אז מה,

אז מה,

לי"בניקים שבינינו נשאר שבוע וחצי עד שמסיימים עם המקצוע לגמרי. ובנימה זו אני שואלת, נראה לכם שתפגשו אותו שוב? איפשהו בעתידכם המקצועי, או בכל מקום אחר, ואם אתם בכלל רוצים ומתכוונים להמשיך לעסוק בערבית במסגרותכ אלו ואחרות כמו אוניבריסטה, עבודה וכו'. בהצלחה לכולם בבגרויות ובמתכונות

אם לא יעיפו אותי מהמודיעין אז יהיו לי עוד...

שנתיים עם השפה הזו. להגיד שאחרי זה אני אשתמש בה? סביר מאוד להניח שלא. אף פעם לא אהבתי את השפה בגלל הקונוטציה שלה ופשוט בגלל שיש לי קליטה טובה לשפות החלטתי להגביר ערבית ואני גם אשמח להשתמש בשפה שרכשתי כדי לשרת במודיעין ולעזור להגן על המדינה.

GrEeNgIrL3

New member
כנ"ל ../images/Emo45.gif

את מודעת לכך שאם שתינו מתקבלות למודיעין אנחנו מתגייסות באותו היום?? וסביר להניח שנהיה באותו הקורס ונשרת ביחד חח

לאו דווקא...../images/Emo4.gif

תחשבי ש-400 אנשים מתגייסים באותו יום כך שמה הסיכוי שנהיה ביחד?...

דללה

New member
כנ"ל..

ואולי אולי אולי אולייייייייי (!!!) אני אמשיך עם זה בעתיד. תלוי כמה מורעלת אני אהיה..

shi1she

New member
חוץ מהמודיעין...

אני כרגע במודיעין במסלול שלא כולל ערבית, אבל אני רוצה לחתום ויתור וללכת להאזנות או משהו עם ערבית... כי אני ממש אוהבת תשפה, ורוצה ללמוד אותה כמו שצריך ככה שכשאני אצא מהצבא אני אוכל ממש לדבר.... ואח"כ - אלוהים גדול, אבל יש סיכוי גדול מאוד שאני אמשיך לעסוק בשפה/או בשפות בכלל, כי אני ממש אוהבת ללמוד שפות, ובמיוחד ערבית - שדומה לעברית... אני לא יודעת מה אני עוד מתכוונת לעשות עם השפה בעתיד, אבל אני יודעת שאני רוצה שהיא תמשיך להיות חלק מהחיים שלי.....

חשבתי לקחת קורס בחירה בערבית באוניברסיטה.

אני אוהבת ערבית, אחרת לא הייתי מרחיבה לחמש יחידות. אני לא רוצה לשכוח איך קוראים או איך (בערך) מדברים. איפה אני מוצאת ספרים בערבית?! טל

למעלה