אז.....מחר טסט.....?

רן88

New member
שיהיה בהצלחה. תהיי רגועה, אני בטוח

שאת כל שאר הטיפים כבר קראת פה אלף פעמים..

100vardit

New member
שיהיה לך הרבה הרבה הצלחה!!!!!!!!!!!

תנסי להיות כמה שפחות בלחץ,כן,כן זה לא עוזר שאומרים לא להיות בלחץ...(מנסיון של טסט אתמול:( .....).אני באמת מקוה בשבילך שתעברי...(למרות שאין לי מושג וחצי-מי את) בהצלחה.. :)

adidas88

New member
עיצומים!!!!!

לא יודעת אם עברתי או לא אבל אני אספר איך היה הטסט: אז דבר ראשון קיבלתי טסטר שהבנתי שהוא לא כ"כ קשוח והוא הוגן, אז הכל הלך סבבה חוץ מ: 1.עצרתי לפני כיכר ואז הוא שאל-למה זה? אז אמרתי לו שחיכית שהמכונית הזאת תעבור-ואיך שדיברתי היא בדיוק עברה והוא שתק אז אני לא יודעת... 2.נכבה לי האוטו-אבל הדלקתי אותו ונסעתי כרגיל... 3.היתה מישהי על המדרכה ולא עצרתי לה שתעבור כי בדיוק זאת היתה פנייה שמאלה וזה היה בכניסת הרחוב ולא רציתי לבלוט אז הוא לא אמר לי כלום ורק אמר לי תעצרי בצד שמאל ותתחלפו זה הכל-אין נגיעות אין ברקסים וכמו שאמרתי זה טסט 3 אז הבנתי שהם יותר סלחניים....מקווה לטוב!

magic girl2

New member
אין לו סיבה להכשיל אותך...!

לגבי 1 ו-2 אין מצב (אגב, אם המכונית היתה ממש רחוקה בכיכר אולי היית מספיקה לעבור ובזה הוא צודק...אבל לא חושבת שהוא יכשיל אותך רק בגלל זה) ובקשר ל-3: זה לא היה מקום של מעבר חצייה, נכון? מקוה שעברת
בהצלחה

adidas88

New member
זה כן

אבל החוק אומר שאם היא לא יורדת לכביש אני לא מחוייבת לעצור לה אבל אני לא יודעת כי אני מתחילה לחשוש
ותודה!

magic girl2

New member
אההה...חח לא ידעתי שיש חוק כזה

המורה שלי אמר שאם אני לפני מעבר חצייה ויש אנשים עליו או שבאים לעבור (לא שהם מטר ממנו...אלא ממש עומדים לידו ורוצים לעבור) אז לעצור... אבל יכול להיות....! איפה עשית את הטסט?

Krishi

New member
אכן..

לא חובה לעצור לאנשים במעבר חציה כל עוד הם לא ירדו עליו... נהפוך הוא, אם עוצרים לאנשים שעוד לא עלו על המעבר חציה ומאחורה יש מכוניות אז בעצם מעכבים את התנועה וזה עבירה על החוק.. תאכלס אף פעם לא שמעתי על מישהו שנקנס כי היה נחמד ועצר להולך רגל במעבר חציה ועיכב את התנועה אבל בעיקרון זה לא חוקי...

Daemonlior

New member
איכסס מחר יום שישי!!

אני מקווה שלא תצטרכי לחכות ליום ראשון!! בהצלחה בכל מקרה!!

למעלה