעשות אז הלכתי לישון ... ונראה לי נכשלתי במבחן היום אז הכל היה לחינם .... ובלי קשר תקעו אותי היום בתורנות אגף והייתי צריכה להשאר עד לסוף היום ולהרים את הכסאות של כולם !!!!! גם של מב"ר החארות שהחליטו לא להרים כסאות ולעשות לי דווקא ... אני מעוצבנת מקווה שלכם היה יותר נחמד . ושנה טובה ..

אנייייי

יצאתי עם חברים- עשינו מדורה (עם מרשמלוווווו
ועוד מלאמלא אוכל. הייתה גם שתייה, אבל לא שתיתי כי אני ילדה טובה
(או שסתם כי אני חולה
בעבע)

Miss Naama

New member
שנה מלאה מיוזיקה לכולנו ../images/Emo9.gif

ובכן, למדתי מתמטיקה בערב השנה החדשה
אבל היה סבבה
שנה טובה!

Djerry

New member
שנה אזרחית טובה!

כמו חלק מפה, גם אני למדתי למבחן שהיה היום. ולכבוד השנה החדשה בית הספר שלי החליט שביום חמישי כולנו נלמד מ-8 בבוקר עד 7 בערב. הו האושר

wtf, זה התעללות רצח

אני מקווה שלא יעשו את זה בבצפר שלנו, אני לא אעמוד בזה. אני בקושי עומדת בלהישאר בבצפר עד 3 וחצי, סעמק

סימטרי

New member
זה עוד מצב טוב...

אצלנו המצב מביא רצון להתאבד. אנחנו מתחילים כל יום בשעת אפס (שזה אומר 7:15 בבוקר) ומסיימים בממוצע בשלוש וחצי ארבע, וזה עוד בלי השעות תגבור החדשות שנוספו....מעכשיו יש איזה שלושה ימים שמתחילים באפס ומסיימים ב....לא תאמינו.......20:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בלי הפסקות!!!!

dovky

New member
וואה וואה...

לשניכם. אם אצלנו היו רק חושבים על כזה דבר, הייתי שורף למנהלת תגבות

למעלה